Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ι

Εσύ πάλι τι μου πήρες και κινητό σούπερ - ντουπερ. Κάνε κι ένα fb να σε κάνω λαϊκ.... Χαχαχα

Fb εγώ μόνο όταν θα βγάλει ο ήλιος κέρατα... Το σιχαίνομαι...

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Παυλο, αριστουργηματα στην κυριολεξια!!
Παντως καλυτερα μου παει το Pavlos απο το Paul για το εξωτερικο. Το Paul ειναι συνηθες, το Pavlos ειναι πιο ιδιαιτερο.

0a0e3ef262de3484b6d31dcb614d1601.jpg
Ευχαριστώ Μιχάλη αλλά το paul μου έμεινε από το γυμνάσιο. Μου είχε αλλάξει τα φώτα η καθηγήτρια των γαλλικών, όλο paul και paul φώναζε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γειά στά χέρια σας συνάδελφοι
Πολύ όμορφα τά στυλό,καί θά βγεί καί πολύ ώραία η μολυβοθήκη (καλή αποπεράτωση),πού έχει καί πρωτότυπο σχήμα.

Μπάμπη δεν μπορώ νά σέ φανταστώ μέ αυτά τά χέρια νά φτιάχνεις μπιμπελό (μολυβοθήκες κ.τ.λ),σέ έχω καί γιά ευέξαπτο-νευρικό μάστορα καί πολύ φοβάμαι άν δέν σού κάτσει κάτι καλά θά τό βάλεις κάτω καί θά τό πατήσεις σάν κατσαρίδα στό τέλος,θέλω νά πιστεύω ότι θά τήν δούμε αποπερατωμένη τήν μολυβοθήκη. :flipout: -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Γειά στά χέρια σας συνάδελφοι
Πολύ όμορφα τά στυλό,καί θά βγεί καί πολύ ώραία η μολυβοθήκη (καλή αποπεράτωση),πού έχει καί πρωτότυπο σχήμα.

Μπάμπη δεν μπορώ νά σέ φανταστώ μέ αυτά τά χέρια νά φτιάχνεις μπιμπελό (μολυβοθήκες κ.τ.λ),σέ έχω καί γιά ευέξαπτο-νευρικό μάστορα καί πολύ φοβάμαι άν δέν σού κάτσει κάτι καλά θά τό βάλεις κάτω καί θά τό πατήσεις σάν κατσαρίδα στό τέλος,θέλω νά πιστεύω ότι θά τήν δούμε αποπερατωμένη τήν μολυβοθήκη. :flipout: -bye-

Δημήτρη, δεν θα το πιστέψεις αλλά όταν την έφτιαχνα εσένα σκεφτόμουν.
Λέω, τι ασχολείσαι τώρα, αυτά είναι δουλειές για το Δημήτρη και τον Proxxono στόλο του... Πήγε το μπινελίκι σύνεφο.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καταπληκτικές δημιουργίες Παύλο τα συγχαρητήρια μου

Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες!

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Δημήτρη, δεν θα το πιστέψεις αλλά όταν την έφτιαχνα εσένα σκεφτόμουν.
Λέω, τι ασχολείσαι τώρα, αυτά είναι δουλειές για το Δημήτρη και τον Proxxono στόλο του... Πήγε το μπινελίκι σύνεφο.

Χαχαχα τό κατάλαβα.

Μπάμπη γιά δώσε μας info γιά τόν σφιγκτήρα,τώρα πού τόν είδα καλύτερα είναι Bessey σάν αυτόν ?
Και αγορά απο εδώ η εξωτερικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Δημήτρη θυμάσαι παλιά τα SEIKO και τις μαϊμούδες τα SFIKO; :flipout:

Δεν είναι Bessey αλλά τύπου Bessey. Αγορά από Γεραλίδη αλλά δεν θυμάμαι τιμή, περίπου τα μισά να υπολογίζεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατα

Δημήτρη θυμάσαι παλιά τα SEIKO και τις μαϊμούδες τα SFIKO; :flipout:

Δεν είναι Bessey αλλά τύπου Bessey. Αγορά από Γεραλίδη αλλά δεν θυμάμαι τιμή, περίπου τα μισά να υπολογίζεις.

