Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χάρηκα για την σύντομη γνωριμία. Αποχωρώ όμως από το forum, γιατί ενόχλησα μάλλον. Καλή συνέχεια σε όλους σας.

Φίλε Κώστα πραγματικά λυπάμαι αν σε πείραξε αυτό που είπα. Απλώς ήθελα να σου πω πως υπάρχει το καφενείο για την κουβεντουλα μας, να μην επιβαρυνουμε το κάθε εξειδικευμένο θέμα. Όσο για το παππούς σου το είπα με εντελώς χιουμοριστική διάθεση καθώς όπως σου είπα το καμαρωνω και εγώ επι 2. Γιαυτό και το χαχα.

Στάλθηκε από Coolpad F1 μέσω tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Φίλε Κώστα πραγματικά λυπάμαι αν σε πείραξε αυτό που είπα. Απλώς ήθελα να σου πω πως υπάρχει το καφενείο για την κουβεντουλα μας, να μην επιβαρυνουμε το κάθε εξειδικευμένο θέμα. Όσο για το παππούς σου το είπα με εντελώς χιουμοριστική διάθεση καθώς όπως σου είπα το καμαρωνω και εγώ επι 2. Γιαυτό και το χαχα.

Στάλθηκε από Coolpad F1 μέσω tapatalk

Την επιβάρυνση που έκανα στο εξειδικευμένο θέμα, δεν έχω ακόμα καταλάβει κύριε Παναγιώτη. Είπα καλό βράδυ σε όλους κ μετά από λίγα λεπτά ανεβασα μία "παιδική εργασιούλα” που τελείωσα σήμερα με μία φωτο.
Και αισθάνθηκα ξαφνικά έναν "τροχονόμο" να μου σφυρίζει για να μου κόψει κλήση !

Δεν νομιζω ο παναγιωτης να ειχε ταση "τροχονομου "στο παραπανω ποστ ουτε σχολιασε αρνητικα κατι .

Δεν νομιζω ο παναγιωτης να ειχε ταση "τροχονομου "στο παραπανω ποστ ουτε σχολιασε αρνητικα κατι .

Καλό βράδυ κ σε εσένα φίλε μου λοιπόν.

Τώρα από πού προκύπτουν όλα αυτά:
Πριν ένα μήνα περίπου έκανα εγγραφή στο site γιατί με κέρδισε. Όμως ούτε χθεσινός είμαι στο Διαδίκτυο, ούτε στην ζωή ή την πιάτσα.
Όσοι Πατρίνοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιός είμαι κ τι έχω καταφέρει στην ζωή μου.
Δεν διαλάλησα κάτι το παράλογο.
Μάλιστα από μόνος μου ΟΛΕΣ τις I.Χ. φωτο τις κατέβασα σχεδόν αμέσως.
Όμως η όποια "καθοδήγηση" μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.
Η παρατήρηση "καθοδήγηση" γίνεται κατ ιδίαν κ η επιβράβευση δημόσια.
Διδάσκεται από το Α έτος στο μάθημα: ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΌΡΩΝ.

Ούτε είπα ότι γνωρίζω τα ξυλουγικά πράγματα αλλά όπου ρωτηθηκα κ μπορούσα να βοηθήσω απαντησα ή έψαξα κ τεκμηριωσα.
Από την αρχή είπα ότι είμαι Μηχανολόγος ΤΕΙτζης κ η αγάπη μου για το ξύλο τώρα ξεκινάει.
Όμως για την νέα μου αγάπη (εγγονή) δεν σηκώνω κουβέντα. Βλέπεις καινούργιο κοσκινάκι μου μπλα,μπλα,μπλα.

Να είστε όμως καλά που μου απαντήσατε.

επειδή σας υπέδειξα το καφενείο;;;;;;;
Ποιος αναφέρθηκε στη προσωπική σας ζωή; Το τι έχετε πετύχει στην ζωή σας αφορά εσάς και μόνο εσάς.
Εγώ έτυχε να μην μάθω "ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΌΡΩΝ" σόρυ...
Όσο για το "τροχονόμος"....:ADFADF1:

Όπως νομίζετε κύριε Κώστα, δεν θα σχολιάσω άλλο. Καλό βράδυ, καλή παραμονή στο φόρουμ και σαφώς να χαίρεστε την εγγονούλα σας.

Μάλιστα από μόνος μου ΟΛΕΣ τις I.Χ. φωτο τις κατέβασα σχεδόν αμέσως.
.
και πολύ καλά κάνατε....

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ε ψιτ ψυχραιμια ειπαμε το πληκτρολόγιο ειναι γκαβο σχεδον ολες τις φορές. Δε πιανουμε το χιουμορ καποιου παντα, ουτε το παιχνιδιάρικο υφος :)

Ειστε και οι δυο σε μια ηλικια που δεν αξιζετε τετοιες παρεξηγήσεις. Παππούδες βρε ειστε δε παει ομορφα.

Καντε το σασμο (που λεμε και στη Κρητη) να φαμε και τιποτα :)

ΥΓ ελπιζω να πιασατε το ύφος μου :)

Αγάπη ξέρεις ότι εγώ δεν έχω θέμα...ούτε παρεξηγώ, ούτε κακίες κρατώ...:fahne90:

Καλο βραδυ κωστα .

