Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημήτρη φανταστικά και τα δύο. Μπράβο σου!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Δημήτρη...

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ομορφιές όλα συνέδελφοι,μπράβο σας

νομίζω πως το καλύτερο κόντρα πλακέ είναι αυτό που έχει πολλές και λεπτές στρώσεις ανεξαρτήτου τύπου.

τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης οι έμποροι το έχουν γυρίσει στα φτηνά κ/π με λίγες και χοντρές στρώσεις και άσχημο φινίρισμα, υπάρχουν βέβαια και τα πολύστρωτα αλλά είναι ακριβά.

+1 Σωτήρη συμφωνώ γιατί τά έχω δουλέψει καί τά δύο,αυτό το Κ/Π πού έχει πολλές και λεπτές στρώσεις όταν βάζω ξυλόβιδα καργάρει στό σφίξιμο η βίδα,στό άλλο μέ τίς λίγες καί χοντρές στρώσεις η βίδα δέν καργάει τόσο πολύ όσο τό άλλο.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημήτρη σούχω πει οτι οι κατασκευές σου μ´ αρέσουν πάρα πολύ, έ;
Να μην τα ξαναλέμε... Εξαιρετικά και τα δύο! :a0210:
Μπράβο.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δημήτρη σούχω πει οτι οι κατασκευές σου μ´ αρέσουν πάρα πολύ, έ;
Να μην τα ξαναλέμε... Εξαιρετικά και τα δύο! :a0210:
Μπράβο.

+1000

Δημητρη πολυ ομορφες δημιουργιες ,μπραβο !!

screen capture tool

Ενα μικρο φωτιστικο με λαμπα τυπου edison.

Κομμενο κουτσουρο οξιας απο καυσοξυλα, με το παγκοπριονο.
Τριψιμο αλλα diabolic, διαφανο βερνικι νερου και λινελαιο. Μισο πορσελανινο ντουι (δεν χωραγε ολο) σε τρυπα απο forstner, καλωδιο με διακοπτη και λαμπα τυπου edison, 40w, πυρακτωσεως κλασσικη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λειο που ξεπερναει και πωπο μικρου μωρου.

Πολύ όμορφο Νεκτ.

Βάλε του κ dimmer κ θα σου κάνει απίθανη παρέα.

Απλό καί ωραίο Νεκτάριε

Πολύ μου αρέσουν αυτά, όπως και τα αντίστοιχα από γύψο ή τσιμέντο. Θα φτιάξω κι εγώ καποια στιγμή. :a0210:
Θα μου άρεσε και με τέτοιο διακόπτη στην πάνω πλευρά του δίπλα στο γλόμπο. :idea:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Thanks guys!

Πολύ μου αρέσουν αυτά, όπως και τα αντίστοιχα από γύψο ή τσιμέντο. Θα φτιάξω κι εγώ καποια στιγμή. :a0210:
Θα μου άρεσε και με τέτοιο διακόπτη στην πάνω πλευρά του δίπλα στο γλόμπο. :idea:

Εχω παρει ηδη διακοπτη για το επομενο -bye-

Πιο πολυ για τη κατασκευη το εκανα, μαλλον θα παει για δωρο.

Αυριο Κωστα, εχω ηδη ετοιμο το κουτσουρο. Τρυπημα θελει και να δω αν θα παταει κατω ολοκληρο ή να του βαλω καποια ποδαρακια.

Φαση εχουν αυτα, απλα ολα αυτα ειναι ειτε για εκθετηριο ειτε για χωρους που να τα "σηκωνει".

ξέρεις πόσους συγγενείς κάνεις χαρούμενους με τέτοια δώρα?

φτηνά όμορφα χειροποίητα πρακτικά κλπ

συν το ότι θα σε λένε καλά λόγια για σένα και θα λαμβάνεις θετική ενέργεια, πράγμα σημαντικό.

ξέρεις πόσους συγγενείς κάνεις χαρούμενους με τέτοια δώρα?

φτηνά όμορφα χειροποίητα πρακτικά κλπ

συν το ότι θα σε λένε καλά λόγια για σένα και θα λαμβάνεις θετική ενέργεια, πράγμα σημαντικό.

Ολόσωστος !

Τσα! Παρ κιουτ εγιναν. Ειχα το ιδανικο καδρονι που χρειαστηκε απλα κοψιμο και τριψιμο.
Εδω πριν περαστει το βερνικι/λαδι.

windows 7 screenshot

Καλά... Φοβερές μαστοριές. Έχεις αλλάξει πίστα λέμε... :grinning-smiley-043

Μπράβο Νεκτ. αν κ θα τα δει ο Diab. k θα σε μαλωσει που δεν έβαλες k λίγο το ρούτερ περιθωρίων !

Καλά... Φοβερές μαστοριές. Έχεις αλλάξει πίστα λέμε... :grinning-smiley-043

Συναθλητη μου -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπράβο Νεκτ. αν κ θα τα δει ο Diab. k θα σε μαλωσει που δεν έβαλες k λίγο το ρούτερ περιθωρίων !

Στα @@ μου τι θα πει...:flipout: