Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δες ενα dremel Trio. Κοβεις, τριβεις και ρουταρεις. Ευκολο και με ρυθμιζομενες στροφες. Το μονο θεμα ειναι οτι εχει τα δικα του (αριστα) κοπτικα.
Dremel-Trio-Sized.jpg

Ισχύει για τα άριστα και πανάκριβα κοπτικα του.
Εν τω μεταξύ όμως κάνουν και στο αντιστοιχο εργαλειακι του Λίντλ κι έτσι το μεταμορφωνουν σε κουρευτικό περιθωρίων, με ρυθμιζόμενες στροφές περτικαλώ !
Οποτε Κώστα stand by για την επόμενη φορά που θα το φέρει το Λίντλ.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωτήρη, Κώστα και Γιώργο ωραιότατες κατασκευες για μια ακόμη φορα.
Ο ζωολογικός κήπος όμως με κέρδισε.
Υπόδειγμα υπομονής.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραιο και το ρολοι!
Ψεκασε τους δεικτες χρυσους να ξεχωριζουν!

Τώρα δυστυχώς είναι αργά έχει φύγει για τον παραλήπτη , πολύ καλή αυτή η σκέψη !

Ένα ακόμα φωτιστικό από καρυδιά για σήμερα!

IMG_20161212_222130.jpg

IMG_20161212_222143.jpg

IMG_20161212_222206.jpg

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

[/COLOR]Σωτήρη, Κώστα και Γιώργο ωραιότατες κατασκευες για μια ακόμη φορα.
Ο ζωολογικός κήπος όμως με κέρδισε.
Υπόδειγμα υπομονής.

Χαχαχαχα , μόνο 60 κομμάτια , και αν προσθέσεις και 18 ακόμα γιατι μερικά όταν τα τελείωνα όλο και κάποιος έρχονταν σπίτι και τα έβλεπε , του άρεσαν και τελικά τα έπαιρνε στο δικό του και έγω πάλι απο την αρχή για να κάνω το σετ , σύνολο 78 κομμάτια , το κουραστικό σε αυτά είναι το τρίψιμο - βάψιμο .

Τουλάχιστον τώρα έχω χρόνο και τα κάνω γιατί είμαι ακόμα σε αναρρωτική άδεια απο την δουλεία .

Πολυ ομορφο!
Τυχερος εισαι που εχεις προσβαση σε τετοια ξυλα!

Δικιά μου ήταν η συγκεκριμένη καρυδιά!
Αν σου πω τώρα ότι γνωστός έχει κόψει πάνω από 8 κυβικά καρυδιά και την έχει για πούλημα, τι γίνεται? :p

Θα πάω να δω τι έχει αυτές τις μέρες!!!

Νίκο αυτό είναι πιο πολύ του γούστου μου. Μπράβο σου!

Δικιά μου ήταν η συγκεκριμένη καρυδιά!
Αν σου πω τώρα ότι γνωστός έχει κόψει πάνω από 8 κυβικά καρυδιά και την έχει για πούλημα, τι γίνεται? :p

Θα πάω να δω τι έχει αυτές τις μέρες!!!

ρίξε κανένα μύνημα Νίκο. θέλω κι εγώ λίγη

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

ρίξε κανένα μύνημα Νίκο. θέλω κι εγώ λίγη

Θα έρθεις Καβάλα να πάρεις καρυδιά Παύλε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Θα έρθεις Καβάλα να πάρεις καρυδιά Παύλε?

την καβάλα την έχουμε κάνει αμπελόδρομο Νίκο. ένα πήγαινε-έλα στο λιμάνι είμαστε. Ο μικρός μου σπουδάζει στην Χίο οπότε καταλαβαίνεις καθε τρεις και λίγο έρχεται και πάει. αύριο τετάρτη εκεί θα είμαι, έρχεται το καμάρι μου. εξάλου το πράβι μου έιναι πολύ αγαπημένο. είχα κάποτε φίλους εκεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

την καβάλα την έχουμε κάνει αμπελόδρομο Νίκο. ένα πήγαινε-έλα στο λιμάνι είμαστε. Ο μικρός μου σπουδάζει στην Χίο οπότε καταλαβαίνεις καθε τρεις και λίγο έρχεται και πάει. αύριο τετάρτη εκεί θα είμαι, έρχεται το καμάρι μου. εξάλου το πράβι μου έιναι πολύ αγαπημένο. είχα κάποτε φίλους εκεί.

