costas1965
AVClub Fanatic
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Όμορφες & χρηστικές οι κατασκευές σου G.Red.
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια.
Ωραίες οι κατασκευές Γιώργο και την einhell την έχεις κάνει και τραγουδάει! Μπράβο !!
Το καλαθάκι αχλάδι φαίνεται όμορφο, φωτορεπορτάζ για αυτό δεν έχουμε??
Καλή συνέχεια.
Ωραίος Γιώργη!Έτσι,να φροντίζεις για να σε φροντίζουν!
Μπράβο Γιώργο πολύ όμορφα όλα όπως πάντα,καί νά είστε πάντα έτσι full in love.
Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικά τα γυαλιά ηλίου.
Σκούρα τα πράματα... Δεν είναι δουλειά αυτή, ούτε για τα μάτια μου αλλά ούτε για τα νεύρα μου. Κυρίως για τα νεύρα μου.:slapface:
Είναι πάρα πολλές οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν και καταντάει υπερβολικά κουραστικό και ψυχοφθόρο. Είναι καθαρά δουλειά για cnc router.
Το πρόβλημα είναι οτι η σύζηγος και η κόρη ενθουσιάστηκαν και θέλουν ξύλινα γυαλιά...
Τι να κάνω;
Να συνεχίσω με κιλνδυνο να σπάσουν τα νεύρα μου ή να παραγγείλω στον Παύλο;![]()
Για cnc router ή leiser ξέρω. Οι επαγγελματίες έτσι τα κόβουν. Προφανώς έχουν και κάποιο τρόπο ώστε να τα κολλάνε ίσια μετά.Πήγα χθές Αθηνάς στο Φράγκο να πάρω μια παραγγελία για τον Κυριάκο και επειδή ρώτηςα για πολύ ψιλά βιδάκια οπτικών πιάσαμε κουβέντα για την κατασκευή γυαλιών.
Μου είπε οτι εκτός από cnc router χρησιμοποιούν και laser για την κοπή και τοποθέτηση των μεντεσέδων.
Ανεβασμένα πράγματα δηλαδή... Και σίγουρα. Όχι σαν εμάς ρε Παύλο που δεν ξέρουμε απο που ν´ αρχίσουμε.
αυτο που λετε το διαβασα και στο ιντερνερ οταν ειχαν παρει συνέντευξη στο ζευγαρι που φτιάχνει γυαλιά και αυτοι ξεκινησαν με dremel και τορα τα κόβουν με λέιζερ ακριβά εργαλείαΠήγα χθές Αθηνάς στο Φράγκο να πάρω μια παραγγελία για τον Κυριάκο και επειδή ρώτηςα για πολύ ψιλά βιδάκια οπτικών πιάσαμε κουβέντα για την κατασκευή γυαλιών.
Μου είπε οτι εκτός από cnc router χρησιμοποιούν και laser για την κοπή και τοποθέτηση των μεντεσέδων.
Ανεβασμένα πράγματα δηλαδή... Και σίγουρα. Όχι σαν εμάς ρε Παύλο που δεν ξέρουμε απο που ν´ αρχίσουμε.
Για cnc router ή leiser ξέρω. Οι επαγγελματίες έτσι τα κόβουν. Προφανώς έχουν και κάποιο τρόπο ώστε να τα κολλάνε ίσια μετά.
Ένα cnc router ξεκινάει από 2,500 . Για laser δεν ξέρω.
Εκτός αν υπάρχουν και πιο φτηνά και δεν τα είδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.