Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

G.Red full in love !!!

Πρωτότυπα,ρομαντικά,μοναδικά. :SFGSFGSF:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι πάντα,μέ υγεία.

να ζησετε καλα και παντα ευτυχισμενοι
χρυσοχερης ο γαμπρος, μπραβο σου

Πραγματικα Γιωργο εδωσες μια εντελως προσωπικη, ξεχωριστη και ομορφη νοτα στην τελετη! Συγχαρητηρια και παλι να ζησετε ευτυχισμενοι!!

Εναν Μιχαλη Red που πηγαινε στη Σχολη Μωραιτη γυρω στο 1980 τον εχεις τιποτα?
Καμία σχέση ,μονο στο Μεσολόγγι που είναι το πατρικό μου είμαστε ελάχιστα άτομα , και μια οικογένεια ακόμα στην Αθήνα Γιώργος και Φίλιππος .

Βιον ανθοσπαρτον Γιωργο να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι υπεροχα ειναι ολα

Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας και χαίρομαι που σας άρεσαν !!!!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολλές χαρές και ευτυχία σας εύχομαι Γιώργο.
Πριν διαβάσω την περιγραφή νόμιζα ότι και το κουτάκι εσύ το έφτιαξες. Ελπίζω πάντως να έχετε πολύ χώρο στο σπίτι, να χωρέσει η καρδιά που είναι ίσα με το μπόι σου... Χαχαααα ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κοκκινοι ταυροι και χημεια μακακιες.............ΕΡΩΤΑΣ............Δινει φτερα και απογειωνει ΚΑΙ τις κατασκευες.
(Να συμπληρωσω...και η αγαπη τις συντηρει).

Νεκ θα μπορουσα να πω οτι αυτο δεν ειναι πορτα απο ελικοπτερο. Περισσοτερο μοιαζει με ξυλινο πλαισιο εσωτερικης χειρολαβης πορτας αυτοκινητου η ακομα και με πλαισιακι προβολεα ομιχλης στην προφυλακτηρα!!!!!!!!!!
(Κουλα πολυ κωλοπαιδο ο cbf)

Αν μη τι αλλο η νυφη ξερει οτι παιρνει χρυσοχερη...
Συγχαρητηρια...βιον ανθοσπαρτον και οτι επιθυμειτε...!!!
Να ειστε ευτυχισμενοι...

Να ζήσετε με υγεία και χαρά.

Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας και χαίρομαι που σας άρεσαν !!!!! !!!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλώς να τα δεχτείς Γιώργο και πολλές και καλές κατασκευές να σου βγάλουν.

Θα σας διακόψω με τα του τελωνείου όμως για να επιστρέψω στο θέμα του thread με την μολις ολοκλειρωθείσα κατασκευή μου...
Χελοδονοουρές με τον παραδοσιακό τρόπο, με εργαλεία χειρός. :ernaehrung004: (οκ, στην αρχή τεμάχισα τα κομμάτια με την κορδέλα και έτριψα με το τριβείο, δέν είναι όλα χειρός).
Ελπίζω να σας αρέσει, οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ και δεν μπορούν να δείξουν την αίσθηση που έχει στο χέρι.:afro:

1MXoIxz.jpg

6Gw8mTl.jpg

1WdbyHi.jpg

και με τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως...

DOxXH9f.jpg

Παρα πολυ καλη αυτη σου η προσπαθεια Κωστα!!!!
Το αισθητικο αποτελεσμα που δινει η χελιδονοουρα ανταμοιβει τον κοπο 100%.

Μου αρεσει πολυ η καβιλια αντι μεντεσε καθως και το ασυνηθιστο κουμπωμα μπροστα, μπραβο!!

Κώστα δηλώνω ενθουσιασμένος. Διαφωνώ με το Μιχάλη για το μπροστινό κούμπωμα, άλλα μου αρέσει Κ εμένα που έβαλες καβιλιες αντί μεντεσέδες.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Κώστα πολύ ωραίο έδεσε καί οι χελιδονοουρές σάν νά είναι μέ ρούτερ και οδηγό. :SFGSFGSF:
Τά σκαρπέλα stanley μιά χαρά έτσι ? τά ίδια έχουμε καί κόβουν καλά από ότι τά έχω δοκιμάσει.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Κώστα πολύ ωραίο

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολυ ωραιο το κουτακι, μια χαρα φαινεται και στις φωτογραφιες!

Καλώς να τα δεχτείς Γιώργο και πολλές και καλές κατασκευές να σου βγάλουν.

Θα σας διακόψω με τα του τελωνείου όμως για να επιστρέψω στο θέμα του thread με την μολις ολοκλειρωθείσα κατασκευή μου...
Χελοδονοουρές με τον παραδοσιακό τρόπο, με εργαλεία χειρός. :ernaehrung004: (οκ, στην αρχή τεμάχισα τα κομμάτια με την κορδέλα και έτριψα με το τριβείο, δέν είναι όλα χειρός).
Ελπίζω να σας αρέσει, οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ και δεν μπορούν να δείξουν την αίσθηση που έχει στο χέρι.:afro:

1MXoIxz.jpg

6Gw8mTl.jpg

1WdbyHi.jpg

και με τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως...

DOxXH9f.jpg
Καταπληκτικό, μπράβο σου

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πολύ όμορφο έγινε.

Μπραβο παππου. Αν βρεις καινκανεις και κασετινα, ενημερωσε. Θελω να φτιαξω μια ξυλινη.

χεχε, αρχιζει η σχολικη χρονια και ο Κωστας ετοιμαζεται :)))

Ευχαριστώ σας !

Ωραια ιδεα και εκτελεση συνονοματε!
Γιατι λες οτι ηταν δυσκολακι; Σε ποια σημεια συναντησες δυσκολια και πως την ξεπερασες;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυο μπρελοκακια για δωρα.
Απο ενα μικρο καυσοξυλο οξιας που εκοψα σανιδακια πριν αρκετο καιρο και δεν λενε να τελειωσουν :))

To πρωτο ενα χερι λινελαιο και το αλλο 4 χερια λινελαιο. Οσο πιο πολλα χερια τοσο περισσοτερο σκουραινει η οξια.
Στο Δ η τομη εγινε χαμηλα δεξια γιατι βαριομουν να κοψω το εσωτερικο με την σεγα. Ολα εγιναν με την πριονοκορδελα proxxon.

36967539931_9132849086_c.jpg

Στο δελτα εγινε μια τρυπα με τρυπανακι χειρος(! :)) παχους 0.8μμ και βιδωθηκε το 'ματι' παχους 1.3μμ. Στο σπειρωμα εβαλα ξυλοκολλα.