Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ναι πραγματι, ειναι το σοκορο του κ/π!! Δεν ξερω πως το ειδα αλλιως σημερα!!:))

Tην εχω ριξει την ματια μου στο αμαζον που λες εδω και χρονια για τετοιες σταμπες αλλα μικρες δεν εχω βρει. Εχω καταληξει μονο στα χτυπητα νουμερα/γραμματα.
Ο λογος που πηρα το laser engraver ειναι ακριβως αυτος. Αν και δεν βολευει σε ολες τις κατασκευες.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ένα ακόμη μικρό φωτιστικό για δωράκι με 20 led από το Jubo, τροφοδοτικό από 4,5 Volt στα 3 Volt & χριστουγεννιάτικη λάμπα.

Απλό καί όμορφο,καί τά σόκορα τής συμήδας στήν μέση τού πάνε. :a0210:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό βράδυ Δημήτρη.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ιδου το χθεσινοβραδυνοσημερινοπρωινο κατασκευασμα μου.
Ελπιζω να ακουσω καμια καλη κουβεντα, γιατι εδω γυρω δεν αναγνωρισε κανεις του ανωτερου επιπεδου γουστου καλλιτεχνημα τουτο!

Η βαση ειναιναπο καδρονι πευκου, η κατασκευη με τη τρουπα ειναι απο επιφανεια κοπης lidl και το στυλιαρι, 8αρα γραμμωμενη καβιλια τριμμενη μεχρι να λειανθει.
Κοπη με κορδελα, τριμαρισμα με το makita για τη τρουπα. Κοπη με παγκοπριονο και πλανισμα για τη βαση. Τη καβιλια τη εβαλα στο δραπανο καινοσο γυρνουσε τη περασα απο διαφορα νουμερα γυαλοχαρτο.
Φινιρισμα με λαδι ikea.

Φιλε μου, δεν θελω να σε πληγωσω αλλα η ταπεινης κατασκευης βαση στερει κρισιμους ποντους απο το ανωτερου γουστου καλλιτεχνημα πανω στον ιστο.
Τι το εχεις το φινο τριμερακι? Πως και δεν σμιλεψες τη βαση οπως μονο εσυ ξερεις?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Φιλε μου, δεν θελω να σε πληγωσω αλλα η ταπεινης κατασκευης βαση στερει κρισιμους ποντους απο το ανωτερου γουστου καλλιτεχνημα πανω στον ιστο.
Τι το εχεις το φινο τριμερακι? Πως και δεν σμιλεψες τη βαση οπως μονο εσυ ξερεις?
:bigcry:
Επειδη εκει που το ειδα, ηταν ετσι. Δεν μου ειναι δυσκολο να το τριμμαρω, η κατασκευη ειναι συναρμολογουμενη.
ΥΣ επειδη εχει περαστει με λαδι, λες να εχω θεμα ξεφτισματος στο τριμμαρισμα?

http://www.instructables.com/id/Wood-sculpture/

Ναι το ξερω, το εχω δει και γω στο ιντερνετ.
Οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα για ξεφτισμα.

Πως θα το στερεωσεις? Το πιανεις διαδοχικα με σφιγκτηρες?
Σε ρωταω γιατι σε παρομοια μικρα τεμαχια βοηθαει καποιες φορες να τα στερεωνεις με 2 μικρες σταγονες κολλας απο πιστολι κολλας. Ξεκολλαει ευκολα μετα.

Νεκ ...πρόκειται για "γλυπτό " ??? Δεν μας είπες τον τίτλο ....

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ναι το ξερω, το εχω δει και γω στο ιντερνετ.
Οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα για ξεφτισμα.

Πως θα το στερεωσεις? Το πιανεις διαδοχικα με σφιγκτηρες?
Σε ρωταω γιατι σε παρομοια μικρα τεμαχια βοηθαει καποιες φορες να τα στερεωνεις με 2 μικρες σταγονες κολλας απο πιστολι κολλας. Ξεκολλαει ευκολα μετα.

Στο "γλυπτο" οπως ανεφερε ο φιλτατος Νικολαος, το επιανα με το χερι απλα, και μαλιστα επανω σε δυο τεμαχια ξυλου που δημιουργουσαν κενο-γεφυρα επειδη εβρισκε κατω το μπιτ.
Τωρα επι του προκειμενου, μαλλον το ιδιο θα κανω..

Νεκ ...πρόκειται για "γλυπτό " ??? Δεν μας είπες τον τίτλο ....

"μια τρυπα μεσα σε μια τρυπα"

Τώρα εγώ αν πω μια τρύπα στο νερό θα θυμώσεις;

Πόρτα ελικοπτέρου οριζοντιωμένη ειναι βρε, μα καθόλου φαντασία δεν έχετε; Νεκ, κάνε κινηση ματ, οπως ειναι βούτα τη βαση σε τσιμέντο, θα ειναι και ακλόνητο μετα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα πάντως μου φαίνεται καλύτερο απ´ το Ελλάδα-Βοσνία. :grinning-smiley-043

Μπάμπη είσαι θεός!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Όλα όσα ζήτησαν οι "πελάτες μου" μόλις ολοκληρώθηκαν.

Στις 220 Volt Edison lamp υπάρχει dimmer & σε όλα τα φωτιστικά led υπάρχει η βοήθεια του Weahter1967 & του Sharκovios.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες......................

Beautifull

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλημέρα. Όλα όσα ζήτησαν οι "πελάτες μου" μόλις ολοκληρώθηκαν.

Στις 220 Volt Edison lamp υπάρχει dimmer & σε όλα τα φωτιστικά led υπάρχει η βοήθεια του Weahter1967 & του Sharκovios.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες......................

Πανέμορφα μέ ένα ιδιαίτερο στύλ :SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ.

Συνέχισε με έπιπλα Κώστα.Το έχεις!!!

Καλό μεσημέρι. Δεν το βλέπω ακόμα.