@ xamurabi : 390 μέσω του αντιπροσώπου εδώ (Elnetcom)
Εγω που τους πηρα τηλεφωνο προχθες παντως και μιλησα με μια κοπελα μου ειπε "το ultra 2 μαλλον ειναι το καινουργιο ε; δεν το εχουμε φερει..."
Η κλασική ερώτηση που κάνω παντα... Από θόρυβο πως παει???
Νικο σκεφτομαι να αγορασω το utlra 2. Εχεις υποψην σου τι καταναλωση εχει περιπου? Σε κατασταση Idle και οταν παιζει ταινια? Παντα μεσα απο XBMC μιλαω ... Στο περιπου.
Θόρυβο? Ποιο θόρυβο? Δεν έχω ακούσει κάτι.....![]()
Ενδιαφερον.... Παντως ειναι κουλο οτι δεν μπορεσα να βρω κανενα review του ultra 2 .....
Παίζει bluray isos & folders?
Χμ.. Δεν το διατύπωσα καλά..
Από οτί είδα έβαλες win7 ...
Δοκίμασες μέσω δικτύου να παίξεις br iso ή folder ?
Και .. Μια και είπες ότι ειναι pc... Κανα παιχνιδάκι δοκίμασες?
Δεν έχει κανένα πρόβλημα με iso ή folder. Η gigabit κάρτα του δεν εξαρτάται όπως των media player από το firmware. Είναι pc κανονικό. Απλετο flow.
Τώρα η GT520M ....δες τι περίπου παίζει . : http://community.futuremark.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GT+520/games#
Χμ. ... Λεει ότι παίζει diablo 3 ,,,ψήνομαι..
Αρα για gaming σε μινι ιτχ θα ψήνουμε αυγά
αν κατάλαβα καλά από το λινκ, λέει μόνο ότι η GT520 ξεπερνά τα minimum requirements (τα οποία μπορεί να είναι ultra low quality στα γραφικά, 800x600 ανάλυση κλπ), χωρίς όμως να φτάνει τα recommended.
Επίσης από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του U2, χρησιμοποιεί την 520m, την mobile εκδοχή της GT520 (και ακόμα πιο αδύναμη μάλλον). Σε συνδυασμό μάλιστα με τον Ατομ, αμφιβάλω αν μπορεί να παίξει οτιδήποτε εκτός lowest ρυθμίσεων στα γραφικά, και σε πολύ χαμηλές αναλύσεις και μόνο...
Αν σκέφτεσαι για gaming σε κάτι τόσο χαμηλών επιδόσεων (για παιχνίδια), θα σου πρότεινα πρώτα να ψάξεις συγκεκριμένα με τα παιχνίδια που θες (πχ diablo) για videάκια σε youtube, ή να ρωτήσεις χρήστες που το έχουν, για να μην απογοητευτείς μετά...
για ποιο λόγο? απλά θες καλύτερα - ισχυρότερα κομμάτια. Με σωστή επιλογή, ούτε πρόβλημα θερμοκρασιών, ούτε θορύβου θα υπάρχει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.