Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κωστα ευχαριστω! Παναγιωτη αυτες οι λαμιτσες ειναι ολα τα λεφτα!

Παναγιωτη το δεντρακι στο βιντεο ειναι οντως πανεμορφο, καλα εκανες και το ανεβασες!

Πανέμορφο,νά σε καλά Παναγιώτη πού τό βρήκες καί μας τό έδειξες.-bye-

:ciao:

Ετοιμο το κοπαδι, ετοιμαζεται και ενα ακομα μικρουλι ελαφακι.
Τα δυο δεντρακια περισσεψαν απο προπερσι που ειχα κοψει πολλα και θα δωθουν μαζι με τα γραμματα για Χριστουγεννιατικα δωρα.

38332456356_e3ac21d927_b.jpg

Τα ελαφακια ειναι κοντρα πλακε εκτος του μικρου που ειναι απο μαονι και περασμενο μονο λαδι.

Πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα Μιχάλη.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Φοβερό! :worshippy:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο σας Κύριοι! Πανέμορφα τα Χριστουγεννιάτικα σας!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δυσκολο εργο εβαλα εμπροσ για να δουμε
d48b386c1594daf80743f66264558085.jpg
8374bbc14d81d7620227d55484f0c7d7.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυσκολο εργο εβαλα εμπροσ για να δουμε.

Καλή συνέχεια & με μέτρο τα γυαλιστερά. Μην τα μπερδεύεις με τις ....γυαλιστερές που έχετε εκεί σε αφθονία.

Ετοιμο το κοπαδι, ετοιμαζεται και ενα ακομα μικρουλι ελαφακι.
Τα δυο δεντρακια περισσεψαν απο προπερσι που ειχα κοψει πολλα και θα δωθουν μαζι με τα γραμματα για Χριστουγεννιατικα δωρα.

Τα ελαφακια ειναι κοντρα πλακε εκτος του μικρου που ειναι απο μαονι και περασμενο μονο λαδι.

Πανέμορφα Μιχάλη :SFGSFGSF:
Αιντε - αιντε ,ού γάρ έρχεται μόνο τό γήρας πού λένε,πώς νόμιζα ότι αυτά τά έφτιαξε ο Κώστας ο Παππούς,καί σού έλεγα γιά τό χρώμα.

Δυσκολο εργο εβαλα εμπροσ για να δουμε

Καλή αποπεράτωση Κυριάκο.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ακυρον.

Καλό βράδυ. Η ιδέα του Panava, το ξύλο του Cbfdim, η εκτέλεση από την Einhell με ακέφαλα spiral πριονάκια της Proxxon.
Διάρκεια εκτέλεσης 45´.

Αμ´ έπος αμ´ έργον :SFGSFGSF:

Αμ´ έπος αμ´ έργον :SFGSFGSF:

Μετά από 12ωρο για να πέσει λίγο το πρέσσο..................................

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλό βράδυ. Η ιδέα του Panava, το ξύλο του Cbfdim, η εκτέλεση από την Einhell με ακέφαλα spiral πριονάκια της Proxxon.
Διάρκεια εκτέλεσης 45´.

Μετά από 12ωρο για να πέσει λίγο το πρέσσο..................................

Σειρά πολύ ωραίο καί ταχύτατος,μέ όλο τό θάρρος καί μέ χιούμορ μάς "παραμυθιάζεις" μού φαίνεται :flipout:,12 ωρο εργασίας καί μετά κάθε μέρα κάνεις και μιά κατασκευή,εδώ κάτι γίνεται,δέν μού βγάζεις από τό μυαλό ότι έχεις "δεύτερο χέρι" η έχεις εκμυήση τόν γιό,και τού λές κοίτα φτιάξε αυτό,πέρνα το λάδι καί βγάλτο φωτογραφίες,καί όταν έρθω σπίτι τό ανεβάζω εγώ στό φόρουμ :flipout:,αλλιώς δέν εξηγείται,άν ήμουν 12 ωρες στήν δουλειά καί μετά γύρναγα σπίτι καί κλεινόμουν στό εργαστήριο γιά άλλες 2-3 ώρες,θά μού έδινε τά παπούτσια στό χέρι η σύζυγος.Εκτός καί άν εκεί στήν δουλειά είσαι πολύύύ χαλαρός καί παίρνεις στό πόρτ μπαγκάζ τήν επιτραπέζια σέγα καί ξύλα,γυαλόχαρτα,λάδια,καί παράλληλα μέ τήν εποπτεία κάνεις στό εργοστάσιο καί κατασκευές.:flipout::ernaehrung004:-bye-

Δημητρό δεν υπάρχει παρεξήγηση αλλά ούτε & βοήθεια (δυστυχώς).

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο τις περισσότερες φορές σε όλα τα πράγματα.

Δημητρό δεν υπάρχει παρεξήγηση αλλά ούτε & βοήθεια (δυστυχώς).

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο τις περισσότερες φορές σε όλα τα πράγματα.

Να σαι καλά Κώστα,έχεις βρεί τήν χρυσή τομή σέ όλα καί σέ χαίρομαι,καλό βράδυ. -bye-

Κυριακο δυσκολο αλλα και πολυ χαρουμενο θεμα το ξυλογλυπτο εργακι σου αλλα με το μερακι και την υπομονη σου θα το κανεις να ζωντανεψει μια χαρα!!

Πολύ όμορφο το δεντράκι μάστορα... Κι ωραίο χρωματισμό το ξύλο. :SFGSFGSF:
Θα προτιμούσα η ρίζα να μην έχει το κενό απο κάτω, τώρα μου φαίνεται σαν αιωρούμενο. Αν ήταν στην κορυφή θα ήταν πιο ωραίο νομίζω.

Πολύ όμορφο το δεντράκι μάστορα... Κι ωραίο χρωματισμό το ξύλο. :SFGSFGSF:
Θα προτιμούσα η ρίζα να μην έχει το κενό απο κάτω, τώρα μου φαίνεται σαν αιωρούμενο. Αν ήταν στην κορυφή θα ήταν πιο ωραίο νομίζω.

Ίσως το επόμενο !