να κανουμε μια συναντηση τοτες..ο 50αρης, ο 50/2αρης και ο ενδιαμεσος (εγω) στο πραβι για ζεστη σοκολατα?

αυτη η κατασκευη ειναι 30+ ετων, αλλα την εφτιαξα τις προηγουμενες μερες.
Το ξυλο ειναι απο ταβλα κρεβατιου, του δικου μου παιδικου. Η καμπανα ειναι παλιο χριστουγεννιατικο στολιδι που τη θυμαμαι απο μωρο. Ειναι το μοναδικο που εχει απομεινει. Σκεφτηκα να την τιμησω λιγο ως ρομαντικος τυπος που ειμαι.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αν & χωρίς μισοχαρακτές (!!!) μια χαρά είναι.

Και του χρόνου με Υγεία Νεκτάριε.

να κανουμε μια συναντηση τοτες..ο 50αρης, ο 50/2αρης και ο ενδιαμεσος (εγω) στο πραβι για ζεστη σοκολατα?

αυτη η κατασκευη ειναι 30+ ετων, αλλα την εφτιαξα τις προηγουμενες μερες.
Το ξυλο ειναι απο ταβλα κρεβατιου, του δικου μου παιδικου. Η καμπανα ειναι παλιο χριστουγεννιατικο στολιδι που τη θυμαμαι απο μωρο. Ειναι το μοναδικο που εχει απομεινει. Σκεφτηκα να την τιμησω λιγο ως ρομαντικος τυπος που ειμαι.

χαχαχα... δεν ξέρω ποιος είναι 50 άρης εγώ είμαι πάντως 55άρης. όσο για το μέσον της απόστασης μάλλον πιο βολική είναι η τούζλα..

τελικά σταματημό δεν έχετε όλο κατασκευές είστε :award:

Νεκτάριε πολύ όμορφη σκέψη και κατασκευή.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αν & χωρίς μισοχαρακτές (!!!) μια χαρά είναι.

Και του χρόνου με Υγεία Νεκτάριε.

Ποιες? :flipout:
Εδω ειναι η πρωτες μου φαλτσοκοπες με το παγκοπριονο, στις χαρακτες θα κολλησουμε...

χαχαχα... δεν ξέρω ποιος είναι 50 άρης εγώ είμαι πάντως 55άρης. όσο για το μέσον της απόστασης μάλλον πιο βολική είναι η τούζλα..

τελικά σταματημό δεν έχετε όλο κατασκευές είστε :award:

Εκοψα απο ολους καμια πενταετια...:fahne90:
Οσο για το Πραβι, το ανεφερα γιατι νομισα περνας απο δω οταν πας Σερρες-Καβαλα. Η Τουζλα απεχει απο δω καμια 55km.

Ποιες? :flipout:
Εδω ειναι η πρωτες μου φαλτσοκοπες με το παγκοπριονο, στις χαρακτες θα κολλησουμε...

Εκοψα απο ολους καμια πενταετια...:fahne90:
Οσο για το Πραβι, το ανεφερα γιατι νομισα περνας απο δω οταν πας Σερρες-Καβαλα. Η Τουζλα απεχει απο δω καμια 55km.

όταν πάω από σέρρες περνώ από το πράβι, αλλά συνήθως πηγαίνω από εγνατία γιατί από το χωριό μου είναι πιο κοντά.Δραβήσκος - τούζλα 22 χιλ.

και τα επόμενα δωράκια έτοιμα, από το γνωστό παλιό πεύκο

εδώ το λάδωμα με teak oil 3 χέρια

και εδώ το βερνίκωμα με βερνίκι θαλάσσης (διαφανές), 2 χέρια...εύχομαι επειδή φυσάει σήμερα να μην κολλήσουν σκουπίδια και σκόνες (αν και χλωμό το βλέπω)....