drspiros
AVClub Addicted Member
Επανέρχομαι μετά από καιρό για να ρωτήσω αν τελικά ο ΕΤ4000 μπορεί να κάνει transcoding. Επίσης, στην αναπαραγωγή των mkv (συγκριτικά με τον Me) πώς τα πάει;
Last edited by a moderator:
Υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το image που μπαίνει?Δοκίμασα το Alliance1 και η εικόνα(Samsung UE46D7000) ήταν χάλια, μετά έβαλα το OpenPli και ήταν αισθητά καλύτερη αλλά νομίζω όχι καλύτερη απο ένα edision miniplus highspeed που είχα πριν. Όταν λέω χάλια, εννοώ να εμφανίζεται η εικόνα σαν να είναι μια μεμβράνη μπροστά(μπακάλικο μεν αλα μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω),τα γράμματα και τα σύμβολα των καναλιών με σκιές γύρω γύρω. Μπορεί να φταίνε και οι default ρυθμήσεις του κάθε image, αλλά δεν έχω την ικανότητα για τέτοια σκαλίσματα.
Επανέρχομαι μετά από καιρό για να ρωτήσω αν τελικά ο ΕΤ4000 μπορεί να κάνει transcoding. Επίσης, στην αναπαραγωγή των mkv (συγκριτικά με τον Me) πώς τα πάει;
Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ με την ποιότητα της εικόνας. Image OPENVIX. Δοκιμάσθηκε σε SONY 40αρα και LG 20ara και οι δύο 720p.
Στα SD κανάλια υπάρχει έντονο το πιξέλιασμα, σαν την μεμβράνη που περιγράφεις. Δοκιμάσθηκαν και διαφορετικά καλώδια HDMI. Δοκιμάσθηκαν οι επιλογές 720p 1080i 50hz 60hz κλπ, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο χάλι.
Καμμιά ιδέα κανείς ?
Θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια για το δέκτη προκειμένου να τον αγοράσω:
1. Στην κίνηση του μοτέρ πως τα πάει;
2. Υποστηρίζει usals ή μόνο DiseqC 1.2;
3. Υποστηρίζει blindscan;
Και μια ακόμα ερώτηση που σκέφτηκα...
4. Υποστηρίζει βίντεο τύπου 4:2:2;
Γενικά η υποστήριξη τέτοιου βίντεο είναι θέμα software (enigma2) ή hardware;
Πώς μπαίνει ο bootloader στο εργαλείο ρε παιδιά (και πού τον βρίσκουμε?) το site της xtrend είναι οφ για συντήρηση λέει...
Μερσί
Ευχαριστώ!1. Μια χαρά
2. Όλοι οι enigma2 δεκτες υποστηρίζουν USALS
3. Ναι
4. Όχι