Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όντως φοβερό :SFGSFGSF:
Δεν ξέρω αν το σώμα είναι περήφανο, όπως λέει ο Χρήστος, εμείς πάντως εδώ είμαστε. :grandpa:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Άννα είναι μια πανέμορφη φίλη που υπηρετεί στην Τροχαία!

Γιά ρώτα τη ρε Νικόλα, πως έγινε η επιλογή;
Έχω δεί κάτι θεές στην τροχαία, και γενικά στην αστυνομία. Από που ψωνίζουν και δεν μας λένε; :drool1:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χαχαχαχαχα!Μπάμπη μαθήτριά μου ήταν πριν μια δεκαετία,μπήκε με πανελλήνιες αξιωματικών,τα άλλα δεν τα γνωρίζω,μα θα τη ρωτήσω για χάρη σου!!

Μπράβο Γιωργο,ούτε επαγγελματίας,δεν θά τό κατάφερνε τόσο καλά.

Πολύ ωραίες δουλειές κύριοι. Μπράβο σε όλους.

Εγώ σήμερα γυρίζοντας το βράδυ από τη δουλειά εκατσα ένα διωράκι και εφτιαξα μία απλή αλλά πρακτική βάση για το tablet που μου έλειπε εδώ και πολύ καιρό και όλο έλεγα να φτιαξω αλλά το ξέχναγα.

IMG_20161215_233844501.jpg

IMG_20161215_233857253.jpg

IMG_20161215_233908185.jpg

IMG_20161215_233915169.jpg

IMG_20161215_233931668.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραίες οι κατασκευές σας παίδες!
Και πρακτικές!

Καμμια φορα σκεφτομαι οτι η σεγα πρεπει να ειναι το πιο δημιουργικο εργαλειο που υπαρχει!

Μπραβο Κωστα, πολυ πρακτικο και χρησιμο το stand!

Πρεπει σιγα σιγα να βρεις τροπο φινιρισματος. Ειτε αυτο ειναι σκετο λαδι, ειτε ακρυλικα χρωματα (νερου). Τα τελευταια μπορουν να ψεκαστουν με αερογραφο με αριστα αποτελεσματα.
Εχω ανεβασει μια φωτο φετος το καλοκαιρι την μια και μοναδικη φορα που χρησιμοποιησα αερογραφο (δεν θυμαμαι αν ητανε του lidl η της proxxon). Προσωπικα μου αρεσε το αποτελεσμα.

Το σταντ θα το περασω με απλο βερνικι νερου. Ειναι πολύ απλη κατασκευή αλλωστε και δε με ενδιαφερει τοσο η ομορφια οσο το να μην λερωνεται με το παραμικρο.
Πηρα σημερα και ενα βαζακι λινελαιο με το οποιο θα περασω το πριονι με τα ελαφια που εφτιαξα προ ημερων. Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει και ειμαι περιεργος να δω πως θα συμπεριφερθει.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eτσι, μονο με πειραματισμους σε καθε ειδος ξυλου θα δεις τι ταιριαζει περισσοτερο σε καθε ξυλο αλλα και στο γουστο σου.
Υπαρχουν αρκετοι τροποι φινιρισματος ουτως η αλλως. Σκετο το ξυλο, χωρις τιποτα, μαλλον χανει και σε αισθηση και σε αντοχη.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα, τι έχεις πάθει ρε φίλε; Τι οργασμός είναι αυτός; Έχεις φάει χοντρή πετριά λέμε, έτσι; :flipout:
Ωραίο stand...

