Ούτε αυτό είναι το θέμα μας! Το θέμα μας είναι ο δίσκος των Crosby, Stills and Nash
:ernaehrung004:
οσο για τους Low ρε παιδια δεν προτεινει κανενα obscure σχημα ο Κωστας, ειναι πασιγνωστοι.
κακογαμημένη. (OFF TOPIC : Κάνω εδώ μία παρένθεση για να υπενθυμίσω σε όσους ενδεχομένως θεωρήσουν απρεπή την λέξη , ότι οι αρχαίοι Λακεδαιμόνιοι εγνώριζαν , όπως αναφέρει ο Πλούταρχος , τρείς μορφές δικών [=δικαστικών διαδικασιών ή ποινών ή προστίμων ] , την δίκην αγαμίου , την δίκην οψιγαμίου και την δίκην κακογαμίου -end of OFF TOPIC)
:worshippy:
και να σκεφτείς ότι τους είχα για κόπανους τους στρατόκαβλους τους Σπαρτιάτες. Σκεφτόμουνα 'κοίτα ρε κάτι νούμερα ...τόσους αιώνες ...κυριαρχίας και δεν έβγαλαν έναν (1) καλλιτέχνη: έναν ποιητή, ένα συγγραφέα, έναν μαθηματικό...μόνο να παίζουν τον Πόλεμο ήξεραν...'
:ernaehrung004:
Εγώ, ανεξάρτητα από το Τι λέει ο Neil, πάντα είχα την εντύπωση 'παλαιών λογαριασμών', δικών του, με τον Stephen Stills. Δεν επέστρεψε μία φορά στους CSN ο Neil: επέστρεψε πολλές.
Σαν να γατζώνεσαι απεγνωσμένα από μιά ερωμένη με την οποία ξέρεις ότι δεν πάει πουθενά.
Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Ανθρώπινο είναι, κατά καιρούς το έχουν κάνει οι περισσότεροι από 'μάς.
Οι ...κιθαρο-μονομαχίες τους στο '4 Way Street', μου είπαν πολλά.
Μα πάρα πολλά.
Αλλά μπορεί πάντα να κάνω λάθος.
εγώ θα σταθώ στον αργοχέρη....:τους έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ....Να επανέλθω, πάλι, στο θέμα με μερικές φωτογραφίες για νοσταλγούς, αλλά και εμμονικούς της '60ς κουλτούρας, από τη βιογραφία "Crosby, Stills & Nash: The Biography By Dave Zimmer, Henry Diltz. Da Capo Press. 2008".
Εντάξει, Κώστα, αλλά η ανταγωνιστική τους σχέση στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε τελικά θετικά αποτελέσματα για χάρη του κοινού τους.
εγώ θα σταθώ στον αργοχέρη....
'Μηχανή' τον έχεις πεί.
Σκατοκαργιόλη.
Σημειώνω εγώ.
Εννοια σου.
'Anyday' σου λέω.
Μόνο.
Τίποτα άλλο.
παλιολαμόγιο.
:ADFADF1:
εγώ θα σταθώ στον αργοχέρη
Αρχίσατε τους ...χαρακτηρισμούς και είχα σκοπό να ετοιμάσω κάτι που o θεός είχε βάλει το ...χέρι του. Μάλλον να το ξανασκεφτώ, ε; :hmmmm2:
σα μαλάκας είναι με το μουστάκι.
το νούμερο.
γαμώ τους ζεν πρεμιέ της γκαζόζας γαμώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.