Xtreamer Ultra!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Παιδιά λίγο υπομονή....
Δεν είναι media player ( αναθεωρώ και ξέρω ότι θα γελάει ο Δ.Δ. τώρα... )

Για να μην αγωνιάτε , το Ultra είναι α θ ό ρ υ β ο!!!
Το Mini keyboard ....όλα τα λεφτά!!! (Αφού μου έβγαλε την πίστη να βρω που είναι το remote stick του )
Out of the box όμως .....δεν θα ευχαριστήσει κανέναν.
(Εκτός από εκείνους που παίζουν το Linux στα δάχτυλα..και μόνο για το Xtreamer OS)
Αλλιώς θέλει Win 7 . Εκεί δείχνει το XBMC την αξία του και πάντα με το DXVA ενεργοποιημένο...!!

Το μηχάνημα ακόμα στήνεται!
Win 7 installation, codecs , updates (άπειρα..) Media platforms and players ( XBMC + pro settings , Boxee , Cyberlink Power DVD 11 κτλπ.)

Λίγο υπομονή...

Στο τεστ λόγω του ότι όλα αυτά δεν είχαν γίνει (πότε να προλάβουμε)
κάναμε μια πρώτη επαφή.

Θα επαναληφθεί σύντομα (μέσα στο Σαβατοκύριακο)

Με το Xtreamer OS τι έγινε? Δεν λειτουργεί όπως νομίζαμε? Μπορούμε να εστιάσουμε στην out of the box λειτουργία πρώτα?

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Με το Xtreamer OS τι έγινε? Δεν λειτουργεί όπως νομίζαμε? Μπορούμε να εστιάσουμε στην out of the box λειτουργία πρώτα?

Μια χαρά λειτουργεί .

Αλλά αφήστε να καταλήξουμε ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για όλα τα OS (είναι και άπειρες....) και θα επανέλθω σύντομα!!!

Το μηχανακι ειναι στα χερια του Νικου και ισως γινει κατι πολυ σπεσιαλ το Σ/Κ οποτε πρεπει ολοι να εχετε υπομονη για να μην βγουν λαθος συμπερασματα.
Εννοειται οτι καθε htpc nettop δειχνει τα δοντια του μονο με windows.
Εχετε δει κανενα asrock/acer revo να διαφημιζει τα media player χαρακτηριστικα του με linux?
Για να στηθει σωστα ενα htpc θελει λιγο χρονο.
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον!
Οποτε θα εχουμε νεα θα ενημερώσουμε.

οτι ακριβως ειπε και ο vadergr/onlineN - <χτυπησαν> τα windows μου χτες και ψαχνομουν αημερα και δεν μπορουσα να γραψω τιποτα (και τωρα εφαρμογες εγκαθιστω)
Μεσα στο ΣΚ που θα το συνιαρει ο onlineN , θα πουμε με βεβαιοτητα .Το μοναδικο σχολιο που μπορω να γραψω , ειναι οτι ειναι πανεμορφο και παντελως αθορυβο

Δεν ξέρω αν το έχει σκεφτεί ήδη κάποιος αλλά αν ξαναβρεθούν τα παιδιά το Σ/Κ καλό θα ήταν να υπάρχει και κάποια βιντεοκάμερα, για να δούμε και εμείς κανένα στιγμιότυπο

ναι εγω δεν εχω κανενα προβλημα-να ερθει και ο στρος καν? :p

αν έρθει ο στρος καν τότε θα έχεις πρόβλημα :flipout:

...διότι το ultra με όλο αυτό τον όγκο software που χρειάζεται δε θα στως' καν'! Θα ... κολλάει συνέχεια! :Banane0::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Μια χαρά λειτουργεί .

Αλλά αφήστε να καταλήξουμε ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για όλα τα OS (είναι και άπειρες....) και θα επανέλθω σύντομα!!!

