Σε είδη χόμπι κτλ κτλ μπορείς να βρεις...
Πχ ένα υπερπλήρης τέτοιο κατάστημα με είδη χόμπι είναι το HOBBYWOOD... Στον περισσό...

Μπράβο, ένα δάκρυ κύλησε.κλαψΔούλεψα λίγο το πρωί πριν πάω στο μαγαζί και λίγο τώρα που γύρισα με το προξξονάκι.
Σταμάτησα όμως γιατί φοβάμαι μην ακούγεται πολύ στην πολυκατοικία και φρικαρουν με το νέο μου παιχνίδι. Αν προλαβω μπορεί αύριο πρωί να τελειώσω με τις κοπές.
View attachment 135390
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι μακριά αλλιώς θα σου φερνα το δικό μου να συγκρίνειςΕυχαριστω για τα καλα σας λογια, χαιρομαι που σας αρεσουν, παρ'οτι ειναι ακομα ημιτελη.
Μου εχει κατσει καλα το εργαλειο απ'οτι φαινεται, το περιμενα πιο υσηχο απο κραδασμους και θορυβο, αλλα μπορει και να ειναι οντως, δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης. Θα ηθελα σε καποια ευκαιρια να δω και καποιο ιδιο καθως και αλλο ανταγωνιστικο να συγκρινω τη λειτουργια τους.
Περισσοτερα εν καιρω, καλο ΣΚ σε ολους, για εμας τους εμποροϋπαλληλους εχει ξεκινησει ηδη το εορταστικο σερι χωρις αργιες τις Κυριακες, οποτε ο χρονος για κατασκευες ειναι λιγος.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μετα θα ακούσετε και καμία Dremel και θα καταλάβετε τι παει να πει θορυβώδης σεγα![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.