Xtrend ET5000

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Με ποιο image;
Εχω απο τα τελευταια τα pli.
Εχω εγκαταστησει το mgcamd 1.35a και ενα παλικαρι μου εχει δωσει κατι αρχεια να βαλω μεσα το εχω κανει αλλα δεν δουλευει.
Επισης εχω και το cccam 2.0.9 που παιζει κανονικα με C και Ν line.

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μωρε καταλαβα, αλλα δεν επιτρεπεται να πουμε περισσοτερα πραγματα εδω μεσα, περα απο την εγκατασταση.
B: { 06 } στο mg_cfg

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Ναί αλλά έχει θέμα με τους υπότιτλους που δεν δουλεύουν πάντα σωστά.

Λογικά αυτό δεν ισχύει πλέον, το gst-plugin-subsink μπήκε ειδικά για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Αν έχεις ακόμα πρόβλημα με υπότιτλους που δεν εμφανίζονται ή αποσυγχρονίζονται ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για να το αναφέρω στην ομάδα.

Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

Please Help!!! Εχω το τελευταιο pli image οπως ειχα πει στα προηγουμενα posts... Προσπαθω απο το menu plugind να εγκαταστησω οτιδηποτε απο την λιστα που εφανιζει (drivers,extensions,softcams κτλ) και πεταει ενα error opkg download failure και κατι τετοια
με αποτελεσμα να μην εγκαθιστα τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει??? Ευχαριστω και παλι....

ΥΓ. Προσπαθω απο χτες να μπω στο http://et-view.com/ αλλα τζιφος..... Υπαρχει θεμα γνωριζει κανεις????

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

Οχι, τους εχει μεσα, μπορεις να τους τσεκαρεις μεσω telnet με την εντολη opkg list-installed *dvb-modules* (ημερομηνια 12/12/2011).
Αλλιως, τους κατεβαζεις απο το et-view.com

Thanks ετσι ειναι......!!!!

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μπορει καποιος να μου πει σε pm την διαδικασια για το mgcamd? εχω δοκιμασει ολα τα σεναρια και δεν δουλευει.
Ευχαριστω.

Λογικά αυτό δεν ισχύει πλέον, το gst-plugin-subsink μπήκε ειδικά για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Αν έχεις ακόμα πρόβλημα με υπότιτλους που δεν εμφανίζονται ή αποσυγχρονίζονται ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για να το αναφέρω στην ομάδα.

Για να πω και "του στραβού το δίκιο" δεν έχω ενημερώσει εδώ και καιρό το image. Μόλις βρω χρόνο θα το ξαναδώ το θέμα.

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

malakudi μ εσωσες
ευχαριστω

MALAKUDI to{06} sto pli den paizei.Kanw lathos h mipws thelei kati allo

Παιδια μια βοηθεια για ρυθμιση mgcamd?

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μπείτε με telnet στο δέκτη και τρέξτε το mgcamd με το χέρι. Βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους για βιβλιοθήκη που δε βρέθηκε;

Μπείτε με telnet στο δέκτη και τρέξτε το mgcamd με το χέρι. Βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους για βιβλιοθήκη που δε βρέθηκε;
Αν μπορεις δωσε την εντολή να στο κανω τωρα......

Μπαίνεις με telnet,
killall mgcamd
περιμένεις λίγο
mgcamd

Μπαίνεις με telnet,
killall mgcamd
περιμένεις λίγο
mgcamd
Δεν εχω βαλει μαλλον mgcam (σορρυ ειμαι καινουργιος στο χωρο) γιατι βγαζει no process killed και mgcam not found...
Αν ειναι πες μου να περασω mgcam

Αυτο μου βγαζει εμενα.

root@et5000:~# mgcamd
tuxbox mgcamd v1.35a by mixvt (compiled Jan 26 2010 15:59:20)
[mg] Net:1:7:0:5s Show ecm:1, emm:1 Up:1 Au:2 Dir:0 Osd:no:80:0 Cache:7 Log:3:172.1
[mg] Ecm cache time: 15
Box type: dbox2
root@et5000:~# /dev/dvb/adapter0/ca1 error 16: Device or resource busy
Conax.Key error 2: No such file or directory
SoftCam.Key error 2: No such file or directory
AutoRoll.Key error 2: No such file or directory
[mgcam] emm thread started
got 49 cmd 9F
[mg0] namespace EEEE0000 t-id 1 on-id 1
[mg0] descramble on 1, source 0
[mg0] service 12C index 0 pmt pid 2B (1), pids: video 0x0546, audio 0x0547 0x0548
[mg0] No supported encryption system found

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Αυτο μου βγαζει εμενα.

root@et5000:~# mgcamd
tuxbox mgcamd v1.35a by mixvt (compiled Jan 26 2010 15:59:20)
[mg] Net:1:7:0:5s Show ecm:1, emm:1 Up:1 Au:2 Dir:0 Osd:no:80:0 Cache:7 Log:3:172.1
[mg] Ecm cache time: 15
Box type: dbox2
root@et5000:~# /dev/dvb/adapter0/ca1 error 16: Device or resource busy
SoftCam.Key error 2: No such file or directory
AutoRoll.Key error 2: No such file or directory
[mgcam] emm thread started
got 49 cmd 9F
[mg0] namespace EEEE0000 t-id 1 on-id 1
[mg0] descramble on 1, source 0
[mg0] service 12C index 0 pmt pid 2B (1), pids: video 0x0546, audio 0x0547 0x0548
[mg0] No supported encryption system found

Εσένα τρέχει κανονικά, απλώς άλλαξε το B: από 00 σε 06. Είναι στο τέλος του mg_cfg

malakudi δουλεψε.
Σε ευχαριστω πολυ.
Καλες γιορτες.

Απλα μια ερωτηση ακομα το cccam το βγαζω? η πρεπει να το αφησω?

Last edited:

Γιατί όλοι πλακωθήκατε με το mgcamd;

Ειναι σαν να λεμε-με την ιδια γυναικα συνεχεια?-

πήρα μια εξωτερική θήκη για 2,5 sata=>usb δίσκο.
Συνδέω το usb στο πίσω μέρος.
Τι πρέπει να κάνω τώρα για να τον δω;