εχω ερωτηση!!!με τι τυπου τρυπανι τρυπαμε βοτσαλα θαλασσας??κοβαλτιου?Για τρυπανακι 1,5χιλ μιλαω.
εχω ερωτηση!!!με τι τυπου τρυπανι τρυπαμε βοτσαλα θαλασσας??κοβαλτιου?Για τρυπανακι 1,5χιλ μιλαω.
Βάγγο το 1,5mm σπάει και στο ξύλο άρα νομίζω ή διαμαντοτρύπανο ή τρυπάνι για γυαλί αφού βέβαια πιάσεις το βότσαλο στην μέγγενη και σε τρυπάνι πάγκου ...αργά αργά.
Αν είναι Μικρά τα βότσαλα θα έχεις θέμα. Μια πατέντα που είχα κάνει πριν 2 καλοκαίρια, ήταν με τρυπάνιΑ μετάλλου (που είχα για πέταμα) σε χαμηλές στροφές και με λάδι. Στην πορεία βέβαια ξεπλενα το τρυπάνι και τα βότσαλα με ζεστό σαπουνονερο και ξανά από την αρχή. Δουλειά έγινε αλλά μου βγήκε η ψυχή από την καθυστέρηση. Δεν είχα όμως σπάσιμο (κάποια Μικρά ψιλοραγισματα, άνευ ουσίας)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ειναι μεγαλουτσικα!βοηθαω εναν φιλο μου καλλιτεχνη που ασχολειτε με μπρουτζινα γλυπτα και καποια μικρα κομτια θα τα βαλει πανω σε πετρες!θα ανεβασω φωτο !
Απλο και ομορφο, well done!!
Bαλε και τεσσερα προστατευτικα τσοχακια απο κατω, ετσι για τη χαρα.
Πολύ ωραίο Νικο,άψογος,ολες τίς ενώσεις τίς έχεις κάνει μέ καβίλιες και ξυλόκολλα ? γιατι βλέπω και το μπλέ εξάρτημα τής καβιλιέρας τής wolfcraft,η χρησιμοποιησες και το εργαλειο για κρυφες βιδες ?
Ωραιοτατη αποχρωση πηρε η ραφιερα!
Η καρτοθηκη δεν καταλαβα πως θα λειτουργει, για βαλε φωτο οταν την τελειωσεις να την δουμε καλυτερα. Ωραια ιδεα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.