Xtreamer Ultra!

Καλησπέρα

ϊσως αυτό να σας βοηθήσει.

No Custom Tax on a PC

True understanding of our industry cannot be completed without mentioning few key points that may affect every dealer of media player or streamer. The Xtreamer ultra is a PC – it means no custom tax applied to the Xtreamer ultra while imported into the EU. All Digital media players and media streamers are still subjected to 14% tax for custom in Europe. The result of this is that all other alternative Sigma and Realtek machines in the market may find themselves having a serious problem. They already 14% late. When a seller of popcornhour earn less and need to finance more with another costs of his operation with the customs and excise authorities it seems reasonable to expect market change.

Καλησπέρα

ϊσως αυτό να σας βοηθήσει.

No Custom Tax on a PC

True understanding of our industry cannot be completed without mentioning few key points that may affect every dealer of media player or streamer. The Xtreamer ultra is a PC – it means no custom tax applied to the Xtreamer ultra while imported into the EU. All Digital media players and media streamers are still subjected to 14% tax for custom in Europe. The result of this is that all other alternative Sigma and Realtek machines in the market may find themselves having a serious problem. They already 14% late. When a seller of popcornhour earn less and need to finance more with another costs of his operation with the customs and excise authorities it seems reasonable to expect market change.

Ετσι είναι ακριβώς..Να προσθέσω επίσης ότι η απορία που είχα μερικά posts πιο πριν επιβεβαιώνεται .

Οντως το Ultra στην Ελλαδα εάν παραγγελθεί αυτόνομα ΔΕΝ εμπεριέχει ΦΠΑ. Αρα = 249 + 35(μεταφορικά) * 23% = 342 ευρώ περίπου.

Η ανάγκη για power buy γινεται επιτακτική νομίζω σε αυτή τη φάση.....

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Ετσι είναι ακριβώς..Να προσθέσω επίσης ότι η απορία που είχα μερικά posts πιο πριν επιβεβαιώνεται .

Οντως το Ultra στην Ελλαδα εάν παραγγελθεί αυτόνομα ΔΕΝ εμπεριέχει ΦΠΑ. Αρα = 249 + 35(μεταφορικά) * 23% = 342 ευρώ περίπου.

Είσαι απόλυτα σίγουρος για αυτό που γράφεις? Εάν είναι έτσι, τότε να ακυρώσω την παραγγελία μου!! Έχω κάνει το ίδιο ερώτημα στο sales τμήμα τους , και περιμένω απάντηση.

Aπο που το εμαθες Νικο αυτο? Πολυ παραξενο μου φαινεται.Να προστιθεται φπα δηλαδη σε παραγγελια απευθειας απο xtreamer και να μην υπαρχει φπα αν το παρουμε απο τον ελληνα αντιπροσωπο?

Με τα λεγόμενα της σελίδας τους, αυτή είναι η τελική τιμή, 249 συν τα μεταφορικά, το φπα δεν ισχύει

Κατι μου λεει οτι θα καταληξετε να του βαλετε δισκο και να περασετε Windows... Εχει δικιο ο ΔΔ...

Aπο που το εμαθες Νικο αυτο? Πολυ παραξενο μου φαινεται.Να προστιθεται φπα δηλαδη σε παραγγελια απευθειας απο xtreamer και να μην υπαρχει φπα αν το παρουμε απο τον ελληνα αντιπροσωπο?

Δεν ξέρω κι εγώ τι μου γίνεται ρε παιδια....Με τον Ελληνα αντιπρόσωπο θα μιλήσω την Δευτέρα αφού περιμένει κι αυτός να προσδιορίσει το κόστος της παραγγελίας του .

Ολα τα υπόλοιπα τα διάβασα εδώ .....: http://forum.xtreamer.net/topic/21479-no-custom-needed-on-xtreamer-ultra/

Κατι μου λεει οτι θα καταληξετε να του βαλετε δισκο και να περασετε Windows... Εχει δικιο ο ΔΔ...

+1.

Βρωμάει η ιστορία από παντού. Πολύ πιθανό να είναι απλά ένα HTPC χωρίς λειτουργικό.

