Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Κυριάκο αυτό δεν είναι σπίτι, σαλέ σε χιονοδρομικό κέντρο μου μοιάζει. !!!
καλά αν το πετύχεις περίπου σαν τη φωτό θα είσαι για πολλά συγχαρίκια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Να είσαι καλά Γιώργο.Τα σεβη μου Παύλο απίθανο είναι.

Δεν φαίνεται καλά ε;
Το πέρασα παραφινελαιο και σήμερα το πρωί ένα πέρασμα βούρτσα με κερί καρναουμπα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ φαίνεται κάπως καλύτερα..
56ebe81a3d6f80ee8d6e0486a213c22a.jpg

Τέλειο!!!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ όλους. Ναι ίσως να πήγαινε και με ένα στα κάτω συρτάρια, λίγο μεγαλύτερα, αλλά μπορούσαν να γίνουν πολλές παραλλαγές.
Δημήτρη δεν βάζω κάτι στα συρτάρια, τα περνώ με λάδι και κερί. Προς την ώρα προσπαθώ να εξοικειωθώ με την κορδέλα στις στροφές και ενδιαφέρομαι για την εξωτερική εμφάνιση. Αν το συνεχίσω το άθλημα ίσως αρχίσω να περνάω τσόχα ή κάτι άλλο. Προς την ώρα με δυσκολεύει πολύ το τρίψιμο αφού δεν έχω εκείνο το μαραφέτι που βολεύει αφάνταστα.

Παύλο πολυ ωραιο μπράβο.τι διαστάσεις εχει?εγω εχθές ξεκίνησα ενα πιο μαζεμένο αλλα εκανα μονο τις κοπες!

Παύλο πολυ ωραιο μπράβο.τι διαστάσεις εχει?εγω εχθές ξεκίνησα ενα πιο μαζεμένο αλλα εκανα μονο τις κοπες!
Το ύψος είναι γύρω στα 28 εκατοστά. Το πρωτότυπο πρέπει να ήταν πιο μεγάλο και το αντέγραψα στο corel draw. Από και πέρα το φέρνεις στην διάσταση που θέλεις ή μπορείς να δουλέψεις.
b90fd4e3811f2d579889adc98fcaf07a.jpg

Captain .... έγραψες !!! :worshippy::worshippy::worshippy:

Αν είχε από ένα χερούλι στα 4 κάτω συρτάρια ...θα έδιναν την εντύπωση των κουμπιών στο παλτό του τύπου...θα μου πεις ...τώρα φοράει σταυρωτό παλτό.:flipout: -bye-

Παντως αγαπημενη ενασχοληση ειναι τα στυλο!
Ενα με ξυλο βερυκοκιας και ενα απιστευτα ομορφο με μπλε ακρυλικο!

20181014-131602.jpg

20181014-140357.jpg

20181014-141221.jpg

20181014-142259.jpg

Το ξυλινο με χρηση των μαρακατω και Yorkshire grit πηρε ενα απιστευτα ομορφο γυαλισμα!

20181014-140900.jpg

Αντε καιρος ηταν να κανεις κατι, αλλα το εκανες καλο! Πολυ ομορφα και τα δυο!

Παντως πλαστικα στυλο ειναι γεματος ο κοσμος, τα ξυλινα ομως σπανιζουν -και φυσικα ειναι πολυ ξεχωριστα. Focus on the later.

Όλο δεν έχεις ξύλα κι όλο μου μοστράρεις όλα τα περίεργα παλιο ποντικομαμή... :flipout:
Πολύ ωραία τα στυλούθκια σου... :2thumb22sup: