Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μετα απο πολυ πεδεμα ετοιμα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα πιό μοντέλλο λές ; Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα μια μικρή πριονοκορδέλλα.

Εγω εχω να σου πω οτι αν θες επιτραπεζια σεγα να κοιταξεις αυτην https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7834 εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος και το καλο ειναι οτι παιρνει και pinless λαμες.Απο λαμες εγω χρησιμοποιω einhell και pinless της proxxon ,οι οποιες θελουν προσοχη στο σφηξιμο γιατι σπανε ευκολα.

Πολύ ωραία τα μπρελοκάκια! Ποιος γενναίος οδηγεί τη HachiRoku?

Πες μου ότι έχεις Hachi Rocku!!!!!!
=n_olympios;1057672598]Πολύ ωραία τα μπρελοκάκια! Ποιος γενναίος οδηγεί τη HachiRoku?

Οχι εγω,μακαρι,ειχα παλια ενα Κe70.Eνα παλικαρι μηχανικος εχει ae86,αν ασχολεισαι θα τον ξερεις και το λογοτυπο δικο του ειναι,tsili*works.
Το ενα ειναι μπρελοκ,το αλλο ειναι το logo (20x5x2) του μηχανικου που εχει το 86.

Και το έδωσες το 70αρι ???
Εγώ έχω ένα ΚΕ30 με μοτέρ από ΑΕ92 και αναρτήσεις, μπλοκε και φρενα από ΑΕ86.

Να παραγγείλω ένα μπρελοκακι????

Και το έδωσες το 70αρι ???
Εγώ έχω ένα ΚΕ30 με μοτέρ από ΑΕ92 και αναρτήσεις, μπλοκε και φρενα από ΑΕ86.

Να παραγγείλω ένα μπρελοκακι????
Δεν το εδωσα,μου το βγαλανε ολικη...και δεν ειχα τετραπορτο αλλα 2πορτο liftback,το οποιο η φανοποιηα απο τετραπορτο και coupe δεν ταιριαζαν,δυσκολευτικα να βρω ανταλλακτικα μετα εκλεισε και το γραφειο που δουλευα και το πεταξα...πονεμενη ιστορια,και γω για μετατροπη σε 4age 20v πηγαινα,αλλα...τεσπα,ναι οτι θες.

Κρίμα, Στεναχωρηθηκα τώρα.

Πόσο εύκολο είναι ένα ΚΕ30 η ένα Τeq το παλιό σήμα της ΤΟΥΟΤΑ.

Πολύ όμορφο και χαράς την υπομονή σου!

Κρίμα, Στεναχωρηθηκα τώρα.

Πόσο εύκολο είναι ένα ΚΕ30 η ένα Τeq το παλιό σήμα της ΤΟΥΟΤΑ.

Πολύ όμορφο και χαράς την υπομονή σου!

Aρκετα ευκολα και τα δυο.στειλε μου σε pm το fb σου να τα πουμε.
Ευχαριστω πολυ!οντως εκανα πολυ υπομονη!

Παιδες, επειδη εχω καταχαρει με την αγορα του λαστιχου για τα περιστροφικα τριβεια (αυτο που καθαριζει και αυξανει την ζωη των γυαλοχαρτων στα αντιστοιχα τριβεια) βαζω αλλη μια φωτο ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ.
Επισης, επειδη εχω ακουσει οτι παρομοια δουλεια κανει και λαστιχο/σολα αθλητικου παπουτσιου/γαλοτσας, σας διαβεβαιω οτι δεν κανει την ιδια δουλεια. Το εχω δοκιμασει, καμμια σχεση!!

27259533202_c7ccc66f49_c.jpg

27286813761_7158c30ed2_c.jpg

Παιδες, επειδη εχω καταχαρει με την αγορα του λαστιχου για τα περιστροφικα τριβεια (αυτο που καθαριζει και αυξανει την ζωη των γυαλοχαρτων στα αντιστοιχα τριβεια) βαζω αλλη μια φωτο ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ.
Επισης, επειδη εχω ακουσει οτι παρομοια δουλεια κανει και λαστιχο/σολα αθλητικου παπουτσιου/γαλοτσας, σας διαβεβαιω οτι δεν κανει την ιδια δουλεια. Το εχω δοκιμασει, καμμια σχεση!!

[/IMG]

Που το βρισκουμε αυτο?
Ακυρο,τωρα ειδα το link!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Επισης, επειδη εχω ακουσει οτι παρομοια δουλεια κανει και λαστιχο/σολα αθλητικου παπουτσιου/γαλοτσας, σας διαβεβαιω οτι δεν κανει την ιδια δουλεια. Το εχω δοκιμασει, καμμια σχεση!! ]

Τι ωραία που ακούγεται το "Παίδες" κάθε φορά Μιχάλη , να σαι καλά.
Μας περιλαμβάνει όμως όλους ε ? -bye-

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Τι ωραία που ακούγεται το "Παίδες" κάθε φορά Μιχάλη , να σαι καλά.
Μας περιλαμβάνει όμως όλους ε ? -bye-

Oλους σας, ανεξαιρετως :))

Ειναι περιπου 20-25 cm υψος και 30-35 cm εκατοστα πλατος . Δεν το εχω μετρησει να σου πω την αληθεια.

Πανεμορφο!!
Το background με τις σανιδες και την συγκεκριμενη διαταξη, του δινει μια υπεροχη προοπτικη και αλλη χαρη!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλλιτεχνίες... Πολύ ωραίο!

Χαιρομαι που σας αρεσει και ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Χιωτης στην αρχη πηγα να το κανω τετραγωνο και δεν μου γεμιζε το ματι και μολις εβαλα μερικα ξυλα ακανονιστα εδειξε αμεσως !!