Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραίο και χρήσιμο μάστορα... Το ανοιχτήρι από Κίνα;

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δεν θα ξηλωθει ευκολα. Σε αυτα τα ανοιχτηρια ζμπρωχνεις το μπουκαλι προς τον τοιχο, δεν τραβας κατι προς τα κατω η προς τα εξω. Πιο πολυ κινδυνευει απο αυτους που θα χωνουν το χερι να μαζευουν τα καπακια απο το σκαφακι.
Συνονοματε, πανω που σκεφτομουν να γραψω οτι το εκανες βιαστικα και δεν εκανες φαλτσα για την σκεπη στις πρωτες φωτογραφιες, ειδα στο τελειωμενο προιον οτι το αλλαξες. Απλο και πολυ ωραιο βγηκε, μπραβο. Κανε και για εσενα ενα-δυο, κρεμασε τα στο μπαλκονι που καθεσαι και στο εργαστηριο. Καλοκαιρι ερχεται, θα χρειαστουν. Εγω λεω να βαλω σε ολα τα δωματια. Χαχαχαχα... :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σε ευχαριστώ Vrass!

ήθελα να ήξερα τι σχέση έχουν στην Κίνα με την μπύρα. αυτοί μόνο τσάϊ ξέρουν να πίνουν.

ωραίο πάντως Κώστα, μπράβο σου :ernaehrung004:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα πολύ ωραίο έγινε,χρυσοχέρης πού λέμε.
Αλλά άν δέν κάνω λάθος η σκεπή δέν είναι φάλτσο,μπερδεύουν τά νερά,η είναι ?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

ήθελα να ήξερα τι σχέση έχουν στην Κίνα με την μπύρα. αυτοί μόνο τσάϊ ξέρουν να πίνουν.

ωραίο πάντως Κώστα, μπράβο σου :ernaehrung004:

:ADFADF1:

Κώστα πολύ ωραίο έγινε,χρυσοχέρης πού λέμε.
Αλλά άν δέν κάνω λάθος η σκεπή δέν είναι φάλτσο,μπερδεύουν τά νερά,η είναι ?

-bye-
Δεν μου άρεσε η αρχική & την έκανα μετά με 2 φάλτσα των 45 μοιρών.

Κώστα καλεσ δουλειές στο παλικάρι γεια στα χέρια τα δικά σου όμορφα πράγματα

Καλημέρα Κύριοι.

Πτυσσόμενος βιβλιοστάτης.

Ο πτυσσόμενος βιβλιοστάτης ετοιμάστηκε για τον δωμάτιο του Φοιτητή μας.
Αντί για ξύλινη καβίλια, εγώ έβαλα μεταλλικό σωληνάκι που είχα στα 16 mm.

Δοκιμάστε το. Επιδέχεται πυρογραφία, φωτογραφία κλπ !

Μιά χαρά είναι... Και έξυπνο. :grandpa:

πω πω πω τι όμορφα πράγματα είναι αυτά ;

Στραντζαριστά με βερνίκι & Σανίδες ελάτης λουστραρισμένες, τα Industrial lamp κλπ, για να ξεκινήσει το παλληκάρι την προσπάθεια του.