Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όμορφες & χρηστικές οι κατασκευές σου G.Red.
Καλή συνέχεια.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Γιώργο πολύ όμορφα όλα όπως πάντα,καί νά είστε πάντα έτσι full in love.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραίες οι κατασκευές Γιώργο και την einhell την έχεις κάνει και τραγουδάει! Μπράβο !!
Το καλαθάκι αχλάδι φαίνεται όμορφο, φωτορεπορτάζ για αυτό δεν έχουμε??

Σε ευχαριστώ !!! Η κορδέλα χρησιμεύει περισσότερο για την προετοιμασία , την δουλειά κάνει σε μεγαλύτερο ποσοστό η επιτραπέζια proxxon , η καρδιά εκεί κόπηκε , με την κορδέλα έκανα μόνο το φιλέτο ξύλο . Φώτο σε λίγο ....

Όμορφες & χρηστικές οι κατασκευές σου G.Red.
Καλή συνέχεια.

Σε ευχαριστώ , χρηστικά είναι τα καλάθα αλλά και εσύ είσαι σε άλλη κατηγορία , για ένα σουπλα για μαγαζί ξεκινάς στην ταράτσα και φτιάχνεις απο τον δίσκο σερβιρίσματος μέχρι τα (υπέροχα ) φωτιστικά σου !!!Χαχαχα

Ωραίος Γιώργη!Έτσι,να φροντίζεις για να σε φροντίζουν!

Ακριβώς έτσι , Δώσε και θα λάβεις λένε !!!

Μπράβο Γιώργο πολύ όμορφα όλα όπως πάντα,καί νά είστε πάντα έτσι full in love.

:2thumb22sup:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Και το φωτογραφικό υλικό , με πευκο και πέρασμα με ελαιόλαδο , στο τέλος έχω και το βιντεάκι το οποίο είχα σαν όδηγό για να τα φτιάξω και θα καταλαβαίτε όλοι πολύ καλύτερα την διαδικασία .

40790925184_db51a23509_c.jpg
[/URL]20180120_114435 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

26634056297_ccbb085ebb_c.jpg
[/URL]20180122_130219 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

26634063667_fa83f5df0a_c.jpg
[/URL]20180123_115525 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

26634077057_069c09afb5_c.jpg
[/URL]20180123_194802 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

40610644905_5b604a1f71_c.jpg
[/URL]20180120_162044 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

41504228091_32b72a1b66_c.jpg
[/URL]20180124_202452 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

39695431410_2de712c028_c.jpg
[/URL]20180123_202954 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

41504231341_337dcdea64_c.jpg
[/URL]20180123_202921 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

40790928544_65d768a30f_c.jpg
[/URL]20180123_202913 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

26634067717_de94f0ed35_c.jpg
[/URL]20180123_202842 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

41462863602_624460ec3f_c.jpg
[/URL]20180120_202936 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

φανταστική κατασκευή Γιώργο, σου αξίζουν πολλά μπράβο. για στα χέρια σου φίλε -bye-

Πολύ ωραία Γιώργο, συγχαρητήρια !!!

Καταπληκτικά όλα Γιώργο πολλά μπράβο :SFGSFGSF:

Γεια στα χέρια σου Γιώργο πολύ όμορφες κατασκευές

Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικά τα γυαλιά ηλίου.
Σκούρα τα πράματα... Δεν είναι δουλειά αυτή, ούτε για τα μάτια μου αλλά ούτε για τα νεύρα μου. Κυρίως για τα νεύρα μου.:slapface:
Είναι πάρα πολλές οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν και καταντάει υπερβολικά κουραστικό και ψυχοφθόρο. Είναι καθαρά δουλειά για cnc router.
Το πρόβλημα είναι οτι η σύζηγος και η κόρη ενθουσιάστηκαν και θέλουν ξύλινα γυαλιά...
Τι να κάνω;
Να συνεχίσω με κίνδυνο να σπάσουν τα νεύρα μου ή να παραγγείλω στον Παύλο; :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    292.1 KB · Views: 85
  • image.jpg
    image.jpg
    294.9 KB · Views: 84

