Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πανέμορφα όλα παιδιά! Μπράβο σας!

Γιωργο απιστευτο το κοπαδι, μπραβο σου!!!! :))))))

Σωτηρη, η χαρα ειναι μεγαλη οποιο ξυλο και να βρισκεις που μπορεις να το μεταμορφωσεις! Μια χαρα και εντυπωσιακα τα ρεσουδακια τα βλεπω. Τι σου φταιει το σπρευ το lidl?

Κωστα παρα πολυ ωραια η ιδεα και το εργακι μεσα σε κορνιζα, ειναι κατι πολυ διαφορετικο. Ισως να του πηγαινε καλυτερα λεπτοτερο κοντρα πλακε 8-10μμ. Και χωρις led νομιζω οτι θα ειναι πολυ ομορφο.

Πήρανε οι σέγες φωτιά λέμε.
Πολύ ωραία ολα.
Παππού, συμπτωματικά σήμερα το πρωί κοιταγα τέτοια 3D εργάκια, έχω ψηθεί πολύ, αλλά χρειάζομαι ρουτερακι για τα αυλάκια και το κανονικό που έχω στο πατρικό μου δεν παίζει να το δουλεύω στο διαμέρισμα.
Θα σκεφτώ πάντως λύση.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Οργασμός κατασκευών, πολύ ωραίες όλες, κάθε μία έχει την χάρη της. Μπράβο σας Κώστα, Σωτήρη και Γιώργο.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τι σου φταιει το σπρευ το lidl?
όπως και να το ψεκάσω, είτε πολύ είτε λίγο, είτε πολλές λεπτές στρώσεις είτε λίγες παχύτερες, αυτό κολλάει και συνεχίζει να κολλάει για πάρα πολλές μέρες....ακουμπάς κάπου αυτό που έχεις ψεκάσει πριν 1 βδομάδα πας να το σηκώσεις και είναι κολλημένο....

Πήρανε οι σέγες φωτιά λέμε.
Πολύ ωραία ολα.
Παππού, συμπτωματικά σήμερα το πρωί κοιταγα τέτοια 3D εργάκια, έχω ψηθεί πολύ, αλλά χρειάζομαι ρουτερακι για τα αυλάκια και το κανονικό που έχω στο πατρικό μου δεν παίζει να το δουλεύω στο διαμέρισμα.
Θα σκεφτώ πάντως λύση.

Δες ενα dremel Trio. Κοβεις, τριβεις και ρουταρεις. Ευκολο και με ρυθμιζομενες στροφες. Το μονο θεμα ειναι οτι εχει τα δικα του (αριστα) κοπτικα.
Dremel-Trio-Sized.jpg

Δεν έχει καταργηθεί αυτό; Δεν το έχω δει πουθενά τα τελευταία 2 χρόνια.

Λες? Δεν ξερω. Το εχω αγορασει εδω και αρκετα χρονια.
Αν ειναι ετσι να παρω κανα εξτρα σετακι bits να εχω!

Κώστα-Σωτήρη καί Γιώργο καί οι 3 ήσαν υπέροχοι :SFGSFGSF:,το καθένα έργο είχε τήν δική του ξεχωριστή χάρη,μπράβο συνάδελφοι.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Επιτέλους τελείωσα τα ζωάκια , προς το παρόν....

20161211_140933_zpspf8zhdnm.jpg

20161212_142132_zpstmamoqkk.jpg
..

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    97 KB · Views: 125

Γιώργο, Σωτήρη, Κώστα, είστε και οι πρώτοι! Το καθένα με τη δικιά του ομορφιά! Μπράβο σας!!!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σωτήρη, αυτό με τι το πέρασες και πήρε αυτό το χρώμα;

3 χέρια teak oil κανένα χρώμα είναι το φυσικό χρώμα πολύ παλιού πεύκου από κολόνα μασίφ (όχι πριστή) 14χ14..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και γω τι να πω, χορτασε το ματι σημερα!
:fahne90:

Σωτηρη, και γω το σπρευ του λιδλ βαζω εδω και λιγο καιρο τελικη στρωση. Πιανεται σε λιγες ωρες και την επομενη ανετα. Σε μια δυο μερες εχει ξεχαστει ...μηπως κατι κανεις λαθος?
Εγω βαβω με εμποτισμου απο κατω, πινελο οπως λες και συ πολυλερωμενο και πολυκαθαρισμενο και την επομενη, ψεκαζω με διαφανο.
Απλα το στεγνωμα γινετε με βεβιασμενο τροπο εντος σπιτιου, λιγη ωρα και πανω απο καλοριφερ.
Επισης να σχολιασω για το πευκο ετων 30! Το δικο μου ειναι απο το σκελετο της παλιας κουζινας! Και συντομα θα παρουσιασω κατασκευη απο ξυλο επισης 30+ ετων, ταβλα κρεβατιου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

3 χέρια teak oil κανένα χρώμα είναι το φυσικό χρώμα πολύ παλιού πεύκου από κολόνα μασίφ (όχι πριστή) 14χ14..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oil...

Αυτο μαλλον φταιει και δεν σου στεγνωνει!

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ όλους , και μια που αναφερθήκατε για ζώα και κοπάδι δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στην τελευταία φωτογραφία έχω και βοσκό με φλογέρα για να τα προσέχει !!!!

Μια πιο κοντινή φώτο.

20161212_193014_zpszooy4lcu.jpg

Και ένα γρήγορο ρολογάκι για δώρο .

20161212_190625_zps9pc5ay7r.jpg

20161212_191354_zpsfnqk0w9w.jpg

Ωραίο και το ρολόι, μπράβο.

χαχαχα, φανταστικος ο σιδηροβοσκος!!!!!
Ωραιοτατο το ρολοι Γιωργο. Το καβουρδισες ομως λιγο παραπανω και δεν φαινονται τοσο καθαρα οι δεικτες.

Τώρα που το λες έχεις δίκιο !!!!!Έπρεπε να έβαζα χρυσούς δείκτες για αντίθεση. ..