Ευχαριστώ Μπάμπη θά περάσω από Σπύρου Πάτση νά τούς δώ στόν Γεραλίδη,από σφίξιμο όλα οκ είναι σταθεροί,είσαι ευχαριστημένος ?
Ναί τά θυμάμαι μέ τά SEIKO καί τήν "μούρλα" τής εποχής πού επικρατούσε....

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ναι, μια χαρά είναι στο σφίξιμο, το σπαστικό είναι οτι βγαίνει συνεχώς το λαστχένιο παπουτσάκι τους αλλά μπορείς να το κολλήσεις αν θές. Εγώ δεν τιυς πηλρα απ´ το Γεραλίδη στη Σπύρου Πάτση αλλά απ´ το Λάζαρο Γεραλίδη που είναι στη Σερρών 55

Καλημέρα ! 3 πτυσσόμενα ξύλινα καλαθάκια [ για ψάξιμο στο pinterest - γουγλη (collapsible wooden basket ) ] , απο απλό ελατάκι αλλά με όμορφα νερά και πέρασμα με Μεσολογγιτικο ελαιόλαδο , πραγματικά πολύ απλη κατασκευή και σχετικά γρήγορη , το μέγιστο πλάτος είναι 20 εκατοστά (δεν ειχα άλλο ξύλο ) σε μεγαλύτερο θα δείξει καλύτερα , και bonus μερικά 3D σχεδιάκια με την σέγα .(υπάρχουν και αλλές φωτογραφίες για μεγαλύτερη κατανόηση της κατασκευής )

20180120_202911.md.jpg
[/url] [/IMG]

Και ως συνήθως ανάποδα οι φωτογραφίες !!!!!χαχαχα

ρε συ τι ανάποδα και ξεανάποδα, το ωραίο φαίνεται ωραίο όπως και να το κοιτάξεις.κοσμήματα έχεις φτιάξει μπράβο σου συνονόματε είσαι καλλιτέχνης !! :worshippy:

Ομορφιές όπως πάντα.

Το Μεσολογγιτικο λάδι είναι "Ονομασία Προέλευσης"!

Κάτι σαν το Danish Oil ένα πράγμα?

ρε συ τι ανάποδα και ξεανάποδα, το ωραίο φαίνεται ωραίο όπως και να το κοιτάξεις.κοσμήματα έχεις φτιάξει μπράβο σου συνονόματε είσαι καλλιτέχνης !! :worshippy:

Ευχαριστώ !!!

Ομορφιές όπως πάντα.

Το Μεσολογγιτικο λάδι είναι "Ονομασία Προέλευσης"!

Κάτι σαν το Danish Oil ένα πράγμα?

Χαχαχα κάπως έτσι !!! Όλο βλέπω κάτι ούζα από νησιά ας ''προωθήσουμε '' και εμείς λίγο την γενέτηρά μας χαχαχα !!!

Εκπληκτικες δημιουργιες!!!

Ευχαριστώ !!!

Πολύ ωραίο Γιώργο. Στο άνοιξε-κλείσε λειτουργεί εύκολα; Πρέπει να κουμπωνουν με ακρίβεια μεταξύ τους τα κομμάτια, αλλιώς όλο και κάπου θα βρίσκει. Ψιλοδουλεια και ενδεχομένως σπαστική κατασκευή αν κάτι στραβωσει στην πορεία της...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λειτουργεί πολύ εύκολα , η κοπή της σπείρας έγινε με κλίση του τραπεζίου της σέγας 2 μοίρες και στο άνοιγμα περίπου στη μεση του ξύλου τερματίζει και κουμπόνει απόλυτα το ένα ξύλο με το άλλο , απλά θέλει ενα κενό μερικά χιλιοστά περισσότερα αναμεσα στο κομμάτι του καλαθιόυ και της χειρολαβής , οι 2 πίροι που είναι αριστερά - δεξιά είναι κολλήμενη μόνο η μέσα άκρη (του καλαθιου ) και η εξωτερική (χειρολαβή ) περιστρέφετε για να ανοιγοκλείνει .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

20180124_202516.md.jpg
[/url][/IMG]

Είναι πολύ πιο εύκολο απ'οτι δείχνει !!