Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δεν θέλει κόπο.
Κολωνατο, η σκούπα δίπλα στην βάση του μικροφώνου. Τρύπα στο κέντρο με forstner 65 φ σε βάθος 17 mm. Μετά με forstner 20 φ στις 4 γωνιές 4 τρύπες στο ίδιο βάθος. Χρόνος με το ζόρι 5 λεπτά.

Αν θέλεις του βάζεις κ ένα καπάκι (καπλαμαδακι) από πάνω. Τα λέμε.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο σου Κώστα, ωραίο το ρολόϊ. εμένα πάλι μου αρέσει η τελευταία φωτό, δείχνει τα χρώματα ποιο φυσικά..

Κωστα πολυ ομορφο και πολυ εξυπνο :SFGSFGSF:

Κόστος 2,80 (όσο ο μηχανισμός & οι δείκτες του ρολογιού).

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Αν συνεχίσουν να μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις...........
Καλημέρα.

Ήρθες για να μείνεις ή περαστικός είσαι ? Για να ξέρω δηλαδή.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Kώστα γειά στά χέρια σου καλλιτέχνη :SFGSFGSF:

Μιά ερώτηση αυτοί οι μηχανισμοί ρολογιών,μιάς πού είναι φτηνοί 3-4 ευρώ άν δέν κάνω λάθος,είναι αξιόπιστοι ? η άν βάλω τήν ώρα μετά από ένα μήνα θά πηγαίνει τό ρολόι 10 min μπροστά η πίσω ? το αναφέρω σάν παθών από ένα ρολόι τοίχου πού είχα αγοράσει.

Την διαμόρφωση στο "κόκπιτ !" του κάθε αμαξιού πως την κάνεις κυρ μάστορα ?

Ψάρι γεμιστό.................

Φρι χαντ κορδελα και τα ψιλα με δρεμελ

Εντάξει.
Άρα για να παίρνεις τόσο κλειστές στροφές φοράς στενή κορδέλα. (?)

Εντάξει.
Άρα για να παίρνεις τόσο κλειστές στροφές φοράς στενή κορδέλα. (?)

Ε ναι, τη στενη απο τροχειο σοπ, νομιζω 5mm αν δεν κανω λαθος

Δημιουργια με το λειζερ του Γιώργου σε μια φετα ευκαλυπτο χωρις καμια αλλη επεξεργασια!
Η επιφανεια ειναι 7 επι 7 εκ και με χρονο παραμονης στο 2 εκανε 2 ωρες να ολοκληρωθει.
Η εικονα ειναι ενας τοιχος με ξυστα απο το Πυργι της Χίου με ντοματακια κρεμασμενα!
Μου αρεσει πολυ!

20180710_144920.jpg

Κάψιμο είναι αυτό?
Σε πόσο βάθος πάει αυτό?
Ο Γιώργος?

δημιουργία από άλλη διάσταση Κυριάκο, μπράβο σας

Πολύ όμορφο φαίνεται έτσι όπως το έκοψες , έπρεπε να γράψουμε και κάτι από κάτω για να είναι πιο ολοκληρωμένο

Ενα ρολογακι επιτραπεζιο.
Βρηκα ενα φιλετο οξιας, το ισοπεδωσα με το ρουτερ, τριψιμο και λινελαιο και ετοιμο το δωρακι.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ενα ρολογακι επιτραπεζιο.
Βρηκα ενα φιλετο οξιας, το ισοπεδωσα με το ρουτερ, τριψιμο και λινελαιο και ετοιμο το δωρακι.

Μια φέτα ξύλο, κάτι το φυσικό...φυσικά πανέμορφο, simple as that που λέμε στο χωριό μου, μπράβο!

Όμορφο κ απλό.
Απλά πανέμορφο.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολυ ομορφο Νεκταριε, μου αρεσει, μπραβο!!!