Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πένα, στυλογράφος, γυαλιά, σταμπαρίσματα, i wait for that!!!:worshippy:
Εγώ έφτιαξα ένα επιτοίχιο ρολόι (τι άλλο;)), δώρο για τη δασκάλα της κόρης μου με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς. Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς και μουριάς.daskala clock.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Super Σπύρο.
Να 'σαι γερός κ δυνατός κ να φτιάξεις κ στην καθηγήτρια του Πανεπιστημίου.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ όμορφο Σπύρο... Τυχερή η δασκάλα. :aktion033:

Σπυρο! :worshippy:

Καταπληκτικο το ρολογακι, διαφορετικο απο οσα βλεπουμε γενικα στο ιντερνετ και αυτο το κανει μοναδικο! Μπραβο Σπυρο.

Μπαμπη το κουτακι με αυτα τα ξυλα και τα βαρελακια μεντεσεδες ειναι υπεροχο, συμπληρωνει απολυτως επαξια τα στυλο.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Μιχάλη...

Σπύρο τέλειο το ρολογάκι, μιλάμε είναι για πολλά λεφτά.

Για τον Μπάμπη τώρα τι να πω, άστο καλύτερα τα χω χιλιοπεί... :worshippy:

Μπάμπη όμορφο αποτέλεσμα το κουτάκι !!

Σπύρο ωραία ιδέα και υλοποίηση !!

Νά´στε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:

Σπρωχτήρι για την πλάνη κ όχι μόνο.
Υλικό Οξυά με πάχος 20 mm.

Εχω ξεκινησει πολλες φορες να φτιαξω αλλα ποτε δεν βρισκω το ιδανικο μεγεθος.
Πρεπει να κανω τουλαχιστον τρεις τυπους για τα διαφορα μηκη σανιδων που πλανιζω! Ετσι χρησιμοποιω τα αγοραστα!

Η οξια ειναι το καλυτερο ξυλο για τα σπρωχτηρια. Ωραιο και γερο φαινεται το συγκεκριμενο.

Αυτή η οξυά... Μου´ρχεται να τη φάω, σαν Toblerone λευκή μου φαίνεται...:drool1:
Πόσα σπρωχτήρια έχεις χαρίσει μάστορα; :flipout: Γιατί αποκλείεται να τα κρατάς για πάρτη σου...

Αυτό είναι για εμένα.

Πάλι καλά... :flipout:

Με έβαλε στην δουλειά & η μικρή με μια φωτο που μου έφερε από τον παιδικό σταθμό.

Εγώ θα της το φτιάξω κάποια στιγμή αλλά ας τον γεμίσει άλλος εποχές που είναι !!!

Θέλει πολύ τρίψιμο ακόμα.

Υλικά: τα δύο εξωτερικά τμήματα από οξυά & το κυρίως σώμα από μεράντι.

Coin bank dinosaurus

τυχερή η μικρή..!

Φοβερός & μερακλής εσύ, για την υπομονή σου και τις πανέμορφες υλοιποιήσεις, το κάνεις να φαίνεται λες και είναι κάτι τόσο απλό, ενώ όλοι εδώ ξέρουμε τι δουλειά θέλει κάτι τέτοιο...Μπράβο!

-bye-
Να σαι καλά Γιώργο.

Ωραία ιδέα και κατασκευή Κώστα ! Πολύ καλό για δωράκι σε πιτσιρίκια !

Να σαι καλά.
Μπορείς κ να αφήσεις τάπα από κάτω αν θέλεις.

Last edited by a moderator:

Ωραίος ο δεινοσαυρας, αλλά μια ερώτηση έχω... Άντε και το γεμίζει. Από πού έχει άνοιγμα για να βγάλει το περιεχόμενο που μάζεψε;

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πίσω καπάκι είναι με 2 βίδες στερεωμένο κ αφαιρείται όλο.
Λογική η απορία σου.

Ωραία ιδέα και κατασκευή Κώστα ! Πολύ καλό για δωράκι σε πιτσιρίκια !