Εχουμε μπεί σε άλλους δρόμους γενικά με το Ultra ....που δεν είναι ταυτόσημοι με τον τύπο του Media player που ξέραμε ( αλλά και που θέλουμε ως τώρα) Σύμφωνα με αυτον τον "οδηγό" :
http://www.mediasmartserver.net/201...with-your-windows-7-htpc-xbmc-using-dsplayer/ το αναμενόμενο bitstream επιτυγχάνεται( όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι ε ? )
Και βάζω ένα ερώτημα..........
Πόσοι από εσάς θα κάτσετε να σετάρετε το μηχάνημα έτσι ?
(και να 'τανε μόνο αυτό ?

)
Εδώ μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν τα έχουν όλα έτοιμα από πριν και γκρινιάζουμε για την παραμικρή παράλειψη που δεν είναι παρεχόμενη by default!
Εμένα που τα λέω αυτά ....δεν με ενοχλεί καθόλου !! Μου αρέσει να σκαλίζω και να "σετάρω" γενικώς.
Αλλά έχω ανακαλύψει από τους τόσους φίλους που συζητάμε εδώ , ότι λίγοι είναι αυτοί που έχουν χρόνο να "παιδευτούν" για να ανακαλύψουν με ποια πλατφόρμα θα λειτουργήσει καλύτερα ο player.....ποιο λειτουργικό να βάλουν , πως θα σετάρουν το bitstreaming και να ψάχνουν τους additional codecs για να αναβαθμίσουν τον player .
Μεταξύ μας έχω μπερδευτεί κι εγώ ....και ...θα "κρατήσω μικρό καλάθι" για την αποδοχή που μπορεί να έχουν αυτές οι υλοποίησες από τον μέσο χρήστη.
Προσωπικά θα τον αγοράσω τον player . Οχι όμως ότι εκπροσωπεί αυτό που θάθελα να δω σε μελλοντικά μοντέλα. ....