Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Φοβερή η Μαίριλιν. :music-smiley-005:
Προσπαθώ να καταλάβω πως έβαψες τα χείλη της...

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Επειδή είναι εσωτερική κοπή έχω βάλει ξύλο πίσω (για φόντο) το οποίο έχει βαφτεί μαύρο και η περιοχή για τα χείλη κόκκινη και τα έχω σβήσει με το μαύρο.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραίο και χρήσιμο!

Ομορφούλα η βασούλα... :a0210:
Τις καβίλιες με το εργαλείο του Lidl τις έκοψες;

Καλαισθησία στο φουλ!
Ωραιο παππού!

έγραψες πάλι Κώστα.

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Επειδή είναι εσωτερική κοπή έχω βάλει ξύλο πίσω (για φόντο) το οποίο έχει βαφτεί μαύρο και η περιοχή για τα χείλη κόκκινη και τα έχω σβήσει με το μαύρο.

Όπως κι αν το έκανες είναι υπέροχο! :music-smiley-005:

Muchos Gracias !! :2thumb22sup:

Έπειτα από πέντε μήνες που είχε στοιχειώσει στο αποθηκακι μου επιτέλους τελείωσε και παραδόθηκε στον μεγαλύτερο χταποδα του νησιού.//uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/eea6d1d77816cb33a344d42660880e14.jpg[/IMG
][IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/20170314/d5521a3e6f6f17d0beededf0c892a66e.jpg
b057f0376a41caabd4e09450daed36c5.jpg
d3aa3247a03439ac329eb64ccbb344ae.jpg
ελπίζω να του δώσει λίγη χαρα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε . Πολλά μπράβο για τα έργα σας παιδιά.Μαστρο Κώστα είμαι φαν.

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ όμορφα όλα,εύγε σέ όλους.:SFGSFGSF:

Ωραία βαρκούλα. Τι μέγεθος ειναι περιπου ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ωραία βαρκούλα. Τι διαστασεις ειναι περιπου ;

Ωραία βαρκούλα. Τι διαστασεις ειναι περιπου ;

Ειναι 52χ18 εκατοστα

Ειναι 52χ18 εκατοστα

Άντε & σε κανονικές διαστάσεις σου εύχομαι, με βοήθεια από τον Χρήστο (Τzoutzis)

Αφού άρεσε στην σύζυγο τότε πάω πάσο! :)

Τα περισσοτερα ηλεκτρικα εργαλεια ξυλουργικης ειναι δυνατον να λειτουργησουν υπο προυποθεσεις μεσα σε σπιτι, με αριστα αποτελεσματα αναφορικα με τα πριονιδια και σκονη.
Ο ξυλοτορνος αποτελει εξαιρεση επειδη δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος τροπος συλλογης πριονιδιων. Οπως και καποια τριβεια χειρος.

Τα περισσοτερα ηλεκτρικα εργαλεια ξυλουργικης ειναι δυνατον να λειτουργησουν υπο προυποθεσεις μεσα σε σπιτι, με αριστα αποτελεσματα αναφορικα με τα πριονιδια και σκονη.
Ο ξυλοτορνος αποτελει εξαιρεση επειδη δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος τροπος συλλογης πριονιδιων. Οπως και καποια τριβεια χειρος.

Εδω θά διαφωνήσω αγαπητέ Μιχάλη,τά ηλεκτρικά εργαλεία ξυλουργικής πιστεύω δέν είναι γιά μέσα στό σπίτι (καί δέν εννοώ ένα δραπανοκατσάβιδο),ούτε γιά μικρή αποθήκη-εργαστήριο μέ τα πριονίδια καί τήν σκόνη πού βγάζουν,είναι γιά μεγάλα εργαστήρια σάν τό δικό σου και αυτό μέ προυπόθεση καλής ηλεκτρικής σκούπας.Η αν δέν υπάρχει μεγάλος χώρος μέ καλό συστημα απορρόφησης τό καλύτερο οι κοπές,τό ρούτερ,ο ξυλότορνος,ο ξεχονδριστήρας κ.τ.λ νά μεταφέρονται έξω σέ ανοιχτό χώρο.

Εγώ τις μικρές κατασκευές τις δουλεύω 100% σε υπνοδωμάτιο. Με μία ηλεκτρική σκούπα ελέγχω και το θέμα της σκόνης από τη σεγα και τα γυαλοχαρτα. Αλλά με τον τόρνο πιστεύω ότι θα χαθεί η μπάλα, όσο και αν το θέλω και αν το προσέχω.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα κι εσυ βρε Κώστα σε υπνοδωμάτιο ;
Χάθηκε ενα WC βρε αδερφέ ;

Εδω θά διαφωνήσω αγαπητέ Μιχάλη,τά ηλεκτρικά εργαλεία ξυλουργικής πιστεύω δέν είναι γιά μέσα στό σπίτι (καί δέν εννοώ ένα δραπανοκατσάβιδο),ούτε γιά μικρή αποθήκη-εργαστήριο μέ τα πριονίδια καί τήν σκόνη πού βγάζουν,είναι γιά μεγάλα εργαστήρια σάν τό δικό σου και αυτό μέ προυπόθεση καλής ηλεκτρικής σκούπας.Η αν δέν υπάρχει μεγάλος χώρος μέ καλό συστημα απορρόφησης τό καλύτερο οι κοπές,τό ρούτερ,ο ξυλότορνος,ο ξεχονδριστήρας κ.τ.λ νά μεταφέρονται έξω σέ ανοιχτό χώρο.

Παντως Δημητρη με την σκουπα πανω στην πλανη, τα τριβεια και λοιπα εργαλεια που δουλευω το αποτελεσμα ειναι κατι παραπανω απο εντυπωσιακο.
Προσωπικα δεν περιμενα τετοια αποδοση ιδιως στα σταθερα τριβεια (αναποδο τανκ,κυκλικα) που παραγουν αφθονη λεπτη σκονη. Το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος της σκουπας, αλλα συνηθιζεται.

Μια κοσμιματοθήκη που τελείωσα σήμερα. Φτιαγμένη από ξύλο καρυδιάς και πλατάνου, περασμένη με λινέλαιο.jewerly box5.jpg

Attachments

• jewerly box4.jpg
    jewerly box4.jpg
    84.7 KB · Views: 173