- Θές την Flash των 16Gb έχεις XBMC Live ή Boxee. (Χωρίς HD Bitstreaming και με "κόλπα" για να πάρεις σωστό 23,976).
- Θές HD Bitstreaming και σωστό 24p, βάζεις έναν μικρό SSD και WIN 7 και η τιμή του πλησιάζει αυτή, των λοιπών με ION2.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω με προβληματίζει η γενικότερη πολιτική της Xtreamer!

Πριν από καμιά 40αριά σελίδες, ρώτησα "γιατί δεν το φτιάχνει ο καθένας μόνος του", δεδομένου ότι το hardware δεν είναι κάτι εξωτικό, αλλά είναι το σύνηθες που βρίσκουμε στους mini itx υπολογιστές (που πολλοί έχουμε ήδη)... Και η απάντηση ήταν ότι "αυτό θα έχει ~200Ε"... Τελικά από ότι φαίνεται με δίσκο μπορεί να φτάσει τα 300+, ίσως και 350Ε... (στο χειρότερο σενάριο). Τουλάχιστον (για μένα αυτό είναι πια το "στοίχημα" της xtreamer) να μην "φαίνεται" σαν htpc, αλλά σαν media player (χειρισμός κλπ).

edit: και με τα amd fusion APUs που από ότι φαίνεται τα κάνουν όλα σωστά (23.976 / hd audio κλπ)... χμ... μην είναι ήδη ξεπερασμένο το h/w.

Last edited:
http://shop.xtreamer.net/pages/Shipping-Costs.html

Shipping Costs

Our shop is located in Hong Kong.

All our items are expensive and need to be insured for shipping. We currently offer a FLAT rate fixed price for shipping worldwide. This Price includes a DHL courier costs and the insurance for the package.

The Price of shipping does not include any local taxes that may also be applicable to your parcel and to your country. Please consult your local Tax office before placing an order.

http://shop.xtreamer.net/pages/Shipping-Costs.html

Shipping Costs

Our shop is located in Hong Kong.

All our items are expensive and need to be insured for shipping. We currently offer a FLAT rate fixed price for shipping worldwide. This Price includes a DHL courier costs and the insurance for the package.

The Price of shipping does not include any local taxes that may also be applicable to your parcel and to your country. Please consult your local Tax office before placing an order.

Με βλέπω να ακυρώνω την απευθείας παραγγελία μου και να επιστρέφω στο power buy, εάν έχουμε την Δευτέρα την τελική τιμή από τον Έλληνα αντιπρόσωπο.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω , εάν ξέρει κάποιος ας μας πει : Το προϊόν περνάει τελωνείο (δεν πληρώνει δασμούς αφού είναι υπολογιστής) και χρεώνεται στον παραλήπτη το + 23% για τον ΦΠΑ. Με ποιά διαδικασία το ποσό αυτό καταλήγει στο Ελληνικό κράτος? Ζητάει ο courier τα επιπλέον χρήματα από τον παραλήπτη? Περίεργα πράγματα...:BXVZCBXZ6:

Αν οι αποστολές έρχονται με DHL υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τα σταματήσουν στο τελωνείο. Αν έρθουν μέσω EMS συνήθως δεν περνανε από το τελωνείο ή αν περάσουν η χρέωση είναι πολύ μικρή.

Για τις χρεώσεις μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στην DHL και να σας πουν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

+1.

Βρωμάει η ιστορία από παντού. Πολύ πιθανό να είναι απλά ένα HTPC χωρίς λειτουργικό.

- Θές την Flash των 16Gb έχεις XBMC Live ή Boxee. (Χωρίς HD Bitstreaming και με "κόλπα" για να πάρεις σωστό 23,976).
- Θές HD Bitstreaming και σωστό 24p, βάζεις έναν μικρό SSD και WIN 7 και η τιμή του πλησιάζει αυτή, των λοιπών με ION2.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω με προβληματίζει η γενικότερη πολιτική της Xtreamer!

Σε αυτο δεν φταιει η xtreamer σε κατι.Σε τιμη ειναι παλι πολυ πιο χαμηλα απο τους "αντιπαλους" ...