Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αυτο ακριβως!
Για σκεψου 150 φορες δεσε λυσε την ακεφαλη στην σεγα!!!!

μακαρι μονο να ειχε μεγταλυτερο μπρατσο η σεγα σου ωστε να μην χρειαζοταν να το κοψεις στα δυο.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αυτο ακριβως!
Για σκεψου 150 φορες δεσε λυσε την ακεφαλη στην σεγα!!!!

μακαρι μονο να ειχε μεγταλυτερο μπρατσο η σεγα σου ωστε να μην χρειαζοταν να το κοψεις στα δυο.

Είναι 60 cm. Δεν ξέρω αν υπάρχει σέγα με τόσο βάθος.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σπυρο :grinning-smiley-043

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Άλλα αντ´ άλλα
της Παρασκευής το γάλα...

Μια διπλή θήκη για πένα και στυλό δρύινη ξεκίνησα να φτιάξω και κατέληξα με μια μονή από ελιά... :bang:
Το μπινελίκι που έπεσε σήμερα δεν έχει προηγούμενο... Και κατέστρεψα και το ξύλο.:slapface:
Είπαμε, "πέντε μέτρα μια κόβε" αλλά εγώ εκει, αδιόρθωτος ...άκας.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    79.6 KB · Views: 100
  • image.jpg
    image.jpg
    89 KB · Views: 100
  • image.jpg
    image.jpg
    76.2 KB · Views: 100
  • image.jpg
    image.jpg
    100.6 KB · Views: 101
Μια χαρά είναι & το επόμενο (-να) θα είναι καλύτερα.

Εμένα το τασάκι δεν με πείσμωσε (δις) αλλά τελικά δεν του πέρασε ! ! !

Last edited by a moderator:
Εντάξει, δεν θα το πετάξω, άρεσε και στη κυρία μου... :rolleyes:
Έγιναν τόσα λάθη όμως που αυτό είναι ότι απόμεινε προσπαθώντας να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα.

Το τασάκι μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ περισσότερο απ´ το ρεσώ.

Άλλα αντ´ άλλα
της Παρασκευής το γάλα...

Μια διπλή θήκη για πένα και στυλό δρύινη ξεκίνησα να φτιάξω και κατέληξα με μια μονή από ελιά... :bang:
Το μπινελίκι που έπεσε σήμερα δεν έχει προηγούμενο... Και κατέστρεψα και το ξύλο.:slapface:
Είπαμε, "πέντε μέτρα μια κόβε" αλλά εγώ εκει, αδιόρθωτος ...άκας.

σε ματιάξανε φαίνεται...:flipout:

δεν ξέρω τι σκοπό είχες κατά νου, πάντως αυτά που έφτιαξες είναι αριστουργήματα κατ εμέ. ειδικά το δεύτερο καφετί στυλό πολύ μου αρέσει. (φαντάζομαι να μην έριχνες και μπινελίκια. ή μήπως όταν μπινελικώνεις δημιουργείς καλύτερα ;; )

Το τασάκι μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ περισσότερο απ´ το ρεσώ.

Σου επιτρέπω να φτιάξεις δύο τότε !!!

σε ματιάξανε φαίνεται...:flipout:

δεν ξέρω τι σκοπό είχες κατά νου, πάντως αυτά που έφτιαξες είναι αριστουργήματα κατ εμέ. ειδικά το δεύτερο καφετί στυλό πολύ μου αρέσει. (φαντάζομαι να μην έριχνες και μπινελίκια. ή μήπως όταν μπινελικώνεις δημιουργείς καλύτερα ;; )

Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ.
Αν δεν έκανα τη πατάτα στο μέτρημα, το αρχικό ήταν ένα ενιαίο κομμάτι ελιάς που το έσκισα στη μεση για να τρέχουν παντού τα ίδια νερά και ήταν όντως υπέροχο. Μετά όμως αναγκάστηκα να κόψω άλλο κομμάτι ξύλο και να κάνω και κάποιες στριγγυλάδες που δεν ήθελα... Τέλος πάντων, προς γνώση και (μη) συμμόρφωση.

τασάκι από άλλο πλανήτη !!

Κώστα θέλω κι εγώ ένα για την κυρά μου τη τσιμινιέρα :smash:

Θα φτιάξω, αν και δεν καπνίζει πλέον κανένας απ´ τους κοντινούς μου.

τασάκι από άλλο πλανήτη !!

Κώστα θέλω κι εγώ ένα για την κυρά μου τη τσιμινιέρα :smash:

:a0210:

Θα φτιάξω, αν και δεν καπνίζει π,έον κανένας απ´ τους κοντινούς μου.

:a0210:

εντάξει Μίστερ Μπάμπης δεν σου βγήκε σήμερα θα σου βγει αύριο, dont worry.

θα το ξανά-πω, οι κασετινούλες με τα στυλό απλά υπέροχες. μου άρεσαν επίσης και τα κούτσικα μεντεσεδάκια, δένουν τόσο ωραία !!

Keep Walking..

Κωστα απλα τελειο το τασακι.Μπαμπη στα δικα μου ματια δειχνει αριστουργημα.

Γεια σου ρε Κυριάκο.

Το δικό σου σκαρπέλο γιατί σίγησε ? Για βάλε μπροστά γιατί σε λίγο θα έρθει το Πάσχα & μετά οι τουρίστριες στο νησί & θα σε χάσουμε εντελώς !!!

Δές εδώ... Νομίζεις οτι το ξέχασα; -bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εντάξει Μίστερ Μπάμπης δεν σου βγήκε σήμερα θα σου βγει αύριο, dont worry.

θα το ξανά-πω, οι κασετινούλες με τα στυλό απλά υπέροχες. μου άρεσαν επίσης και τα κούτσικα μεντεσεδάκια, δένουν τόσο ωραία !!

Keep Walking..

Ναι μωρέ... Σιγά μη σκάσω, απλά νευρίασα εκείνη την ώρα.
Πιο πολύ γι' αυτό την ανέβασα τη θήκη, για τα μεντεσεδάκια που ρώταγε χθές ο Κώστας.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Κυριάκο. :a0210:

Είναι λίγο σκιαχτικούλι όμως.

Έμ, κόνδορας είναι δεν είναι καναρίνι.

Κωστα εισαι μεγαλος καλλιτεχνης το τασακι ειναι super

...
Αν δεν έκανα τη πατάτα στο μέτρημα, το αρχικό ήταν ένα ενιαίο κομμάτι ελιάς που το έσκισα στη μεση για να τρέχουν παντού τα ίδια νερά και ήταν όντως υπέροχο. Μετά όμως αναγκάστηκα να κόψω άλλο κομμάτι ξύλο και να κάνω και κάποιες στριγγυλάδες που δεν ήθελα... Τέλος πάντων, προς γνώση και (μη) συμμόρφωση.

Μπαμπη κι εγω την ιδια απορια ειχα οταν το ειδα γιατι να μην το κοψεις στη μεση ωστε να τρεχουν τα ιδια νερα και στα δυο κομματια ... αλλά οπως περιεγραψες την επομενη φορα. Παντως ειναι πολυ ομορφο απο ολες τις αποψεις.