Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα και Μιχάλη μπράβο σας!!! Πανέμορφα και τα δύο.

Μπράβο παίδια όλα τέλεια.
Κώστα, Νίκο, Νίκο και Μιχάλη.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ όμορφος έγινε ο δίσκος κ το φινίρισμα του.
Πολλά πολλά μπράβο.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραιοτατοσ ο δισκοσ Μηχαλη λινελαιο δεν εχω χρησιμοποιηση ποτε στεγνωνη ευκολα?

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολυ ωραιο. Αν και θα μου αρεσε σε άσπρο το led. Τις πλευρές πως θα τις φέρεις όλες ίδιες χωρίς να γεμίσει γρατζουνιές το πλεξιγκλάς;

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κωστα εγραψες
πολυ ομορφο φωτιστικο
δωσε και μια φωτο απο την πισω πλευρα - καλωδιο

Θα το κοψει με την κορδελα, θα γεμισουν γρατζουνιες, αλλα θα τις σβησει με πολλα διαδιχικα τριψιματα με ολα τα γυαλοχαρτα ως το πιο ψιλο.
Η δικη μου ερωτηση ειναι γιατι δυο λεπτες φετες πλεξιγκλας ανα στρωση και οχι μια παχια; Αν ισως παρεμβαλλες μια λεπτη φετα απο καποιο ξυλο αναμεσα σε καθε ζευγαρι πλεξιγκλας θα ειχε ενδιαφερον.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ όμορφο και ντιζαϊνάτο Παππού!
Καλό τρίψιμο στο Plexiglass και είσαι άρχοντας!

Πολυ ωραιο. Αν και θα μου αρεσε σε άσπρο το led. Τις πλευρές πως θα τις φέρεις όλες ίδιες χωρίς να γεμίσει γρατζουνιές το πλεξιγκλάς;

Το μπλε το δημιουργεί η προστατευτική μεμβράνη που δεν έχει βγει ακόμα. Άσπρο θα γίνει.
Θα δω σε δοκίμιο πως θα το κόψω το πλεξιγκλάς.

Κωστα εγραψες
πολυ ομορφο φωτιστικο
δωσε και μια φωτο απο την πισω πλευρα - καλωδιο

Δεν είναι έτοιμο. Αυλάκι με το ρούτερ ή τρυπουλα με μακρί τρυπάνι. Δεν είναι δύσκολο.

Θα το κοψει με την κορδελα, θα γεμισουν γρατζουνιες, αλλα θα τις σβησει με πολλα διαδιχικα τριψιματα με ολα τα γυαλοχαρτα ως το πιο ψιλο.
Η δικη μου ερωτηση ειναι γιατι δυο λεπτες φετες πλεξιγκλας ανα στρωση και οχι μια παχια; Αν ισως παρεμβαλλες μια λεπτη φετα απο καποιο ξυλο αναμεσα σε καθε ζευγαρι πλεξιγκλας θα ειχε ενδιαφερον.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Praktiker δεν βρήκα πιο παχύ, οπότε πήρα ένα φύλλο 500*500*5 στα 12,99 παρακαλώ.
Πρώτος πειραματισμός κ.... βλέπουμε.

https://www.praktiker.gr/m/p/plexiglass-diafanes-50x50cm-5mm-59911

Last edited:

Πολύ όμορφο και ντιζαϊνάτο Παππού!
Καλό τρίψιμο στο Plexiglass και είσαι άρχοντας!

Θέλει δουλειά ακόμα.

Μπραβο Κωστα, αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα και out of the ordinary προτζεκτακια!! Ετσι ειναι αμα εχει καποιος μερακι!! :2thumb22sup:

Μπραβο Κωστα, αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα και out of the ordinary προτζεκτακια!! Ετσι ειναι αμα εχει καποιος μερακι!! :2thumb22sup:

-bye-

Πολύ σωστά το έθεσε ο Μηχαλησ μάστορα μου το μεράκι και το ταλέντο είναι πλούσιο σε σενα,θα ήθελα να πω και κάτι άλλο, αν εσύ, ο Νίκος πετειναρακησ, και ο Νίκος diabolic συνεργαζωσασταν σε ένα προτζεκτ φωτιστικο ειμαι σηγουροσ πωσ θα γινονταν σημειο αναφορασ και το λεω (αυτο χωρισ να παρεξηγηθω ελπιζω) με καθε ειλικρινεια

Καταπληκτικό !!!!Όταν βρώ κατάλληλο ξύλο ''κλέβω'' την ιδέα !!!!!

Να είσαστε καλά παιδιά.

Κυριάκο δεν είναι τίποτα δύσκολα ή εξωγήινα.

Ο παππούς χόμπυ/θεραπεία κάνει κ κάποιες καλές(?) επιλογές για αντιγραφή.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Να είσαστε καλά παιδιά.

Κυριάκο δεν είναι τίποτα δύσκολα ή εξωγήινα.

Ο παππούς χόμπυ/θεραπεία κάνει κ κάποιες καλές(?) επιλογές για αντιγραφή.

Υπάρχουν και εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας Παππού!!!
Δεν ξέρω αν τις εγκρίνει η γιαγιά βέβαια!!! :p