Σώφρον σίγουρα το γυαλί που θα επιλέξω θα χρειάζεται να είναι ελαφρώς ελαστικό για full towers 40 κιλών ή παραπάνω

perator: το γυαλί θα καμπυλώνει ελαφρώς.
Και η κάτω επιφάνεια δεν φαίνεται πλανισμένη. Τελευταία έμαθα ότι το LEROY δεν πλανίζει όλα τα δοκάρια και τις επιφάνειες εργασίας, οπότε παιδιά πάρα πολύ προσοχή που ψωνίζετε, και σας προτείνω να μην είστε βιαστικοί σε αυτά τα θέματα.
Χιώτη το μαγαζί που παρέθεσα στο παραπάνω post δεν το γνωρίζω, το βρήκα ψάχνοντας στο web, οπότε δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες.
Δες τις φωτογραφίες που φαίνεται σκέτο μόνο του το γυαλί που ακουμπά στην επιφάνεια χωρίς δηλαδή με τα ελαστικά χαλάκια. Παρατήρησες πόσο ψηλά σηκωμένο στον αέρα είναι; Είναι ~ 3mm.
Μεγάλη ανοησία να το βάψουμε και να το φινιρίσουμε χωρίς να το τσεκάρουμε πρώτα. Έβαλα ένα συνδυασμό χρωμάτων και όπως καταλάβατε το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.
Ναι με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω στο youtube.
Καλώς ήρθες στην παρεα μας.
Το προβλημα σου θα λυθεί ευκολα με έναν έξυπνο τρόπο αν θελεις.
Αφου βεβαιωθεις πως είναι επιπεδαε το έδαφος θα ρίξεις υγρό γυαλί το ο οποίο είναι αυτοεπιπεδουμενο.
Και η επιφάνεια θα γίνει απόλυτα επίπεδη αλλά και η λαμψη της θα παει σε άλλο επίπεδο.
Μία παρόμοια λύση φανταζόμουν και εγώ. Εδώ θέλω να με κατατοπίσεις λίγο enduras1. Δεν θα πρέπει να κλείσω όλες τις πλευρές περιφερειακά της επιφάνειας ώστε να μην στάζουνε τα υγρά από τα πλάγια. Εδώ θέλει μεγάλη προσοχή. Έχω δει παλιότερα κάποια videos στο youtube, αλλά δεν έχω συγκρατήσει τίποτα.
Εννοείς θα κατεβάσω τον πάγκο κάτω στο πάτωμα, θα σιγουρευτώ ότι είναι επίπεδος χρησιμοποιώντας και λίγο χαρτόνι από κούτες, αν χρειαστεί, και θα ρίξω ένα κουβά υγρό γυαλί, αν σε ακολουθώ καλά .:rip: