Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ομορφη δουλεια γεια στα χερια σου ! με τι σεγα παγκου το εκανες ? Σκεφτομαι να παρω μια και εγω αλλα δεν εχω ιδιαιτερη πειρα και γνωση να αποφασισω!Βλεπω τετοιες καλλιτεχνιες και ζηλευω !!!

Τα φυσίγγια είναι γεμάτα?

Mπράβο Κυριάκο,γιά μιά ακόμα φορά απέδειξες τό ταλέντο σου,τόν καθρέπτη μέ τί τρόπο τόν ενσωμάτωσες στήν κορνίζα,άν δέν σού κάνει κόπο μπορείς να βγάλεις μιά φωτό απο τήν άλλη πλευρά ?

Ναι φιλε Greek με σεγα πάγκου.
Είναι μονόδρομος για τέτοιες κατασκευές.
Νίκο τα φυσιγγια τα αδειασα διατηρώντας όμως το αστεροειδες κλείσιμο τους δλδ φαίνονται γεμάτα.
Δημήτρη μπήκε με ταινία διπλής και κόλλα στο πίσω μέρος ο καθρέπτης μέσα στην πατουρα της κορνίζας την οποία έκανα 14 χιλιοστά ώστε να χωράνε και τα δύο.
Το έκλεισα πίσω με χαρτόνι και ταινία όπως κάναμε στους πίνακες οπότε δυστυχώς δεν έχει να δείξει κάτι ή φωτογραφία πλέον φίλε.

Λοιπον παιδες, επειδη το εργο πιανει πολυτιμο χωρο ειπα να ξεμπερδευω ταχιστα, το περασα με βερνικι παπουτσιων καφε , χωρις να το τριψω καθολου. Θελει αλλο ενα χερακι αυριο για τις ατελειες και παπαλα.
Για τα κουμπωματα στα ντουλαπακια βαριεμαι να περιμενω να φερω μαγνητακια απο Ελλαδα και εβαλα κοινο κουμπωμα. Και πολυ του ειναι. Παει για χαρισμα σε συναδελφο που εκτιμαει τετοιες παπαριτσες :))

24378699842_49ecb106b9_c.jpg

Άριστα τα έργα σας μικροξυλοκατασκευαστές!!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μια χαρα ειναι Μιχαλη. Σαμπως τα κινεζικα που πουλανε για αντικε καλυτερα ειναι? εδω υπαρχει ποιοτητα και μερακι.

Νικολαοι σας ευχαριστώ!
Εδώ μια καλύτερη φωτογραφία.
IMG_20160119_220306.jpg

πολύ ωραίο πραγματικά, καλή επιλογή ο καθρέφτης

Λοιπον παιδες, επειδη το εργο πιανει πολυτιμο χωρο ειπα να ξεμπερδευω ταχιστα, το περασα με βερνικι παπουτσιων καφε , χωρις να το τριψω καθολου. Θελει αλλο ενα χερακι αυριο για τις ατελειες και παπαλα.
Για τα κουμπωματα στα ντουλαπακια βαριεμαι να περιμενω να φερω μαγνητακια απο Ελλαδα και εβαλα κοινο κουμπωμα. Και πολυ του ειναι. Παει για χαρισμα σε συναδελφο που εκτιμαει τετοιες παπαριτσες :))

κοίτα να δεις το βερνίκι παπουτσιών ! καλή ιδέα και ωραίο δείχνει

Ωραίο ο Μιχάλης,μιά χαρά έγινε καί μάλιστα λούξ βαφή από βερνίκι παπουτσιών

Εμένα πάλι μου αρέσει...νομίζω οτι το αδικείς...

Εαν οι σανιδες τριβοντουσαν οπως επρεπε, το αποτελεσμα θα ηταν πραγματικα εντυπωσιακο για βερνικι παπουτσιων!! Το εχω δοκιμασει σε μικρο κομματι ξυλου καλοτριμμενο με ψιλο γυαλοχαρτο και ειναι σουπερ.
Εαν θελεις πιο ανοιχτη αποχρωση, κανεις μιγμα με βερνικι καφε και βερνικι παπουτσιων διαφανο, οντως δουλευει εξ'ισου καλα :))

24378892162_73a58ddef9_z.jpg

Ναι φιλε Greek με σεγα πάγκου.
Είναι μονόδρομος για τέτοιες κατασκευές.
Νίκο τα φυσιγγια τα αδειασα διατηρώντας όμως το αστεροειδες κλείσιμο τους δλδ φαίνονται γεμάτα.
Δημήτρη μπήκε με ταινία διπλής και κόλλα στο πίσω μέρος ο καθρέπτης μέσα στην πατουρα της κορνίζας την οποία έκανα 14 χιλιοστά ώστε να χωράνε και τα δύο.
Το έκλεισα πίσω με χαρτόνι και ταινία όπως κάναμε στους πίνακες οπότε δυστυχώς δεν έχει να δείξει κάτι ή φωτογραφία πλέον φίλε.

Με ποια σεγα το εκανες (μοντελο) και μεχρι τι παχος ξυλου κοβει??

@Χιωτης
Αν και ειμαι fan του ανοιχτοχρωμου ξυλου η επιλογη του χρωματος σου το παλιωσε και εγινε απιθανο!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όλες οι κατασκευές είναι εξαίσιες, μπράβο!! Παντός Κυριάκο το δικό σου πρέπει να θέλει αρκετή υπομονή!!

Με ποια σεγα το εκανες (μοντελο) και μεχρι τι παχος ξυλου κοβει??

@Χιωτης
Αν και ειμαι fan του ανοιχτοχρωμου ξυλου η επιλογη του χρωματος σου το παλιωσε και εγινε απιθανο!!

Δυστυχως η ευτυχως δεν ειχα αλλη επιλογη χρωματος αυτη τη στιγμη, εκτος απο καφε βερνικι παπουτσιων :))

Αυτες οι σεγες -τυπου einhell- λενε οτι κοβουν μεχρι 5 εκατοστα ξυλο. Εαν προκειται για σκληρο ξυλο, πανε μεχρι 2-2.5 εκατοστα, σιγα σιγα και με ζορι. Για μαλακο ξυλο κοβουν κατι παραπανω.

Αρα η einhell δεν ειναι κακη επιλογη για αρχαριο ! Ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Καθόλου κακή επιλογή καθώς η valex που έχω είναι ξαδερφακι της!
Τζόνι έχει τον μπελά του αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει φίλε!