vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
κωστα καλως επανηλθες και γεμισε το φορουμ κατασκευες!!
Καλώς τονα κι ας άργησε...![]()
Το πουκάμισο κρεμάστρα;
Λοιπόν...
Στο μέρος του κοτσανιού κάνω μια τρύπα γύρω στα 5-6 χιλιοστά βάθος με φ6 τρυπάνι (ανάλογα το μέγεθος του κουκουναριού βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει) κι εκεί μπαίνει ο λαιμός, στον οποίο έχω κάνει ανάλογη μύτη, και την κολλάω με κόλλα στιγμής.
Για τα πόδια στη βάση μετράω, σημειώνω, και κάνω δύο τρύπες, μικρού βάθους πάντα, κι εκεί χωνεύουν τα πόδια μαζί με κόλλα στιγμής κι εδώ.
Τα πόδια στο σώμα είναι το πιο δύσκολο σημείο. Δεν μπορείς να κάνεις τρύπα γιατί το κουκουνάρι διαλύεται και είναι δύσκολο να μπεί και ανάμεσα στα λέπια γιατί έχουν ανάποδη κλίση. Εκεί βρίσκεις ένα μικρό άνοιγμα, εν ανάγκη βγάζεις κι ένα λέπι για να μπορέσουν να εισχωρήσουν λίγο τα πόδια και να κολληθούν.
Πολύ μεγάλη βοήθεια εδώ ειλναι το ειδικό spray για κόλλες στημής που σταθεροποιεί αμέσως την κόλληση και δεν χρειάζεται να κρατάς το ποδαράκι μέχρι να κολλήσει η κόλλα στιγμής γιατί, μπορεί να λέγεται στιγμής αλλά αυτό ισχύει όταν η ποσότητα είναι ελάχιστη.
Δυστυχώς σήμερα μου τελείωσε κι εμένα το συγκεκριμένο spray και πρέπει να βρώ απο που θα προμηθετρώ καινούριο.
Thanks man!
Δυστυχως σπρευ επιταχυντη για super glue επαψε να στελλει το αμαζον στην Ελλαδα εδω και καποια χρονια.
Και μενα μου τελειωνει το spray που ειχα παρει παλαιοτερα, οποτε αν βρεις στην Ελλαδα πηγη, μου λες και μενα.
Μπαμπη , Χιωτη παιζει και η μαγειρικη σοδα αλλά και η σταχτη για την κολλα
Κώστα, πολλά μπράβο για τα ωραία ρολογάκια σου.
Κωστα, αφου ειπαμε ... μια - μια οι κατασκευες, αμαν πια
:award:
[h=1][/h]Μπαμπη , Χιωτη παιζει και η μαγειρικη σοδα αλλά και η σταχτη για την κολλα
Όλα πάρα πολύ ωραία.... Πρωτότυπες ιδέες ρολόγια και κρεμαστρουλα!!! Τι τα περνάτε από πάνω; κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι βάζουν baby oil; εγώ μέχρι στιγμής μόνο βερνικι εμποτισμου έχω χρησιμοποιήσει.
Ρε, μη μου λέτε τέτοια τώρα βραδυάτικα...Τι σόδες και στάχτες;
Πως θα τα χρησιμοποιήσω αυτά τη στιγμή που θέλω να κολλήσω το ποδαράκι στην κοιλιά και χρειάζομαι αστραπιαίο κόλλημα; Μη με τρελαίνετε και βλέπω και το Ρίβερ - Μπόκα.![]()
Να είσαι καλά Γιώργο.Κώστα πολύ όμορφα τα έργα σου. Μετά και το ολιγοήμερο διάλειμμα ήρθες με τα φρένα σπασμένα...
Καλές Γιορτές να έχεις !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.