Xtreamer Ultra!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Μετά την επιβεβαίωση των παραπάνω.....χμμ πρέπει να προσθέσουμε ότι τα μεταφορικά πια αυξήθηκαν...( λόγω της αποστολής τους πια από Κίνα) σε .....35 ευρώ!!!!

Αρα ...το power buy μου φαίνεται αρχίζει να γίνεται απαραίτητο........

Παιδιά δεν κρατήθηκα και το αγόρασα κατευθείαν.. Οι αποστολές ξεκινούν από περίπου 3 Μαϊού ..Πιστεύω ότι δεν θα μείνουν κομμάτια μέχρι να λήξει η προσφορά (έβαλαν και το wireless keyboard επιπλέον σε αυτά που γράφει ο OnlineN) ..
Άντε με γεια μας!
Όταν το παραλάβω θα σας έχω νέα!
:smash:
:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Παιδιά δεν κρατήθηκα και το αγόρασα κατευθείαν.. Οι αποστολές ξεκινούν από περίπου 3 Μαϊού ..Πιστεύω ότι δεν θα μείνουν κομμάτια μέχρι να λήξει η προσφορά (έβαλαν και το wireless keyboard επιπλέον σε αυτά που γράφει ο OnlineN) ..
Άντε με γεια μας!
Όταν το παραλάβω θα σας έχω νέα!
:smash:
:music-smiley-005:

Κομμάτια στην εταιρεία που θα τους αντιπροσωπεύει στην ελλάδα είναι αδύνατον να μην εξασφαλίσουν. Εγώ προσωπικά θα τα γλυτώσω τα 35 ευρώ....και πιστεύω ότι όσοι κάνουμε power buy θα τόχουμε πιο γρήγορα από το courier.....:D

απο ποθ το παραγγειλες κατευθειαν και ποσο ? και ποτε υπολογιζεις να το παρεις ?

βρε παιδια ειμαι λατρης του home cinema αλλα μονο to popcorn hour a210 που ειναι και παρομοια τιμη μου φαινεται οτι εχει τοσο καλο ηχο και εικονα ..θα ειναι τοσο καλο οσο αυτο to xt ultra?

Κομμάτια στην εταιρεία που θα τους αντιπροσωπεύει στην ελλάδα είναι αδύνατον να μην εξασφαλίσουν. Εγώ προσωπικά θα τα γλυτώσω τα 35 ευρώ....και πιστεύω ότι όσοι κάνουμε power buy θα τόχουμε πιο γρήγορα από το courier.....
Ετσι ακριβως ειναι αλλα μπορεις να επιβεβαιωσεις σε τι τελικη τιμη θα το παρουμε πριν την εκπτωση;Θα ειναι δηλαδη 249 και χωρις τα μεταφορικα;Επισης αν το παρουμε απο τον Ελληνα αντιπροσωπο θα παρουμε και τα δωρακια τα extra (wifi dongle,16gb usb flash αντι για 8gb) που δινει απο το site για παραγγελιες μεχρι και 30 Απριλιου;Και τελευταια ερωτηση μηπως σου ειπε και μια ημερομηνια παραλαβης στο περιπου;Σορρυ για τα πολλα ερωτηματα απλα για να ξερουμε που βαδιζουμε :)

Last edited:
υπόψη ότι έρχεται από Κίνα πλέον και με κόστος στα 284 ευρώ. Μπορεί από το τελωνείο να μην περνάει απαρατήρητο.

Ετσι ακριβως ειναι αλλα μπορεις να επιβεβαιωσεις σε τι τελικη τιμη θα το παρουμε πριν την εκπτωση;Θα ειναι δηλαδη 249 και χωρις τα μεταφορικα;Επισης αν το παρουμε απο τον Ελληνα αντιπροσωπο θα παρουμε και τα δωρακια τα extra (wifi dongle,16gb usb flash αντι για 8gb) που δινει απο το site για παραγγελιες μεχρι και 30 Απριλιου;Και τελευταια ερωτηση μηπως σου ειπε και μια ημερομηνια παραλαβης στο περιπου;Σορρυ για τα πολλα ερωτηματα απλα για να ξερουμε που βαδιζουμε :)

Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι τα δωράκια θα είναι μαζί.
Κατ'αρχάς η πρώτη μας "έκπτωση" θάναι τα μεταφορικά. Δεν γνωρίζω - λόγω της προσφοράς με τα δώρα- εάν θα είναι εφικτή παραπάνω έκπτωση. (Θα το ρωτήσω , όπως και αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής)

Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι τα δωράκια θα είναι μαζί.
Κατ'αρχάς η πρώτη μας "έκπτωση" θάναι τα μεταφορικά. Δεν γνωρίζω - λόγω της προσφοράς με τα δώρα- εάν θα είναι εφικτή παραπάνω έκπτωση. (Θα το ρωτήσω , όπως και αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής)
Ωραια φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση.Οποτε υπολογιζε και μενα μεσα στο power buy!

mh76
spycon69
fragol
petros37
scissorhands
udt71
flougr
antonisv
zilmer
covis
Simacom
OnlineN
VaderGr
Athanasios2104
apmos
simacom
gdimoulas

=17

Οποιος αλλάζει γνώμη το λέει για να συνεχίσουμε.....

Υ.Γ. Ελα.....για περάστε και οι υπόλοιποι.....:D

Καπου το εφαγαν τον HD bitstreaming???

Από άποψη hardware είναι ικανό. Το θέμα είναι το software ( να ένας λόγος που με κουράζει το htpc , παρ'όλα τα καλά του...) και ο συνδυασμός των δύο. Με το Boxee δεν ξέρω τι γίνεται ..πρέπει να το δοκιμάσουμε. Με το XBMC.....μόνο to Eden θα μας σώσει.....

mh76
spycon69
fragol
petros37
scissorhands
udt71
flougr
antonisv
zilmer
covis
Simacom
OnlineN
VaderGr
Athanasios2104
apmos
simacom
gdimoulas

=17

Οποιος αλλάζει γνώμη το λέει για να συνεχίσουμε.....

Υ.Γ. Ελα.....για περάστε και οι υπόλοιποι.....:D

Μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε μέρος? Πρέπει να κάνουμε και έναν οικογενειακό προϋπολογισμό...:chinscratch:

Μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε μέρος? Πρέπει να κάνουμε και έναν οικογενειακό προϋπολογισμό...:chinscratch:

Το συντομότερο το καλύτερο.....( ε! δεν είπαμε να αγχωθούμε κι όλας....κάνε τον προυπολογισμό σου )

Το συντομότερο το καλύτερο.....( ε! δεν είπαμε να αγχωθούμε κι όλας....κάνε τον προυπολογισμό σου )

Thanks για τη γρήγορη απάντηση. Αν υπάρχει κάποιο deadline καλό θα ήταν να ανακοινωθεί...

Μια μικρή παράταση εως την ερχόμενη Τετάρτη 30.3 για εμένα ΑΝ ειναι εφικτό. Διαφορετικά θεωρείστε με off.
ευχαριστώ

Μια μικρή παράταση εως την ερχόμενη Τετάρτη 30.3 για εμένα ΑΝ ειναι εφικτό. Διαφορετικά θεωρείστε με off.
ευχαριστώ

ok . Θα σε περιμένουμε ....εννοείται !! ( Οποια κι αν είναι η απόφασή σου !! )

Τωρα διαβασα τις τελευταιες 2 σελιδες και τα νεα με το ultra.
Ειμαι εντελως μεσα και καλο θα ειναι οσοι θελουν να συμμετασχουν στο power buy να το κανουν γρηγορα ωστε να προλαβουμε την πρωτη παρτιδα.
Νικο αν θες ρωτα τον αντιπροσωπο τι διορια εχουμε για να παρουμε τα πρωτα κομματια.

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Να πω κάτι... το NOT INCLUDING VAT το είδατε????

Kαι παλι αξιζει με χιλια.
Η τιμη ομως κατα 90% πρεπει να εχει φπα γιατι εδω http://shop.xtreamer.net/products/Xtreamer-Ultra.html εχει την τιμη με παραπλησιο τροπο οπως και ολα τα αλλα μηχανακια της xtreamer.