Ασε, εχω κολλησει ασχημα. Δεν το εχω ξαναπαθει με αλλο εργαλειο, μαλλον επειδη δεν τα εχω σε τοσο αμεση προσβαση και μεσα στο χωρο που μενω. Η σεγα ειναι πανω στο γραφειο μονιμα και απλως καθομαι και παιζω, αρκει να εχω ξυλο και σχεδιο να κοψω.
Ωραια πραματα...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα τι να πω; Απλά ωραία και πρακτικότατη κατασκευή. Το έχεις αγαπήσει το εργαλείο και αυτό μετράει πάρα πολύ.
Κάνεις την δουλειά σου με μεράκι και σε βλέπω να ανυπομονείς να καθίσεις μπροστά του αν δημιουργήσεις.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κώστα, τι έχεις πάθει ρε φίλε; Τι οργασμός είναι αυτός; Έχεις φάει χοντρή πετριά λέμε, έτσι; :flipout:
Ωραίο stand...

Άστο, με έχει ρίξει στα χάπια.....

Πολύ ωραία κατασκευή Γιώργο. Το σχέδιο και ο χρωματισμός είναι ένα τέλειο σύνολο.

!!

Γιώργη αστειεύεσαι;Αυτός ο Θυρεός είναι ότι πιο όμορφο έχω δει σχετικά με την ΕΛ.ΑΣ μετά την Άννα!
ps

!!!

ΚΑΓΚΕΛΟ !
Έμεινα.
Για μένα ειναι καταπληκτικό το σήμα.
Το Σώμα πρέπει να ειναι περήφανο που σε εχει.

Sent from my iPad using Tapatalk

!!!

Όντως φοβερό :SFGSFGSF:
Δεν ξέρω αν το σώμα είναι περήφανο, όπως λέει ο Χρήστος, εμείς πάντως εδώ είμαστε. :grandpa:

!!

Ωραίος ο θύρεος!!!!!
Και αν η Αννα είναι αντίστοιχα όμορφη θα είναι κούκλα λέμε!!!!!

!!

Μπράβο Γιωργο,ούτε επαγγελματίας,δεν θά τό κατάφερνε τόσο καλά.

!!

Πραγματικά δεν έχω λόγια !!!! Με τιμάτε απίστευτα με αυτά τα σχόλια !!!!!!!!!!!

Πολύ ωραίες δουλειές κύριοι. Μπράβο σε όλους.

Εγώ σήμερα γυρίζοντας το βράδυ από τη δουλειά εκατσα ένα διωράκι και εφτιαξα μία απλή αλλά πρακτική βάση για το tablet που μου έλειπε εδώ και πολύ καιρό και όλο έλεγα να φτιαξω αλλά το ξέχναγα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πανέμορφο !!!! Για δοκίμασε να φτιάξεις και κανένα εργάκι '' intarsia '' , να μας πετάξεις τα μάτια και την γλώσσα έξω !!!!!

Εξήγησε μας την απάντηση των θαυμαστικών... περισσότερα = μου άρεσε καλύτερα; χαχαχα

Χαχαχαχα απλά δεν ήξερα πως να ενώσω όλα τα μηνύματα και μου ζητούσε το ελάχιστο 2 χαρακτήρες για την απάντηση στο καθένα .

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Χαχαχαχα απλά δεν ήξερα πως να ενώσω όλα τα μηνύματα και μου ζητούσε το ελάχιστο 2 χαρακτήρες για την απάντηση στο καθένα .

Πατας σε καθε μυνημα που θελεις να κανεις πολλαπλη αναφορα κατω δεξια οπως στην εικονα
image.jpg

Και επειτα πατας διπλα στο τελευταιο το Reply With Quote

:worshippy:

Ευχαριστώ, ούτε και εγώ :damnyou: το ήξερα το πως κάνεις πολλαπλή αναφορά.....!!!!!! :operator:

Πατας σε καθε μυνημα που θελεις να κανεις πολλαπλη αναφορα κατω δεξια οπως στην εικονα
image.jpg

Και επειτα πατας διπλα στο τελευταιο το Reply With Quote

Ευχαριστώ, ούτε και εγώ :damnyou: το ήξερα το πως κάνεις πολλαπλή αναφορά.....!!!!!! :operator:

Me neither.!