Να παρεις cnc router χαχαχα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικά τα γυαλιά ηλίου.
Σκούρα τα πράματα... Δεν είναι δουλειά αυτή, ούτε για τα μάτια μου αλλά ούτε για τα νεύρα μου. Κυρίως για τα νεύρα μου.:slapface:
Είναι πάρα πολλές οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν και καταντάει υπερβολικά κουραστικό και ψυχοφθόρο. Είναι καθαρά δουλειά για cnc router.
Το πρόβλημα είναι οτι η σύζηγος και η κόρη ενθουσιάστηκαν και θέλουν ξύλινα γυαλιά...
Τι να κάνω;
Να συνεχίσω με κιλνδυνο να σπάσουν τα νεύρα μου ή να παραγγείλω στον Παύλο; :flipout:

Να συνεχίσεις. Πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να γίνει η δουλειά ποιο εύκολη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγα χθές Αθηνάς στο Φράγκο να πάρω μια παραγγελία για τον Κυριάκο και επειδή ρώτηςα για πολύ ψιλά βιδάκια οπτικών πιάσαμε κουβέντα για την κατασκευή γυαλιών.
Μου είπε οτι εκτός από cnc router χρησιμοποιούν και laser για την κοπή και τοποθέτηση των μεντεσέδων.
Ανεβασμένα πράγματα δηλαδή... Και σίγουρα. Όχι σαν εμάς ρε Παύλο που δεν ξέρουμε απο που ν´ αρχίσουμε.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πήγα χθές Αθηνάς στο Φράγκο να πάρω μια παραγγελία για τον Κυριάκο και επειδή ρώτηςα για πολύ ψιλά βιδάκια οπτικών πιάσαμε κουβέντα για την κατασκευή γυαλιών.
Μου είπε οτι εκτός από cnc router χρησιμοποιούν και laser για την κοπή και τοποθέτηση των μεντεσέδων.
Ανεβασμένα πράγματα δηλαδή... Και σίγουρα. Όχι σαν εμάς ρε Παύλο που δεν ξέρουμε απο που ν´ αρχίσουμε.
Για cnc router ή leiser ξέρω. Οι επαγγελματίες έτσι τα κόβουν. Προφανώς έχουν και κάποιο τρόπο ώστε να τα κολλάνε ίσια μετά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτο που λετε το διαβασα και στο ιντερνερ οταν ειχαν παρει συνέντευξη στο ζευγαρι που φτιάχνει γυαλιά και αυτοι ξεκινησαν με dremel και τορα τα κόβουν με λέιζερ ακριβά εργαλεία

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Για cnc router ή leiser ξέρω. Οι επαγγελματίες έτσι τα κόβουν. Προφανώς έχουν και κάποιο τρόπο ώστε να τα κολλάνε ίσια μετά.

Ένα cnc router ξεκινάει από 2,500 . Για laser δεν ξέρω.
Εκτός αν υπάρχουν και πιο φτηνά και δεν τα είδα.

Για να ηρεμήσεις φτιάξε καμιά καπνοσύριγγα........

Εγώ ήρεμος είμαι...
Μετά εμφανίζεται ο Παύλος και μπαίνει ο διάολος μέσα μας. :grinning-smiley-043

Τωρα και paul optics!

Παυλο, πολυουρεθανης κολλα μα δουλεψεις με αντοχη στο νερο. Αλλιως ο ιδρωτας θα στα σκορπισει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Ένα cnc router ξεκινάει από 2,500 . Για laser δεν ξέρω.
Εκτός αν υπάρχουν και πιο φτηνά και δεν τα είδα.

200-300 τα μικρα cnc και 150 τα laser μεχρι Α3. Αν θες laser να κοψει και οχι απλα να χαρασει πας στα 500-600 plasma απο Κινα.

Με 1000 φτιαχνεις μονος σου cnc με οφελιμη επιφανεια 80x80...