Αχ ρε Νίκο.. Μας έχεις αφήσει στα σκοτάδια, και το δούλεμα πέφτει σύννεφο...!
:stupido2:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Αχ ρε Νίκο.. Μας έχεις αφήσει στα σκοτάδια, και το δούλεμα πέφτει σύννεφο...!
:stupido2:

Sorry βρε παιδιά...αλλά τι να πω? Δεν το βάζεις στην πρίζα και παίζει ....δυστυχώς (όπως τ'άλλα...)
Είναι κανονικό PC .
Out of the box....εμένα δεν μου κάνει . Μπορεί άλλοι να ξέρουν κόλπα ζόρικα και να τα καταφέρουν .
Το μηχανάκι συνήλθε με το Win 7. Η κίνηση αποκαταστάθηκε στα 1080p
(έβαλα το XBMC να χρησιμοποιεί τον MPC-HC για να παίζει αυτά τα αρχεία κι όχι τον δικό του που έχει ενσωματωμένο)
Προσπάθησα να κάνω τα κόλπα του Damian μπας και βγάλω DTS-MA ...αλλά ατύχησα (δεν γίνεται)
Ομως έχω να πω ότι το DTS του που βγάζει ...είναι σούπερ.
Γενικά ο ήχος είναι πολύ καλός!!!

Νεότερα ......στην παρουσίαση που θα κάνουμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Sorry βρε παιδιά...αλλά τι να πω? Δεν το βάζεις στην πρίζα και παίζει ....δυστυχώς (όπως τ'άλλα...)
Είναι κανονικό PC .
Out of the box....εμένα δεν μου κάνει . Μπορεί άλλοι να ξέρουν κόλπα ζόρικα και να τα καταφέρουν .
(έβαλα το XBMC να χρησιμοποιεί τον MPC-HC για να παίζει αυτά τα αρχεία κι όχι τον δικό του που έχει ενσωματωμένο)
Προσπάθησα να κάνω τα κόλπα του Damian μπας και βγάλω DTS-MA ...αλλά ατύχησα (δεν γίνεται)

Υ.Γ. Αυτό το XBMC ρε παιδί μου .....είναι άλλο πράγμα....!!! Απίθανο!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Είναι κανονικό PC .

Εάν έχεις χρόνο και όρεξη (να παίξεις με το Ultra Os) ρίξε μία ματιά σε αυτό
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=70068

για αρχη πιστευω οτι πρεπει να τεσταριστει με windows 7 /Xbmc .Ο ηχος hd δεν ειναι το ζητουμενο.Εικονα-κινηση ,και ολα τα αλλα ερχονται.
Παντως οσο πιο πολυ πειραζεις και πειραματιζεσαι τοσο πιο ευκολα καταρρεει ενα htpc.Θελει ενα στησιμο αναφορας και backup ωστε να κανεις μετα οτι θελεις

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

για αρχη πιστευω οτι πρεπει να τεσταριστει με windows 7 /Xbmc .Ο ηχος hd δεν ειναι το ζητουμενο.Εικονα-κινηση ,και ολα τα αλλα ερχονται.
Παντως οσο πιο πολυ πειραζεις και πειραματιζεσαι τοσο πιο ευκολα καταρρεει ενα htpc.Θελει ενα στησιμο αναφορας και backup ωστε να κανεις μετα οτι θελεις

Βασικά από ότι μόλις διάβασα, το XBMC στην τελευταία του έκδοση, δεν υποστηρίζει -απόλυτα- κ προς το παρόν, την VDPAU επιτάχυνση. Δείτε τα Linux Issues.
http://xbmc.svn.sourceforge.net/viewvc/xbmc/branches/9.04_Babylon-linux-osx-win32/XBMC/known_issues.txt

Οπότε περιμένουμε τις επόμενες εκδόσεις...
:BDBDG54:

Βασικά από ότι μόλις διάβασα, το XBMC στην τελευταία του έκδοση, δεν υποστηρίζει -απόλυτα- κ προς το παρόν, την VDPAU επιτάχυνση. Δείτε τα Linux Issues.
http://xbmc.svn.sourceforge.net/viewvc/xbmc/branches/9.04_Babylon-linux-osx-win32/XBMC/known_issues.txt

μην αγχωνεσαι ... ολα θα γινουν ...

@ zilmer
Σε ποιο σπιτι θα γινει η παρουσιαση?
Στο Χαλανδρι η στα μερη τα δικα μας?
Α,ρε Ταμπουρια στις δοξες σου εισαι.......................

@ leo06
Θα βρουμε καμια ακρη με τα .nfo ?

αυτή είναι η έκδοση babylon (9.04),στην τελευταία έκδοση dharma μια χαρά υποστηρίζεται

@ leo06
Θα βρουμε καμια ακρη με τα .nfo ?

από την στιγμή που έκανες export έπρεπε να τα βλέπεις στο φάκελο της ταινίας, εγώ πάντα έτσι τα κάνω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα,αν δεν τα καταφέρεις τελικά δοκίμασε και το ember media manager http://code.google.com/p/embermediamanager/