Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Κουκλί Δημήτρη,γειά στα χέρια σου!Έλα,παραδέξου το,για τον ΓΑΠ το έφτιαξες! :-))

Μην με "τσιγκλάς" γιατι θα με "μπανιαρουν".
Δεν θα σπαταλουσα τοσες εργατωρες, χρημα, υλικο για τον ΓΑΠ. Αντε λιγο ασβεστη και καλο πατημα το χωμα με το αυτοκινητο, μη βρωμισει, και αποτελεσει κινδυνο για το κοινωνικο συνολο, και νεκρος.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Μην με "τσιγκλάς" γιατι θα με "μπανιαρουν".
Δεν θα σπαταλουσα τοσες εργατωρες, χρημα, υλικο για τον ΓΑΠ. Αντε λιγο ασβεστη και καλο πατημα το χωμα με το αυτοκινητο, μη βρωμισει, και αποτελεσει κινδυνο για το κοινωνικο συνολο, και νεκρος.

Δημήτρη πολύ ωραία κατασκευή και με πολλή ψυχή φίλε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ένα επιτραπέζιο ρολόι ("παραγγελιά"), δώρο για το Πάσχα.

Mήκος: 130 mm, Ύψος: 90 mm, Πάχος: 42 mm.
Ξύλο: Σύνθετη ξυλεία Οξιάς & καβίλιες από Μαόνι.

Άλλη μία βάση για tablet αλλά και κινητό, δικής μου σχεδίασης αυτή τη φορά. Είχα στο μυαλό μου σχήματα από θαλάσσια πλάσματα, σκάφη, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

IMG_20170411_215710324.jpg
IMG_20170411_215741176.jpg
IMG_20170411_215845863.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραία βγήκε η νέα σου βάση κυρ-Κώστα μου.

Και εγώ μιας & είχα καιρό κάτι να φτιάξω, έκατσα & ετοίμασα ένα γατόνι με πολύ δύσκολες κοπές. Αύριο θα το τρίψω θα το λαδώσω, αν δεν το σπάσω !

Ξύλο "γατονίου": Οξυά, πάχους 20 mm.

Ξύλο βάσης: Μαόνι, πάχους 20 mm.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Άλλη μία βάση για tablet αλλά και κινητό, δικής μου σχεδίασης αυτή τη φορά. Είχα στο μυαλό μου σχήματα από θαλάσσια πλάσματα, σκάφη, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

View attachment 140047
View attachment 140048
View attachment 140049

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σαν σαλαχι με δυο φτερα ειναι! Ωραιο!

Ωραία βγήκε η νέα σου βάση κυρ-Κώστα μου.

Και εγώ μιας & είχα καιρό κάτι να φτιάξω, έκατσα & ετοίμασα ένα γατόνι με πολύ δύσκολες κοπές. Αύριο θα το τρίψω θα το λαδώσω, αν δεν το σπάσω !

Ξύλο "γατονίου": Οξυά, πάχους 20 mm.

Ξύλο βάσης: Μαόνι, πάχους 20 mm.

Γατονι εισαι...

Ωραια και αυτη η βαση για κινητο και το γατονι!

Για το γατονι να πω οτι πραγματικα θυμαμαι οτι ηταν απο τα δυσκολα εργακια (παροτι φαινεται απλο) και ιδιαιτερα τα μουστακια!!

Πολυ ωραια κατασκευη και αποτελεσμα Κωστα ! Μπραβο!

Αψογος γιά άλλη μιά φορά ο Κώστας σέ ότι φτιάχνει.:a0210:

Πολύ ωραίες οι κατασκευές σας παίδες!

Σας ευχαριστω πολυ. Με εχουν βολεψει πολυ αυτες οι βασουλες για το ταμπλετ και το κινητο και εχω μπρι στη διαδικασια να βελτιωνω το ντιζαην απο το αρχικο του μαστρο-Steve απ'οπου πηρα την αρχικη ιδεα. Ειναι και ευκολη κατασκευη, οποτε βολευει και για δωρακια.

Συνονοματε, τυχαια χαζευα το γατονι που εφτιαξες στο pinterest και μου αρεσε πολυ. Ισως στο μελλον το κανω κι εγω για να το ενσωματωσω σε καποια κατασκευη. Με το καλο να το ολοκληρωσεις, εχει παει πολυ καλα, θα βγει ωραιο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραίες κατασκευούλες μαστόρια. Και οι βάσεις και τα ρολόγια και τα κατοικίδια
Καλή Ανάσταση να έχουμε όλοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλό βράδυ & σας ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια σας.

Πάει το γατόνι & τώρα πάμε σε αυτοκινητάκι από μικρά ρεταλάκια που μου έχουν περισσέψει από παλιότερες κατασκευές.

http://www.adamgabbert.com/projects/builds/wooden-toy-car-project/
(στο παραπάνω link θα βρείτε το pdf αρχείο, καθώς το video στο ΥouΤube για την κατασκευή του).

Νιάου!!!

Εύγε Παππού!

Όμορφες οι δημιουργίες σου Κώστα.