Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Κόσμημα όντως Κώστα!!Καλογέμιστο!
Ναι Μηχαλη το εχω αυτο το θεμα ειναι οτι ξεκολανε ευκολα αν κολλησω ταινια βελκρο λεσ να αντεξει μετα σε ψηλεσ στροφεσ.
Οκ Μηχαλη θα δοκιμασω και θα σου πω ευχαριστωΑν και θα ειναι μικρη η επιφανεια του velctro, μονο μια δοκιμη θα μας πεισει.
Εγω πιστευω οτι θα ειναι οκ, δεν χρειαζεται ψηλες στροφες να κανεις δουλεια, αφηνεις το εργαλειο στο μινιμουμ.
Κοσμημα εγινε Κωστα!!!
Πολύ ωραίο έγινε.
Θα σου έλεγα όμως να κάνει και ένα καλύτερο εσωτερικό τρίψιμο γιατί φαίνεται το κάψιμο (εκτός φυσικά και αν το ντύσεις με κάποιο ύφασμα εσωτερικά).
Χωρισ να εχω δει παλιοτερα εργα σου νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα τα συγχαρητηρια μου Κωστα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα.
Τι σημαίνει σπέρνουν κ κάθε πότε θερίζουμε ?
Σπερνουν ιδεεσ θεριζουν αποτελεσματα
Σειρά Κώστα τά σέβη μου :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: πανέμορφο τό κουτάκι ,έμ εκεί πού πάει τό δώρο έπρεπε να βάλεις όλη τήν τέχνη σου :ernaehrung004:
Μιχάλη γιά μένα τό έφτιαξες τό Δ φαντάζομαι ωραίο φινίρισμα:a0210:
Δεν θα το πιστεψεις, το εφτιαξα για μια συνεργατιδα στη Ρουμανια που τον γιο της τον λενε Δαρειο!
Μιλαει Ελληνικα εχει μακρινη Ελληνικη καταγωγη και οταν τον βαφτισε νομιζε οτι το ονομα ειναι Ελληνικο))
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.