Ρε σεις, τι φτιάχνετε;
Σκέφτομαι να βάλουμε κάτι σαν φορολογία εδώ μέσα, στις δέκα κατασκευές η μία θα πηγαίνει στο χώρο οου μας φιλοξενεί. Έτσι και τα πουλάμε αυτά θα βγάζουμε τα ετήσια έξοδα του server του Avclub.
Δημήτρη υποκλίνομαι.... :SFGSFGSF:
Και θα σου κοστισει οσο ενα πλαστικο ετοιμο στο ιδιο υψος , που θα του κρεμας και στολιδιαΧάρτινο είναι αλλά μπορεί να γίνει σίγουρα και από πολύ λεπτό κόντρα πλακέ (5 mm και λεπτότερο).
Και θα σου κοστισει οσο ενα πλαστικο ετοιμο στο ιδιο υψος , που θα του κρεμας και στολιδια![]()
30 το 4αρι φυλλο οκουμε στο Leroy. Φτανει ενα φυλλο για ολα τα κομματια;Δεν νομίζω. 5άρι κόντρα πλακέ κανένα 25άρι -30άρι έχει το φύλλο και είναι 1250 χ 2500 mm.
Επίσης καμία σχέση η αισθητική του ξύλου με το πλαστικό δέντρο... ;-)
30 το 4αρι φυλλο οκουμε στο Leroy. Φτανει ενα φυλλο για ολα τα κομματια;
Oι τελευταίες μου δημιουργίες είναι μία κρεμάστρα για το δωμάτιο της κόρης μου και ένα ξύλινο αυτοκινητάκι για τον νεογέννητο ανηψιό μου.
Η κρεμάστρα είναι από κόντρα πλακέ θαλάσσης 4χιλ βαμμένη π´ρωτα με βελατούρα και μετά με χρώματα νερού. Τα γαντζάκια είναι από καβίλιες και ροδέλες από ξύλινο πλάστη.
Το αυτοκινητάκι σχεδιάστηκε στην κυριολεξία στο χέρι και είναι από πεύκο, οι ρόδες του από κόντρα πλακέ και βάφτηκε με αντίστοιχων χρωμάτων συντηρητικά ξύλου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.