Καιρό έχω να ποστάρω κάποια μικροξυλοκατασκεύη και θα νομίζεται ότι ...θεραπεύτηκα! Ένα ρολόι από ξύλο καρυδιάς, περασμένο με teak oil. Το μέγεθος του είναι αρκετά μεγάλο. Διπλό και βάλε από το florabet του Steve. Βρήκα τις εικόνες στο νετ, τις συνδύασα και έκανα το Phoenix clock. Από μια λάθος κόλλα (δεν ήταν διάφανη) που χρησιμοποίησα έκανα παραπάνω δουλειά. View attachment 140379View attachment 140376
Τώρα ποια είναι η άποψη σας? Να το αφήσω σκέτο ξύλο ή να του βάλω αυτά τα χρυσά διακοσμητικά?
View attachment 140377View attachment 140375

Πολύ καλές οι κατασκευές όλων σας.
Νεκ αν δεν φάει πολύ ζόρι δεν θα έχει θέμα αλλά ισως να χρειαζόταν και 1-2 μισοχαρακτές τραβέρσες από την κάτω μεριά.
Τι ζορι να φαει. Μονο με titsbond ειναι κολλημενο. Ηθελα να βαλω μερικες καβλιες αλλα το ξεχασα...
Μερακλής,μπράβοΤι ζορι να φαει. Μονο με titsbond ειναι κολλημενο. Ηθελα να βαλω μερικες καβλιες αλλα το ξεχασα...
Τελικά έμαθα να βγάζω φότο! Τα μπρούτζινα με πείσατε και τα άφησα.Παρα πολυ ομορφο Σπυρο, μπραβο!!!
Εντυπωσιακες οι φλογες πανω και ο αετος - και πολυ καλη φωτο, επιτελους)
Να τα αφησεις τα μπρουτζινα, πανε με το ρολοι και δενουν με το ξυλο.
Τα μπρούτζινα με πείσατε και τα άφησα. Δεν έχω ρούτερ, περιμένω πότε θα βγάλει η γνωστή εταιρεία.Και εγω λεω να τα αφησεις οπως ειναι τα διακοσμητικα. Θα δειξει ακατεργαστο χωρις αυτα, μιας και ολες οι ακμες ειναι κομμενες καθετα. Αν τις ειχες περασει με ρουτερ ωστε να εχουν καποιο στρογγυλεμα η σχεδιο, θα ηταν οκ και χωρις αυτα.
Ωραια προσπαθεια παντως, σαφως βελτιωμενη σε σχεση με παλιοτερες κοπες. Σκεψου στο μελλον και τη χρηση του ρουτερ, θα σου βελτιωσει πολυ το αποτελεσμα.
Είναι πράγματι αρκετά μεγάλο Νεκ, τριπλό μάλλον απ' το florabet του Steve. Ωραίο και σένα το σκαμπουδάκι σου! Τι εννοείς σπέσιαλ καδρόνια παλέτας?Πολυ ωραιο και χορταινει το ματι ρολοι!
Εγω εφτιαξα αυτες τις μερες ενα μικρο step stool για τη κουζινα απο σπεσιαλ καδρονια παλετας.. περιπου 18 ποντους υψος.
Το εχω "περασει" μονο δυο χερια διαφανο βερνικι belhanda ikea.
Τα διακοσμητικά θα τα βρεις εδώ:Ομορφεσ και οι δυο κατασκευεσ σασ μαστορεσ μου.Σπυρο που βρισκεισ αυτα τα ωραια διακοσμητικα?
Σπύρο καί Νεκτάριε απλά :SFGSFGSF: πολύ όμορφα όλα.
Μπράβο πολύ όμορφο το ρολόι
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους!Το ρολόι και το σκαμπουδάκι άπαικτα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.