Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ναι Μηχαλη το εχω αυτο το θεμα ειναι οτι ξεκολανε ευκολα αν κολλησω ταινια βελκρο λεσ να αντεξει μετα σε ψηλεσ στροφεσ.

Αν και θα ειναι μικρη η επιφανεια του velctro, μονο μια δοκιμη θα μας πεισει.
Εγω πιστευω οτι θα ειναι οκ, δεν χρειαζεται ψηλες στροφες να κανεις δουλεια, αφηνεις το εργαλειο στο μινιμουμ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αν και θα ειναι μικρη η επιφανεια του velctro, μονο μια δοκιμη θα μας πεισει.
Εγω πιστευω οτι θα ειναι οκ, δεν χρειαζεται ψηλες στροφες να κανεις δουλεια, αφηνεις το εργαλειο στο μινιμουμ.
Οκ Μηχαλη θα δοκιμασω και θα σου πω ευχαριστω

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο έγινε.
Θα σου έλεγα όμως να κάνει και ένα καλύτερο εσωτερικό τρίψιμο γιατί φαίνεται το κάψιμο (εκτός φυσικά και αν το ντύσεις με κάποιο ύφασμα εσωτερικά).

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ ωραίο έγινε.
Θα σου έλεγα όμως να κάνει και ένα καλύτερο εσωτερικό τρίψιμο γιατί φαίνεται το κάψιμο (εκτός φυσικά και αν το ντύσεις με κάποιο ύφασμα εσωτερικά).

:a0210:

Last edited:
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χωρισ να εχω δει παλιοτερα εργα σου νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα τα συγχαρητηρια μου Κωστα.

Χωρισ να εχω δει παλιοτερα εργα σου νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα τα συγχαρητηρια μου Κωστα.

:ernaehrung004:

Κωστα τι να πω ... το κουτακι ειναι ΛΕΖΑΝΤΑ !
οντως το πομολο δεν κολλαει με τιποτα
αντε ριξε και το flocker να μας πεις τι και πως

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Σας ευχαριστώ πολύ.

Πολυ ωραία έγιναν και τα 2 συρταρακια

Sent from my iPad using Tapatalk

Σπερνουν οι κατασκευές σας παιδιά. Μπράβο και ευγε

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλημέρα.
Τι σημαίνει σπέρνουν κ κάθε πότε θερίζουμε ?

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλημέρα.
Τι σημαίνει σπέρνουν κ κάθε πότε θερίζουμε ?

Σπερνουν ιδεεσ θεριζουν αποτελεσματα

Μπράβο παιδιά για τις κατασκευές. Κώστα πολύ όμορφο το κουτάκι!

Σειρά Κώστα τά σέβη μου :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: πανέμορφο τό κουτάκι ,έμ εκεί πού πάει τό δώρο έπρεπε να βάλεις όλη τήν τέχνη σου :ernaehrung004:

Μιχάλη γιά μένα τό έφτιαξες τό Δ φαντάζομαι ωραίο φινίρισμα:flipout::a0210:

Σειρά Κώστα τά σέβη μου :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: πανέμορφο τό κουτάκι ,έμ εκεί πού πάει τό δώρο έπρεπε να βάλεις όλη τήν τέχνη σου :ernaehrung004:

Μιχάλη γιά μένα τό έφτιαξες τό Δ φαντάζομαι ωραίο φινίρισμα:flipout::a0210:

Δεν θα το πιστεψεις, το εφτιαξα για μια συνεργατιδα στη Ρουμανια που τον γιο της τον λενε Δαρειο!
Μιλαει Ελληνικα εχει μακρινη Ελληνικη καταγωγη και οταν τον βαφτισε νομιζε οτι το ονομα ειναι Ελληνικο :)))

Δεν θα το πιστεψεις, το εφτιαξα για μια συνεργατιδα στη Ρουμανια που τον γιο της τον λενε Δαρειο!
Μιλαει Ελληνικα εχει μακρινη Ελληνικη καταγωγη και οταν τον βαφτισε νομιζε οτι το ονομα ειναι Ελληνικο :)))

Διπλό τό μπράβο Μιχάλη τότε πού τό έκανες δώρο,σέ αυτήν τήν οικογένεια.-bye-

Καλό απόγευμα ......

Δεν είναι η γνωστή "μπλε φάλαινα", μην παρεξηγηθώ !!!
Ένας παιδικός κουμπαράς είναι, που μου ζητήθηκε.