Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πανέμορφος χώρος Κώστα! Όταν με το καλό μας φέρει ο δρόμος προς τα κάτω, θα περάσουμε σίγουρα!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Στραντζαριστά με βερνίκι & Σανίδες ελάτης λουστραρισμένες, τα Industrial lamp κλπ, για να ξεκινήσει το παλληκάρι την προσπάθεια του.

ελπίζω η κατασκευή να εκτιμηθεί δεόντως..

Πανέμορφος χώρος Κώστα! Όταν με το καλό μας φέρει ο δρόμος προς τα κάτω, θα περάσουμε σίγουρα!

Νικόλα να περάσετε.
Αν δεν είμαι εγώ εκεί θα πείτε στον Περικλή (τον ιδιοκτήτη) να σας κεράσει από εμένα.

ελπίζω η κατασκευή να εκτιμηθεί δεόντως..

Όμορφα πράγματα Κώστα!Εύχομαι στο γιό σου και στο φίλο σου κάθε επιτυχία.Ο χώρος είναι χάρμα οφθαλμών!

:a0210:

Last edited by a moderator:

Πρωτότυπες καλλιτεχνίες πού είμαι σίγουρος ότι θά εκτιμηθούν από τούς κ.κ θαμώνες,καλές δουλειές.
Γειά στά χέρια σου Κωστή.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

instagram, viper, facebook κ.λ.π. - συγνώμη Κώστα μου αλλά δεν, τα απαιχθάνομαι αυτά..

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Νικόλα να περάσετε.
Αν δεν είμαι εγώ εκεί θα πείτε στον Περικλή (τον ιδιοκτήτη) να σας κεράσει από εμένα.

Ίντα'πες μρε κουζουλέ! Γίνεται να έρθω στην Πάτρα και να μη βρεθούμε? Όταν είναι θα το μάθεις. -bye-

Πρωτότυπες καλλιτεχνίες πού είμαι σίγουρος ότι θά εκτιμηθούν από τούς κ.κ θαμώνες,καλές δουλειές.
Γειά στά χέρια σου Κωστή.

-bye-

instagram, viper, facebook κ.λ.π. - συγνώμη Κώστα μου αλλά δεν, τα απαιχθάνομαι αυτά..

Τα στέκια αυτά μέσω των Social Μedia διαφημίζονται - επικοινωνούνται. Ο τρόπος ενημέρωσης της νεολαίας μας (& όχι μόνο), είναι αυτός πλέον Αγρότη μου.

Ίντα'πες μρε κουζουλέ! Γίνεται να έρθω στην Πάτρα και να μη βρεθούμε? Όταν είναι θα το μάθεις. -bye-

Σωστό.

Πανεμορφο!
Καλες δουλειες!!!

:a0210:

Ρε Κωστα... και διακοσμιτης τωρα?

Κώστα ομορφιές τα σέβη μου και την καλημέρα μου επίσης

Καλημέρα Κύριοι. Σας ευχαριστώ.

Εξυπνο και χρηστικο!!!
Απλα πιστευω πως το πευκο-ελατο δεν ειναι καταλληλο για την χρηση που το προοριζεις.

-bye-

Ρε Κωστα... και διακοσμιτης τωρα?

Κώστα ομορφιές τα σέβη μου και την καλημέρα μου επίσης

Κάτι στα γρήγορα που μου ζήτησε σαν extra ο φίλος μου. Sampler Tray για τα Finger Food στο μαγαζί.

Εξυπνο και χρηστικο!!!
Απλα πιστευω πως το πευκο-ελατο δεν ειναι καταλληλο για την χρηση που το προοριζεις.

έχει φάση Κώστα. το είδες από κάπου ή το σκέφτηκες εσύ ;

έχει φάση Κώστα. το είδες από κάπου ή το σκέφτηκες εσύ ;

Βλέπε πρώτη φωτογραφία. Pinterest.

Καλημέρα.
Κάτι που ζήτησε η Δασκάλα για τα παιδάκια στο σχολείο.

Όπου μαύρα στίγματα στο ξύλο (ρόζοι ξύλου), επιλέχθηκαν εσκεμμένα αυτά τα τμήματα του ξύλου, είναι τα σημάδια που θα γίνουν στα δόντια όταν οι μικροί μας φίλοι δεν πλένουν καθημερινά τα δοντάκια τους.

Καλημέρα.
Κάτι που ζήτησε η Δασκάλα για τα παιδάκια στο σχολείο.

Όπου μαύρα στίγματα στο ξύλο (ρόζοι ξύλου), επιλέχθηκαν εσκεμμένα αυτά τα τμήματα του ξύλου, είναι τα σημάδια που θα γίνουν στα δόντια όταν οι μικροί μας φίλοι δεν πλένουν καθημερινά τα δοντάκια τους.

χα χα χα χα μας έστειλες πάλι. τι θα δούμε ακόμα από σένα...-bye-

Ωραιο παππου :grandpa:

χα χα χα χα μας έστειλες πάλι. τι θα δούμε ακόμα από σένα...-bye-

Τωρα θα φτιαξει και τη γλωσσα...:aetsch:

Όπως πάντα άψογος και παραγωγικός , καλύτερο βγήκε απο αυτό στο pinterest.