Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αυτό θα πει υπομονή, μπράβο παίδες!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ για τα καλά σας λόγια. Ανταποδίδω και στους φίλους με τα ζάρια, πολύ όμορφα, το ένα ωραιότερο απ'το άλλο, μπράβο.
Έκανα πριν λίγο μία δοκιμή να βεβαιωθώ ότι το εκκρεμές δεν χτυπάει στα πλαϊνά τοιχώματα του ρολογιού όταν φτάνει στο μέγιστο πλάτος της ταλάντωσής του. Όπως βλέπετε και στο βιντεάκι έρχεται κοντά μεν, αλλά σε καλή απόσταση. Οπότε καλά πάμε μέχρι στιγμής...

https://youtu.be/jdy0brJT4RA

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναθεμα σε μας κατατρομαξες πρωινιατικα με το soundtrack! :flipout:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

μπράβο σε όλους σας ! πολύ ωραία έργα!

βρας το επόμενο που θα κάνεις σου προτείνω να είναι ρολόι κούκος

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Παναθεμα σε μας κατατρομαξες πρωινιατικα με το soundtrack! :flipout:
Χαχαχα, σκεψου τους γειτονες που το ακουνε νυχτιατικα. :-P
Ευτυχως ακομα δε μου εχουν παραπονεθει ουτε για τη μουσικη ουτε για το θορυβο απο τα εργαλεια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

μπράβο σε όλους σας ! πολύ ωραία έργα!

βρας το επόμενο που θα κάνεις σου προτείνω να είναι ρολόι κούκος
Μου εχει πει αλλος ενας για κουκο, αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκος ο μηχανισμος και επιπλεον δεν θελω κατι που να κανει ηχητικα αισθητη την παρουσια του στο χωρο καθε μια ωρα. Απο την αλλη με ιντριγκαρει ως προκληση μια τετοια κατασκευη.
Εδω και λιγο καιρο παντως παρακολουθω και σκεφτομαι ολο και πιο επιμονα κατασκευες οπως αυτη...
https://youtu.be/a6k1UkU4vGI

Κώστα φοβερός χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Γιώργο ωραία νερά το ζάρι σου.
Τι ξύλο είναι?

Σ ευχαριστώ πολύ, είναι έλατο!

Ωραιο το ρολοι Les Paul συνονοματε. Θα το δοκιμαζα με bookmatched καπακι οπως στις αληθινες, το αποτελεσμα θα ειναι κατα κλασεις ανωτερο. Σκισε μια φετα στα δυο με την κορδελα και δωσ'του! ;-)
http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul.aspx

Ένα ρολόι του γνωστού μας Steve.0-02-05-49d76b9688a6f592852879de82a07cc8b7434daee934d3a9b692eea4508e81ef_full.jpg
Χρησιμοποιήθηκε ξύλο πλατάνου και αγιούζ.0-02-04-3f62203abfb12f3af2b2d6d77da2c15f4f5bcc0dc184a717e779d504796fee87_full.jpg0-02-05-212df8a004c536e59ee39de91b4bf671829d108efc03add08400b370af709f84_full.jpg
Αφού κόπηκε, τρίφτηκε, κολλήθηκε και περάστηκε με λινέλαιο να στεγνώσει στον ήλιο.0-02-05-554427f9681c04e8ec0b74714b601d7c3b0e9dc21bf952917fd6843e1411dff6_full.jpg
Οι διαστάσεις είναι 20χ20 και το πάχος του 25 χιλιοστά.
Έτοιμο να πάρει την τελική του θέση.0-02-05-83167184eea85f18d722e25972d2715e3918f0681b9914f472bbf9eeac8ec23e_full.jpg

Παναγιώτη πολυ ωραία η βαση βιβλίου. Εμένα μου παίρνει το ταμπλετ και τρελαίνομαι να το βλέπω μεσα στα αλεύρια και τις ζάχαρες. Η αποζημίωση όλα τα λεφτα.

Σπύρο ωραίο το ρολογακι και ο συνδυασμός των ξύλων.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γεια στα χέρια σας!!!!!

Ωραιο το επιτραπεζιο ρολοι. Με τα ξυλα που εβαλες εδειξε παρα πολυ. Εγω το δικο μου δεν το εχω προχωρησει καθολου αυτες τις μερες γιατι εχω μπλεξει με αλλα μετωπα.

Πολύ ωραία και πρωτότυπα όλα :a0210:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Kαλημέρα. Έτσι για να ξεχνάμε τοn πόνο μας. Πάρκινγκ για τις κόλλες or "Glue Bottle Holder" !!!

Ομορφούλα η βασούλα... :a0210:
Τις καβίλιες με το εργαλείο του Lidl τις έκοψες;

Καλαισθησία στο φουλ!
Ωραιο παππού!

έγραψες πάλι Κώστα.

Βροχερό Σ/Κ ,χωρίς πολλές επιλογές και κατέληξα να ασχοληθώ με την σέγα.

attachment.php
[/IMG]

Καλά εσείς με την σέγα δεν παιζόσαστε...