Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπραβο waldorf, στα σεντουκια τουλαχιστον εισαι αριστος!
Τι δουλεια ειπαμε κανεις?
:flipout:
Σοβαρα τωρα, πρεπει να εχεις πολυ υπομονη να φτιαξεις ολο αυτο πανω στο ξυλο. Εισαι και συ ενας καλλιτεχνης του φορουμ μας!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δεν κρατιόμουνα και έκατσα Σαββατόβραδο να τελειώσω και το πειρατικό σεντούκι για τον πιτσιρικά.....

Εξαιρετικής δουλειάς συνέχεια... :SFGSFGSF: Μπράβο Δημήτρη.:grinning-smiley-043

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ποοο μου εδωσες ιδεες για κοσμηματοθηκη και κουτακια ξυλινα που λατρευει η γυναικα μου. Απο ξυλο ομως μαλλον κατι σε καρυδια ή εστω φλαμουρι . Να μην εχει ροζους.

Αλλο ένα μπράβο συνονόματε είσαι μερακλής

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.Νεκτάριε μπογιατζής είμαι (ή τουλάχιστον ήμουν,γιατί τώρα πια πιο πολύ κάθομαι παρά δουλεύω).

Τα ξυλα πως τα κοβεις? μας εχεις πει τι εργαλεια εχεις? το εργαστηριο σου το εχουμε δει, γιατι δεν θυμαμαι...

Όχι δεν έχεται δει το εργαστήριό μου,γιατί ακόμα δεν το έχω δει ούτε εγώ :flipout:
Δυστυχώς χώρος δεν υπάρχει οπότε έφτιαξα έναν "πάγκο" τσάτρα-πάτρα από παλέτες και την παλεύω όσο μπορώ στο (μικρό) μπαλκόνι μου:(
IMG_20160204_191914.jpg
Κι από εργαλεία,όχι και πολλά πράγματα.Ουσιαστικά τώρα ξεκίνησα αυτό το "χόμπυ" οπότε σιγά-σιγά αρχίζω να φτιάχνω τη συλλογή μου.

Δημήτρη και πάλι σαν πάγκος φτιαγμένος από παλέτες μετράει... Φαίνεται νοικοκυρεμένος...

Ναί μια χαρά είναι.Πολύ στιβαρός και σταθερός και πλέον και λίγο "βελτιωμένος" με μια επιφάνεια από μοριοσανίδα που πρόσθεσα ,για τις δυνατότητες του χώρου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω.Έχω στα πλάνα κι έναν πάγκο για πιο light εργασίες που θα μοιάζει και λίγο με "επιπλάκι-γραφειάκι",ώστε να μπει μέσα στο σπίτι.Αλλά θα το ποστάρω στο κατάλληλο νήμα όταν έρθει η ώρα -bye-

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ναί μια χαρά είναι.Πολύ στιβαρός και σταθερός και πλέον και λίγο "βελτιωμένος" με μια επιφάνεια από μοριοσανίδα που πρόσθεσα ,για τις δυνατότητες του χώρου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω.Έχω στα πλάνα κι έναν πάγκο για πιο light εργασίες που θα μοιάζει και λίγο με "επιπλάκι-γραφειάκι",ώστε να μπει μέσα στο σπίτι.Αλλά θα το ποστάρω στο κατάλληλο νήμα όταν έρθει η ώρα -bye-

Mπραβο και για τον παγκο Δημητρη!

Σου ευχομαι φιλε να ερθουν ετσι τα πραματα που συντομα και χωρο να βρεις και ολα τα εργαλεια που χρειαζεσαι, γιατι εχεις μερακι.

Να`σαι καλά φίλε-bye-

Δημήτρη μόλις τα είδα και είναι εξαιρετικά. Συγχαρητήρια και για τη κίνηση που έκανες και για τα δύο μικρά (μη ζηλέψει το ένα) αλλά και για το μεράκι που έβαλες :)

Σ`ευχαριστώ Αγάπη.Μια φορά έκανα το λάθος να πάω κάτι στην ανηψιά μου (που είναι και βαφτισιμιά μου) και να μην πάρω ούτε "ένα πράσινο φύλλο" για τον μπόμπιρα.....δεν μου το`χω συγχωρήσει ακόμα :angry:

Περιποιημενες και αξιολογες κατασκευες και οι δυο !Μπραβο στον μαστορα!!

Μόλις τα είδα και εγώ (κοσμηματοθήκη και σεντούκι) και ομολογώ ότι είναι πανέμορφα. Μπράβο!

όσο για το ξύλο, πεύκο με πεύκο έχει διαφορά. Αν πάρεις από μαγαζί ξυλείας θα δεις μεγάλη διαφορά.

Δημήτρη μπράβο σου, πολύ ωραία πράγματα!

DSC06033.jpg

Τι είπες τώρα!!!!

Last edited:

Καλά!!! Κατασκευές ανεκτίμητες...!!! Απλά να χαζεύεις και να παραμιλάς...χαχα