Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πωπω, τελειος ο κονδορας. Θα τον φτιαξω οταν τελειωσω με το κουτι. Απο βδομαδα ισως, τωρα στεγνωνουν τα λαδια... ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα φανταστικό τό τασάκι :SFGSFGSF:

Μπάμπη πολύ ωραία η θήκη :a0210:,μιά ερώτηση τό κοίλωμα τό έκανες μέ τό ρούτερ ?
Μεγάλη σχολή τό forum μάθαμε καί τούς μεντεσέδες βαρελάκι,πολυ διακριτικοί καί τού πάνε πολύ.

Άλλα αντ´ άλλα
της Παρασκευής το γάλα...

Μια διπλή θήκη για πένα και στυλό δρύινη ξεκίνησα να φτιάξω και κατέληξα με μια μονή από ελιά... :bang:
Το μπινελίκι που έπεσε σήμερα δεν έχει προηγούμενο... Και κατέστρεψα και το ξύλο.:slapface:
Είπαμε, "πέντε μέτρα μια κόβε" αλλά εγώ εκει, αδιόρθωτος ...άκας.
Άνοιξες δουλειά τώρα....
Πάντως πολύ ωραίο το κουτάκι με το ξύλο ελιάς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα το τασάκι δεν με πείσμωσε (δις) αλλά τελικά δεν του πέρασε ! ! !
Πολύ ωραίο Κώστα. Νομίζεις ότι είναι κολλημένο το τασάκι στο υπόλοιπο ξύλο.

Last edited by a moderator:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Είχε την δουλίτσα όμως & αυτό. Είχα χαλάσει άλλα δύο αλλά ο επιμένων .....ξυλογυρνά.

Πωπω, τελειος ο κονδορας. Θα τον φτιαξω οταν τελειωσω με το κουτι. Απο βδομαδα ισως, τωρα στεγνωνουν τα λαδια... ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω είχα δώσει τα σκαριφήματα του κόνδορα στον κ. Μπάμπη. Θα σε βοηθήσουν πολύ αν τον ξεκινήσεις.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Είχε την δουλίτσα όμως & αυτό. Είχα χαλάσει άλλα δύο αλλά ο επιμένων .....ξυλογυρνά.
Φαίνεται από το ξεκίνημα του κούτσουρου, όταν το ξεκίνησες ήταν μακρύ και μετά ξαφνικά κόντυνε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Μπαμπη κι εγω την ιδια απορια ειχα οταν το ειδα γιατι να μην το κοψεις στη μεση ωστε να τρεχουν τα ιδια νερα και στα δυο κομματια ... αλλά οπως περιεγραψες την επομενη φορα. Παντως ειναι πολυ ομορφο απο ολες τις αποψεις.

Γί αυτό μου την έσπασε τόσο, χάλασα τα νερά. Και δν ειλχα κουράγιο να φτιάξω απ´ την αρχή ξανά, από άλλο ξύο, και τα δύο κομμάτια.

Κώστα φανταστικό τό τασάκι :SFGSFGSF:

Μπάμπη πολύ ωραία η θήκη :a0210:,μιά ερώτηση τό κοίλωμα τό έκανες μέ τό ρούτερ ?

Ναι Δημήτρη, με router.

Άνοιξες δουλειά τώρα....
Πάντως πολύ ωραίο το κουτάκι με το ξύλο ελιάς.

:a0210: Από βδομάδα ίσως δοκιμάσω κάτι σαν τα δικά σου, με σύνθεση ξύλων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

:a0210: Από βδομάδα ίσως δοκιμάσω κάτι σαν τα δικά σου, με σύνθεση ξύλων.

Βάλε γραμμή παραγωγής.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

τορναδόροι σκίζετε...!!!!:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Έμ, κόνδορας είναι δεν είναι καναρίνι.

Μπάμπη δώσε στόν λαό τά σχέδια του γέρο-Κόνδορα (γιατί από τήν κίνηση φαίνεται ότι βγαίνει από τά Κονδορο-ΚΑΠΗ.)

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Βγάζοντας βοργιουσ πάτησα μια φραγκοφυλα με αποτέλεσμα να βρεθώ κάτω από την πεζούλα ματσαρισα το χέρι οπότε πάω χαλαρά πάντως κάτι ετοιμάζω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Μπάμπη δώσε στόν λαό τά σχέδια του γέρο-Κόνδορα (γιατί από τήν κίνηση φαίνεται ότι βγαίνει από τά Κονδορο-ΚΑΠΗ.)

Άμα είναι να το φτιάξεις εσύ Δημήτρη να ψάξω να το βρώ... :grinning-smiley-043

Βγάζοντας βοργιουσ πάτησα μια φραγκοφυλα με αποτέλεσμα να βρεθώ κάτω από την πεζούλα ματσαρισα το χέρι οπότε πάω χαλαρά πάντως κάτι ετοιμάζω

Ατιμα τά αγκάθια από φραγκοσυκιές,περαστικά εύχομαι.

Περαστικά εύχομαι.

Άμα είναι να το φτιάξεις εσύ Δημήτρη να ψάξω να το βρώ... :grinning-smiley-043

Οποτε ευκαιρήσεις Μπάμπη -bye-

Περαστικά Κυριάκο!

Κώστα πολύ ωραίο το έκκεντρο τασάκι! αν και νομίζω θα ήταν πιο ωραίο χωρίς το "βουναλάκι" στο κέντρο.
Κ.Μπάμπη πολύ ωραία η θήκη και ειδικά στο συνδυασμό με τον τον στυλό από ελιά.

Σλ ευχαριστω, βρε Νικόλα μου αλλά το "Κ.Μπάμπη" τι το θές;
Ειδικά τώρα που σε 2" λεπτά ακριβώς έχω γιορτή και γεννέθλια μαζί, ένας χρόνος παραπάνω στη πλάτη... :bigcry:

Δεν βοηθάει το όνομα (nickname)....
Αλλά ναι έπρεπε να πω Μπάμπη Κ. χαχαχαχα!
Και μιας και είναι περασμένες δώδεκα, Χιλίοχρονος με υγεία! :2thumb22sup:

Καλημέρα.

Κυριάκο (koulhs) περαστικά κ γρήγορα επιστροφή στις δημιουργίες.

Νικόλα (wwdiy) σε ευχαριστώ.
Η πηγή έμπνευσης είχε το "πνιχτήρι" για το τσιγάρο κ την ακολούθησα.
Η δυσκολία στην κατασκευή αυτής της λεπτομέρειας ήταν η αιτία που χάλασα τα δύο προηγούμενα !

Να είστε καλά παιδιά κάτι τέτοιο σκαρώνω αυτό το χρώμα στην μέση τι είναι;
48b7d5c0cd2d2e0e88f0029f0147787e.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τσίου, τσίου...