Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Ο λόγος που δεν παίζει είναι αυτός:

root@et9000:/var/tuxbox/Drtic# ./drtic
fb_init: FreeType library 2.4.3
fb_init: FreeType2 2.3.6 required!

Το OpenPLI έχει freetype 2.4.3 ενώ το plugin ζητάει την 2.3.6. Πρέπει ο προγραμματιστής του DrTic να κάνει compile με freetype 2.4.x

Αυτά είναι τα "κακά" των closed source plugins. Αν ήταν open source, δε θα υπήρχε πρόβλημα, θα το είχε κάνει κάποιος compile για OpenPLI.

Με το streaming σε pc εχει δοκιμασει κανεις?
Σε high definition καναλι στο vlc ειχε πολλα κολληματα.

Με το streaming σε pc εχει δοκιμασει κανεις?
Σε high definition καναλι στο vlc ειχε πολλα κολληματα.

Τι pc έχεις; Χρειάζεται vlc με υποστήριξη hardware acceleration και το ανάλογο hardware, ή πολύ ισχυρή cpu για software only decoding.

Μηπως καποιος μπορει να μου πει γιατι το Egami δεν βλεπει
σκληρο δισκο.
Τους ιδιους δισκους πχ το Openpli τους βλεπει κανονικα
ευχαριστω πολυ

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μηπως καποιος μπορει να μου πει γιατι το Egami δεν βλεπει
σκληρο δισκο.
Τους ιδιους δισκους πχ το Openpli τους βλεπει κανονικα
ευχαριστω πολυ
Πρεπει να πας στο μενου Egami (νομιζω με το μπλε κουμπι) και να κανεις το mount χειροκινητα μεσα απο την επιλογη Μount Manager (ή καπως ετσι).

Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω

Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να σβησω skins και plugins?

Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να σβησω skins και plugins?
Επισης Θα ηθελα να περασω απο την αρχη το image δηλαδη να γινει factory defaults θα μπορουσατε να μου δωσετε οδηγιες?
Ευχαριστω.

Μπορούμε να βρούμε τους κωδικούς για το remote control του 5000. Εχω ένα universal και θελω να το συνδέσω εκεί

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Υπαρχει καποιο image ή καποιο plugin με το οποιο να παιζουν οι ελληνικοι υποτιτλοι στο media center του δεκτη;

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

@malakudi (νομιζω εισαι ο πιο καταλληλος να απαντησεις):
Ψαχνω ενα image (PLi, ViX, Egami, PoD) που να μπορει να παιξει εξωτερικους .srt υποτιτλους. Υπαρχει κατι;
Επισης, πηρα το ρισκο και εβαλα στο δεκτη το νεο image με drivers linux 3.0.3 που ειναι για το μοντελο 9000 (αφου μετονομασα το φακελο σε et5x00) και φορτωσε κανονικα. Ειναι λογικο αυτο;
Ευχαριστω

Αφου υπαρχει image για το 5000 με το linux 3.0.3

Τα images με χ μέσα (9x00, 5x00 κτλ) έχουν περάσει σε linux3.

Υπότιτλοι srt παίζουν αν είναι σε utf-8. Όμως δεν είναι πάντα συγχρονισμένοι και στα start-stop-seek του video μπορεί να χαθούν κάποιες φορές. Ή αν δε φαίνονται μπορεί να εμφανιστούν. Για τα προβλήματα αυτά φταίει το gstreamer, δεν ξέρω αν στις νεότερες εκδόσεις του έχει βελτιωθεί, έχω καιρό να το δοκιμάσω.

Να αναπαράγεις τα αρχεία όχι από το media player αλλά από το playlist (εκεί που βλέπεις και τις εγγραφές - έχει δυνατότητα να αλλάξει φάκελο και παίζει καλύτερα τα media files)

Last edited:

Πριν λίγο δοκίμασα μερικά mkv με ενσωματωμένους SRT αλλά και SSA/AAS υπότιτλους σε ET9000 με latest openpli με linux3 kernel και έπαιζαν όλα OK. Σαφής βελτίωση του gstreamer 0.10.35 σε σχέση με το παλιό 0.10.32.

Last edited:

"...με ενσωματωμένους SRT"; μηπως θες να πεις "ξεχωριστους"; και αν ναι, με τι κωδικοποιηση; (το ιδιο image εχουμε βαλει)

Παιδια θα ηθελα καποιες οδηγιες πως να βαλω image στον δεκτη apo usb.
Εχω βαλει σε ενα usb φακελο με την ονομασια et5000 το κατεβασα απο το openpli.org το εβαλα το usb στον δεκτη τον εκλεισα και τον ανοιξα αλλα δεν κανει boot απο το usb.

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Εχω βαλει σε ενα usb φακελο με την ονομασια et5000 το κατεβασα απο το openpli.org το εβαλα το usb στον δεκτη τον εκλεισα και τον ανοιξα αλλα δεν κανει boot απο το usb.
Αν εχεις βαλει τους νεους drivers, θα πρεπει να μετονομασεις το φακελο σε et5x00 και να σβησεις το αρχειο (αν υπαρχει στο φακελο) boot.bin