Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Να σου πώ...
Μόνος σου τα φτιάχνεις ή, τώρα που δεν έχει δουλειά στη Μανωλάδα, έχεις μαζέψει τίποτε παιδιά εκεί;
Πότε τα προλαβαίνεις ρε μπαγάσα; :worshippy:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Να σου πώ...
Μόνος σου τα φτιάχνεις ή, τώρα που δεν έχει δουλειά στη Μανωλάδα, έχεις μαζέψει τίποτε παιδιά εκεί;
Πότε τα προλαβαίνεις ρε μπαγάσα; :worshippy:

Θα κόψω στροφές άμεσα.

Πολύ σύντομα θα τρέξουν άλλες προτεραιότητες.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ (έως πολύ) ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Ωραίο Κώστα, για δείξτο μας και βαμμένο. ή δεν θα το βάψεις ;

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραίος ο κουνελος συνονόματε, θα συμφωνήσω με το βάψιμο, πιστεύω ότι θα δείξει πολύ πιο ωραία.

Ένα γρήγορο και από εμένα, μπρελόκ με inlay πεύκο μέσα σε δρυ. Φινίρισμα με λινέλαιο, θα του περάσω αργότερα και 2 χέρια σπρέι νίτρου να δέσει.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραίος ο κουνελος συνονόματε, θα συμφωνήσω με το βάψιμο, πιστεύω ότι θα δείξει πολύ πιο ωραία.

Ένα γρήγορο και από εμένα, μπρελόκ με inlay πεύκο μέσα σε δρυ. Φινίρισμα με λινέλαιο, θα του περάσω αργότερα και 2 χέρια σπρέι νίτρου να δέσει.

Fast and Good !! :a0210:

Απλες και ωραιες κατασκευς Κωστηδες.

Πολύ ωραίο Κώστα το μπρελοκάκι...
Για πες για το spray νίτρου... Τι είναι αυτό; Και τι εννοείς "θα δέσει;"

Σας ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:

Μπάμπη, εννοώ το σπρέι βερνίκι νιτροκυτταρίνης, απλώς το γράφω εν συντομία.
Το "να δέσει" κατά το "ήρθε και έδεσε"... Μου αρέσει πολύ το χρώμα και η υφή που δίνει το παραπάνω βερνίκι και το χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλες τις κατασκευές.
Παίρνω της cosmoslac το σατινέ. Βγάζει και σε gloss αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Καλημέρα κ σας ευχαριστώ.
Ωραίος ο κεραυνός σου Vrass!

Λίγο πόσιμο παραφινέλαιο το πέρασα κ τίποτα άλλο λόγω των παιδιών.

Ωραίο το λαγουδάκι μαστορα μου,και το μπρελόκ δεν πάει πίσω μπράβο σας.

Ωραίο το λαγουδάκι μαστορα μου,και το μπρελόκ δεν πάει πίσω μπράβο σας.

Καλημέρα Νησιώτη μας.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κώστα οπωσδήποτε βάψιμο!
Με νερομποργιες στην τελική!

Που πουλάνε νερομποργιες ? Στην Πάτρα μόνο νερομπογιές έχουμε. :flipout:

Έτσι θα μείνει.

Ομορφιές όπως πάντα σέ αυτό τό νήμα,πολύ ωραία όλα. :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ομορφιές όπως πάντα σέ αυτό τό νήμα,πολύ ωραία όλα. :SFGSFGSF:

Dim ευχαριστώ (-ουμε). Να δεις με την πρώτη ευκαιρία σου μια ιδέα για διπλό φωτιστικό led / acrylic στο σχετικό νήμα. Μάλλον λέει το όνομα σου.

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Πάντα καλοπροέρετα...:2thumb22sup:

Εννοείται φίλε Σπύρο :ernaehrung004:

Dim ευχαριστώ (-ουμε). Να δεις με την πρώτη ευκαιρία σου μια ιδέα για διπλό φωτιστικό led / acrylic στο σχετικό νήμα. Μάλλον λέει το όνομα σου.

Καλά πού τό ανέφερες Κώστα δέν τό είχα δεί.

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Καλή Ανάσταση καί καλό Πάσχα νά έχουμε

Εφτιαξα καί εγώ τόν κούνελο μέ τό αυγό,βάφτηκε μέ ακρυλικά χρώματα από τό Jumpo,τό ξύλο είναι έλατο 18 mm.

Επειδή μέ τήν "σειρά" μου έχουμε αλληλεγγύη,μού έδωσε τό ελεύθερο νά τό βάψω,τό αυγό δέν τό έκανα σάν τού Dmidea μέ τρύπες γιατί δέν άρεσε στήν γυναίκα μου,μού λέει τί είναι τυρί είναι νά έχει τρύπες,κάντο χωρίς τρύπες,καί έτσι επειδή παίρνουμε όπως όλοι τήν λεγόμενη "κότα" :flipout:τό έκανα ατρύπητο.

Ας μιλήσουν οι εικόνες παρά εγώ.

kou110.jpg

kou210.jpg

kou310.jpg

kou410.jpg

kou510.jpg

kou610.jpg

kou710.jpg

kou810.jpg

kou910.jpg

kou9910.jpg

kou99910.jpg

kou99912.jpg

kou99911.jpg

Άψογος και άπαιχτος ο γείτονας, γεια στα χέρια σου. ζωγράφισες πάλι !!

Πραγματικά δεν χρειάζεται να μιλά κανείς, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Υ.Γ. το εργαστήριο πάντως είναι απαράδεκτα βρώμικο. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα μικρό πριονίδι...

Καλό βράδυ.

Δοκιμαστική κατασκευή μπρελόκ στον τόρνο.

Dim, Καλό Πάσχα να έχουμε.