Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραία η πίπα Κούλη ...την τρύπα στο καμπύλο επιστόμιο πως την έκανες ???
Άμα γεμίσεις αυτού του μεγέθους το μπολ .... θα κρατήσει 2 μέρες :flipout::flipout:-bye-
Εκοψα το ξυλο σε καμπυλη το χωρισα στα δυο και το σκαλισα στην μεση τα ενωσα με κολα και ιδου

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπραβο Κυριακο με τα ξυλογλυπτα σου!! Θα ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε καποιες φωτο απο τα σταδια της υλοποιησης!

Ανδρεα μας γεμισες δροσερα χρωματα και πραματα! Πολυ ομορφο το τριανταφυλλο και λαχταριστο το παγωτακι!
Μου αρεσουν οι κοπες που εκανες, προσεγμενες.

Μπραβο Κυριακο με τα ξυλογλυπτα σου!! Θα ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε καποιες φωτο απο τα σταδια της υλοποιησης!

Ανδρεα μας γεμισες δροσερα χρωματα και πραματα! Πολυ ομορφο το τριανταφυλλο και λαχταριστο το παγωτακι!
ευχαριστώ πολύ η κοπή έγινε σε χαμηλή ταχύτητα και υπομονή

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστώ Μηχαλη λόγω αμφιβολιών για το αποτέλεσμα δεν τράβηξα φωτό πάντως έγινε αποκλειστικά με χρήση του dremel

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραία η πίπα Κούλη ...την τρύπα στο καμπύλο επιστόμιο πως την έκανες ???

:flipout: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν την είδα...
Μπράβο Κυριάκο, πολύ διυλειά αλλά το αποτέλεσμα μετράει.. :SFGSFGSF:

Πολύ ωραίο το τριαντάφυλλο και εξίσου ωραίο και δροσιστικό το παγωτό. και με ωραία χρώματα.
Μπράβο σου Ανδρέα.

Κυριάκο πολύ ώραία η σκαλιστή πίπα και μοναδική!!

@andreas1981
Ωραίες δημιουργίες αλλά το παγωτό απίθανο στίς κοπές, μπράβο !

σας ευχαριστω παιδια Καλημέρα

Δεν είναι τελειωμένο ακόμη. θέλει φινιρίσματα κ.λπ.

Έγινε απλά η πρώτη δοκιμή και ήταν πετυχημένη.

Tubular bells wind chime, που παίζει την πεντατονική κλίμακα. Οι νότες που παίζει είναι ντο, ρε, μι, σολ, λα.

Η στήριξη γίνεται σε πενταγωνο από κερασιά και το χτύπημα από αστερι plexiglass με 5 ακμές.

Η στοίχιση των σωλήνων έγινε στην κάτω πλευρά, ώστε το χτύπημα να γίνεται στα σημεία με την μεγαλύτερη παραγωγή αρμονικών.

Το κούρδισμα έγινε με προσοχή και οι ήχοι που βγάζει είναι πραγματικά υπέροχοι.

Αν ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξει θα βρει όλες τις πληροφορίες εδώ: http://leehite.org/Chimes.htm

DSC_0054.jpg

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Tubular bells wind chime, που παίζει την πεντατονική κλίμακα. Οι νότες που παίζει είναι ντο, ρε, μι, σολ, λα.

Η στήριξη γίνεται σε πενταγωνο από κερασιά και το χτύπημα από αστερι plexiglass με 5 ακμές.

Η στοίχιση των σωλήνων έγινε στην κάτω πλευρά, ώστε το χτύπημα να γίνεται στα σημεία με την μεγαλύτερη παραγωγή αρμονικών.

Το κούρδισμα έγινε με προσοχή και οι ήχοι που βγάζει είναι πραγματικά υπέροχοι.

Αν ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξει θα βρει όλες τις πληροφορίες εδώ: http://leehite.org/Chimes.htm
:a0210:

Ευχαριστώ κύριοι ελπίζω να μην την σπάσω στο κεφάλι κανενωσ πελάτη σημερα

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Η στήριξη γίνεται σε πενταγωνο από κερασιά και το χτύπημα από αστερι plexiglass με 5 ακμές......

Καλημέρα Χρήστο. πολύ ωραίο. φτιάξε και ένα βιντεάκι να ακούμε τον ήχο !!!

πάντως όπως άρχιζε να φαίνεται η φωτογραφία στον υπολογιστή, λέω πάει πέσαμε σε δενδρύλια χα χα χα χα (χωρίς παρεξήγηση έτσι ;)

Καμία παρεξήγηση βρε!

Πάντως αν ήταν δενδρύλλιο θα είχα κάνει την τύχη μου αν σκεφτείς ότι αυτό που φαίνεται είναι στον 2ο όροφο! :flipout:

καλησπερα παιδια τωρα που πηρα φόρα 2 ακομα παιδικές κατασκευές
fe6a55dcf41ea941b973a99f6512ccd5.jpg

Ωραια η πυρογραφια σε αυτες τις ξυλοκατασκευες, τους δινει ζωη!
Παντως τα λεπτα κομματια ισως να τα κανεις πιο χοντρα για να μην σπανε, ας μην ειναι συμφωνα με το pattern.