Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Βάλε στο φούρνο μερικά... Θα χρειαστούνε. :grinning-smiley-043
Η εσωτερική τρύπα πόσο είναι, 8mm; Θέλω να δω αν ταιριάζει με το λαιμό των μηχανισμών.

Χθες και σημερα ασχοληθηκα με κατασκευη εντος σπιτιου και συγκεκριμενα πανω στο γραφειο του υπολογιστη.

TRAY για την οργανωση των τρυπανιων του παγκου. Με σκοπο να χωραει τουλαχιστον 3 τρυπανια απο καθε νούμεροαπό το 1 εως 10.5 ανα μισο χιλιοστο και τα νουμερα 11,12,13

Υλικο μονο mdf 8mm, πλακα Διαστασεις 230Χ700 mm και λουριδες 20mm και 6mm κομενες στο παγκοπριονο.

20201102_183819.jpg

20201103_183022.jpg

20201104_082325.jpg

20201104_205237.jpg

βαψιμο με σπρει. πρωτα μισο γκρι ασταρι και μετα μισο δοχειο μαυρο ματ. στη συνεχεια κολληθηκαν εκτυπωμενα νουμερα και περαστικε σπρει βερνικι σατινε απο το Lidl
20201105_145445.jpg

και εδω μεσα στο συρταρι του παγκου.
20201105_195404.jpg

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

δεκα χρονια εχω τον παγκο και τα τρυπανια χυμα σε ένα κουτι και μετρουσα παντα με παχυμετρο να βρω αυτο που θελω. Εχω αλλα 3 συρταρια που θελουν συμαζεμα.
Τωρα με τον covid θα φτιαξω τετοια μικρο χωρισματα για ολα. σειρα εχουν τα κοπτικα ρουτερ και κατι (κουτι?) για τα γυαλοχαρτα.
και μαλλον θα βγαλω τα γερμανοπολυγωνα που πιανουν ολοκληρο συρταρι και θα βαλω κατι πιο συχνα χρησιμοποιουμενο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

..
Τωρα με τον covid θα φτιαξω τετοια μικρο χωρισματα για ολα. σειρα εχουν τα κοπτικα ρουτερ και κατι (κουτι?) για τα γυαλοχαρτα.
και μαλλον θα βγαλω τα γερμανοπολυγωνα που πιανουν ολοκληρο συρταρι και θα βαλω κατι πιο συχνα χρησιμοποιουμενο

Έχει και τα καλά της η πανδημία..
Σαν κατασκευή είναι υπέροχη. λες και βγήκε από εργοστάσιο. μπράβο !

Μπραβο πολυ καλη ιδεα και υλοποιηση...!!!
Μαλλον θα φτιαξω κατι παρομοιο καποια στιγμη γιατι εχω πολλα χυμα και εγω.

Πολυ καλη και χρησιμη κατασκευη! Και πληρεστατη συλλογη απο τρυπανια σε ολα τα μεγεθη ανα μισο χιλιοστο:a0210:

Με σπρευ περασες το MDF?

Πολυ καλη και χρησιμη κατασκευη! Και πληρεστατη συλλογη απο τρυπανια σε ολα τα μεγεθη ανα μισο χιλιοστο:a0210:

Με σπρευ περασες το MDF?

πρωτα cosmos lac ακρυλικο ασταρι γκρι. ειχα μισο δοχειο και εφτασε και για απο κατω. τα σοκορα ομως γυρω γυρω τα περασα πρωτα με αραιωμενο ξυλοστοκο για να σφραγισω.
Απο προηγουμενη εμπειρια ξερω πως το συγκεκριμενο ασταρι το ρουφαει το σοκορο Mdf.
μετα cosmos lac flat μαυρο. δεν εβαψα το ισω μερος ομως.
(cosmos lac ειχα παρει 15 δοχεια σε διαφορα χρωματα απο ενα μαγαζι που εκλεινε με 2 ευρω το κομματι.)
και μετα το satin του lidl.
το συγκεκριμενο βερνικι του lidl σε συγκριση με το cosmos lac satin (εχει ενα βιολι πανω) ειναι κατωτερο, τουλαχιστον στο στεγνωμα. Το cosmos σε 10 λεπτα εχει γινει πληρως σκληρο στην αφη και δεν παρουσιαζει καμμια αντισταση στην τριβη του δαχτυλου ενω του lidl θελει καποιες ωρες για να μην νιωθεις μια "κολλητικοτητα"

Μα τι γκαντεμια πια, πως το ζωγραφισα τοσο λαθος??!!!

Η σοκολατα στο παγωτο φυστικι αψηφα την βαρυτητα και λιωνει προς τα πανω :flipout:

Va7sFpwh.jpg
[/IMG]