Παιδιά δεν έχει νόημα να χαλάμε την συνύπαρξη μας εδώ.

Παναγιώτη ο Κώστας έχει έναν τρόπο που πρώτα ανεβάζει το κείμενο και μετά τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν.
Οπότε φάνηκε πως είπε καληνύχτα εδώ ενώ στην πραγματικότητα μας καληνυχτησε με μια ξυλογλυπτικη κατασκευή.

Φίλε Κώστα καλό θα ήταν να δέχεσαι λίγο πιο καλοπροερετα μια υπόδειξη από ένα αποδεδειγμενα φιλικό συμμετεχοντα όπως ο panava.

Εγώ από την άλλη έχω φαγωθεί να γράφουμε στο σωστό τοπικ ότι θέλουμε.
Χεχεχεχε

Παρακαλώ οποίος είναι Διαχειριστής του forum ας κατεβάσει ΆΜΕΣΑ όλες μου τις αναρτήσεις ή να μου υπόδειξη τον τρόπο να το κάνω εγώ.
Ειλικρινά χάρηκα πολύ για το λίγο διάστημα που τα είπαμε.

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ή ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΔΈΧΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

Συναδελφοι,

Ολα τα off topic θα σβηστουν εντος ολιγου και ευελπιστω ταυτοχρονα να 'σβηστουν' και οι τυχουσες παρεξηγησεις.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Συναδελφοι,

Ολα τα off topic θα σβηστουν εντος ολιγου και ευελπιστω ταυτοχρονα να 'σβηστουν' και οι τυχουσες παρεξηγησεις.

Σε ευχαριστώ. Θα παραμείνω ένας απλός αναγνώστης του forum σας. Καλή νύχτα κ συγνώμη για την όλη αναστάτωση.

Φιλε Κωστα, εαν πιστευεις οτι εγινε καποιο λαθος το οποιο οδηγησε σε παρεξηγηση, ριξε μια δευτερη ματια στις εξηγησεις που δωθηκαν, βαλε λιγο νερο στο κρασι σου χρονιαρες μερες και επαληθευσε το My moto is "...Λάθη δεν κάνει, μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα !

Ιt will be ok, you are welcomed here, see you tomorrow :))

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Σε ευχαριστώ. Θα παραμείνω ένας απλός αναγνώστης του forum σας. Καλή νύχτα κ συγνώμη για την όλη αναστάτωση.

Κώστα, διάβασα όλα τα μυνήματα που αντάλλαξες με τον panava.
Μην παρεξηγιέστε για το τίποτα. Άνθρωποι είμαστε, λέμε μια κουβέντα παραπάνω καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα και αυτό είναι όλο.
Είναι και το πληκτρολόγιο στην μέση και δεν γίνονται κατανοητά πολλά πράγματα.

Σκέψου αύριο με καθαρό μυαλό και μην παίρνει βιαστικές αποφάσεις. :)

Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός σας, αλλά θεωρώ ότι όλο αυτό ξεκίνησε απλά από μία υπόδειξη και τίποτε άλλο.

Φιλικά πάντα
Νίκος.

Φιλε Κωστα, εαν πιστευεις οτι εγινε καποιο λαθος το οποιο οδηγησε σε παρεξηγηση, ριξε μια δευτερη ματια στις εξηγησεις που δωθηκαν, βαλε λιγο νερο στο κρασι σου χρονιαρες μερες και επαληθευσε το My moto is "...Λάθη δεν κάνει, μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα !

Ιt will be ok, you are welcomed here, see you tomorrow :))

Ότι είχα ξεκινήσει να γράφω αυτό Μιχάλη.
Κώστα ελπίζω να δούμε και πάλι κατασκευές σου σύντομα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM (ΜΙΚΡΑ & πιο ΜΕΓΑΛΑ).

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ .........................ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Σας ευχαριστώ όλους & όλες & ειδικά για τα ατομικά PM & περιμένω & άλλα (pm ε,ε,ε,ε,ε !!!), ώστε να "εναρμανοσιστώ πλήρως".

" RESPECT IN THE THIRD AGE " :grandpa: :grandpa: :grandpa:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σας ευχαριστώ όλους & όλες & ειδικά για τα ατομικά PM & περιμένω & άλλα (pm ε,ε,ε,ε,ε !!!), ώστε να "εναρμανοσιστώ πλήρως".

Καλημέρα και welcome back.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Άκυρον...
Λάθος κατάλαβα, η εκδήλωση δεν είναι μέσα στις επόμενες μέρες αλλά 1η Ιουνίου.

Καλημέρα. Δηλώνω κι εγω συμμετοχή, αν επιτρέπεται.

Έτσι μπράβο παππού Κώστα! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Καλημέρα. Δηλώνω κι εγω συμμετοχή, αν επιτρέπεται.

Και βέβαια επιτρέπεται. Κι εγώ καλεσμένος είμαι.
Την εκδήλωση την κάνει κατάστημα που ψωνίζω στη γειτονιά για προμόσιον του Stand της Dewal που εγκατέστησε πρόσφατα. Ουσιαστικά η ίδια η Dewalt το κάνει στο κατάστημά του.
Εμένα με κάλεσε, τον ρώτησα αν μπορώ να φέρω και κάποιους φίλους και μου είπε ΟΚ.