Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

H αληθεια ειναι οτι του Νεκταριου το εργο λαμπιριζε και φεγγοβολουσε ιδιαιτερα και πρεπει να οφειλεται σε αυτο το ειδικο γυαλοχαρτο που λεει οτι χρησιμοποιησε.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εχω τριψει με τετοιο χιλιαρι που το φεστοολ μπροςτα του, ειναι υπερτιμημενο χαρτι με κολλημενα πριονιδια!

Δεν υπάρχει καλύτερο όμως Γλυκούλη!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H αληθεια ειναι οτι του Νεκταριου το εργο λαμπιριζε και φεγγοβολουσε ιδιαιτερα και πρεπει να οφειλεται σε αυτο το ειδικο γυαλοχαρτο που λεει οτι χρησιμοποιησε.

Μπορεί αλλά ίσως να οφείλεται σε λόγους φωτισμού ;-)

Καλησπερα,μερικα μπρελοκ ακομα,δεν ειναι ετοιμα θελουν τριψιμο!

Ευχαριστω Νεκταριε!

Εδω το κοχυλι πλεον ετοιμο μολις στεγνωσε, περασμενο 2 χερια βερνικι σπρευ. Μαζι με το προηγουμενο μικρο κοχυλακι.

27134465833_3bb36382b8_b.jpg

Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! ! ! ! ! ! ! !

Ευχαριστω Νεκταριε!

Εδω το κοχυλι πλεον ετοιμο μολις στεγνωσε, περασμενο 2 χερια βερνικι σπρευ. Μαζι με το προηγουμενο μικρο κοχυλακι.

27134465833_3bb36382b8_b.jpg

Δεν γράφω συχνά αλλά μ’ αυτά που βλέπω δεν γίνεται να μην πω δυο λόγια…
… ρε συ φίλε Μιχάλη τι έχεις παρουσιάσει εδώ???
Δεν χορταίνω να το κοιτάζω!!!
Τι κοψίματα, τι φινίρισμα, τι χρώματα και φυσικά η φωτό τα σπάει!!!
Τέλεια απόδοση χρωμάτων με σωστό φωτισμό απαθανατίζουν με κάθε λεπτομέρεια το έργο!!!
Μπράβο σου.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ειναι καλλιτεχνης ο Μιχαλης!

Εγω αυτη τη βδομαδα παιδευομαι με αυτο, επιτελους τελειωσα.
Πριονοκορδελα proxxon, ταινιολειαντηρας, εκκεντρο και γυαλοχαρτα στο χερι.

picture share

Το σχεδιο ειναι απο το ιντερνετ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εδω ειναι η πρωτη υλη.

adult image

Το εφτιαξα να το κανω δωρο στις ανιψιας μου το μωρο που βαφτιζεται σε δυο βδομαδες!

5 λεπτα γυρισα τη πλατη μου και η μικρη ζωγραφος με τιμωρησε για τα κακα πραματα που εκανα με τη βαλιτσα της wiha...

upload image online

το επόμενο https://www.youtube.com/watch?v=Y0TiRmBHPqs
κοψε και το παρμπριζ

Πολυ καλο!
Και δειχνει αρκετα ευκολο, αν ειναι free hand.

ΥΣ. Αυτος ποσο τεντωμενη την εχει τη κορδελα και κανει ολες αυτες τις κοπες χωρις να σπασει αυτηαλλα ουτε φοβαται μη κοψει κανα δαχτυλο?

Νεκταριε απιθανος ο σκαραβαιος! Το μεσαιο κομματι του αυτοκινητου ποσα εκατοστα παχος ξυλου ειναι ? και το εκοψε ανετα η proxxon η ζοριστηκε?

αυτός είναι από τους πιο δεξιοτέχνες στην κορδέλα....αν δεις αλλα βιντεο του θα καταλάβεις τισ δυνατότητες του....
https://www.youtube.com/watch?v=gA4lpsEWM5k

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Νεκταριε απιθανος ο σκαραβαιος! Το μεσαιο κομματι του αυτοκινητου ποσα εκατοστα παχος ξυλου ειναι ? και το εκοψε ανετα η proxxon η ζοριστηκε?

Σουηδικο καδρονι, ρεταλι απο τη περγολα αν θυμασαι, ειναι 4χ6. Οπως καταλαβαινεις η σπροχον εδωσε ρεστα. Ελαχιστο ζορι μιας και ειναι μαλακο ξυλο.

Τον γνωριζω το diresta, πρωτοξαδερφος της θειας μου απο την Αμερικη.:fahne90:

O Diresta δίνει ρέστα!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

πηγαινε να σου κάνει κανα ιδιαίτερο:P

Εγω εχω δασκαλο το Χιωτη. :worshippy:

Σουηδικο καδρονι, ρεταλι απο τη περγολα αν θυμασαι, ειναι 4χ6. Οπως καταλαβαινεις η σπροχον εδωσε ρεστα. Ελαχιστο ζορι μιας και ειναι μαλακο ξυλο.

Τον γνωριζω το diresta, πρωτοξαδερφος της θειας μου απο την Αμερικη.:fahne90:

Bullshit man.
6X10cm ειναι το καδρονι.
6 ποντους παχος εκοψε η σκατουλα!

Δαιμονα Νεκταριε, και παραπονιοσουν για την proxxxon..

Μπραβο βρε!

Μπορω να πω πως αν και στριγγλιζει σαν σκυλα, δεν μου εχει κοψει ξανα κορδελα παρολα τα ζορια...
Εχω παρατηρησει ενα θορυβο ομως, κατι σαν τακ-τακ-τακ μεσα στο συριγμο της κινησης της κορδελας. Αυτος ακουγεται οταν ανεβαινω σε παχος κοπης. Τι μπορει να ειναι?