Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μιχάλη πολύ ζωντανά αυτά τα χρώματα! Τρομερό μπράβο σου!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ όμορφο και καλοκαιρινό.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Άλλος με την βάρκα μας ! ! !

Ο λα λα!! Βλεπω και πινελιες πυρογραφιας!!!

Το κοχυλι σου Μιχαλη τα σπαει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κωστα ωραιο το καραβι σου αλλα μεσα σε βαρελι με λαδι το βουτηξες?
:flipout:

Νεκ. 1 χέρι βερνίκι εμποτισμού σκούρα καρυδιά κ δύο χέρια παχύ βερνίκι άχρωμο glossy.

Θα πάει στην θάλασσα κ το αδιαβροχοποιήσα!!!!!!!!!

Ευχαριστω Νεκταριε!

Εδω το κοχυλι πλεον ετοιμο μολις στεγνωσε, περασμενο 2 χερια βερνικι σπρευ. Μαζι με το προηγουμενο μικρο κοχυλακι.

27134465833_3bb36382b8_b.jpg

Κούκλα λέμε!!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ευχαριστω Νεκταριε!

Εδω το κοχυλι πλεον ετοιμο μολις στεγνωσε, περασμενο 2 χερια βερνικι σπρευ. Μαζι με το προηγουμενο μικρο κοχυλακι.

27134465833_3bb36382b8_b.jpg
Με τη πριονοκορδελα το εχεις φτισξει?

Nαι, και το μικρο και το μεγαλο.
Θελει ομως τον τροπο του καθως η πριονοκορδελα δεν ειναι επιτραπεζια σεγα σε ελιγμους...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια να ξανατονισω εδω την τεραστια ευκολια (και αναγκη) μιας μικρης και καλης μασκας για τα βερνικια -και γενικοτερα-, ιδιως οταν εισαι σε ημικλειστο χωρο οπως εγω πχ. σε βεραντα κλειστη, μονο με παραθυρο.

Την εχω μαζι μου παντα αλλα δεν την χρησιμοποιω επειδη τα πραματακια που κανω ειναι μικρα και το οποιο βερνικωμα διαρκει λιγα δευτερολεπτα. Το κοχυλακι ομως ηταν μεγαλυτερο.

27671659001_e6ac83e052_c.jpg

Την ειχα παρει απο το κεντρο βιδας παλια μαζι με το φιλτρακι της (σετ). Μικρη ελαφρια και ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ λεμε. Την συνιστω ανεπιφυλατα και ξαναβαζω το λινκ.

Μιχάλη εξαιρετική δουλειά καθώς και το καραβάκι σου Κώστα!

Αύριο θα έχει καθέλκυση (!!!) καραβιού στην blue lake στο Μοναστηράκι Δωρίδος.
Αντί για σαμπάνια θα ανοίξω ένα (?) Πλωμάρι με μεζέ.

Παιδια να ξανατονισω εδω την τεραστια ευκολια (και αναγκη) μιας μικρης και καλης μασκας για τα βερνικια -και γενικοτερα-, ιδιως οταν εισαι σε ημικλειστο χωρο οπως εγω πχ. σε βεραντα κλειστη, μονο με παραθυρο.

Την εχω μαζι μου παντα αλλα δεν την χρησιμοποιω επειδη τα πραματακια που κανω ειναι μικρα και το οποιο βερνικωμα διαρκει λιγα δευτερολεπτα. Το κοχυλακι ομως ηταν μεγαλυτερο.

Την ειχα παρει απο το κεντρο βιδας παλια μαζι με το φιλτρακι της (σετ). Μικρη ελαφρια και ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ λεμε. Την συνιστω ανεπιφυλατα και ξαναβαζω το λινκ.

Μπράβο καλλιτέχνες,ωραία πράγματα φτιάχνεται

Μιχάλη βαλβίδα εκπνοής έχει αυτή η μάσκα γιά τήν απομάκρυνση της θερμότητας και της υγρασίας πού συσσωρεύεται μέσα στήν μάσκα ?

Μπράβο καλλιτέχνες,ωραία πράγματα φτιάχνεται

Μιχάλη βαλβίδα εκπνοής έχει αυτή η μάσκα γιά τήν απομάκρυνση της θερμότητας και της υγρασίας πού συσσωρεύεται μέσα στήν μάσκα ?

Ναι εχει, ολες οι μασκες οργανικων ατμων εχουν.

Ειπα να ξαναγυρισω στα καραβακια απο balsa ετσι για αλλαγη και μιας και εχουμε αργια αυριο.

Kοντοχοντρο κακεκτυπο του Τιτανικου καθως δεν ειχα μακρυτερη σανιδα balsa :))

27734650716_dea45251f7_b.jpg

Σούπερ Μιχάλη!

Μιχάλη πάρε τώρα κάποια από τις σέγες σου και κόφτο στη μέση όπως το αληθινό!

Last edited:
Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σίγουρα γινόταν καλύτερο αλλά πέρασες την ώρα σου δημιουργικά και αυτό είναι που μετράει...

Μιχάλη πάρε τώρα κάποια από τις σέγες σου και κόφτο στη μέση όπως το αληθινό!

Είπαμε Νικόλα, όχι και πιστό αντίγραφο...