Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Υπάρχουν και εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας Παππού!!!
Δεν ξέρω αν τις εγκρίνει η γιαγιά βέβαια!!! :p

Για πες μικρέ Τσιχαντιστή καμιά μέθοδο μην τυχόν μου έχει ξεφύγει.

Koulhs o Diabolic είναι όντως δυνατό μαστορόπουλο, με πολύ καλή εξέλιξη για τους 14 μήνες που τον "παρακολουθώ", είναι ζουζούνι που ψάχνει, έχε γνώσεις αλλά έχει κ ένα ελάττωμα ότι αγαπάει υπερβολικά το OSB.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Χαχα και την ελια ομωσ οπου εκει δινει ρεστα

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ξεκινά το Diabolako.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Για πες μικρέ Τσιχαντιστή καμιά μέθοδο μην τυχόν μου έχει ξεφύγει.

Koulhs o Diabolic είναι όντως δυνατό μαστορόπουλο, με πολύ καλή εξέλιξη για τους 14 μήνες που τον "παρακολουθώ", είναι ζουζούνι που ψάχνει, έχε γνώσεις αλλά έχει κ ένα ελάττωμα ότι αγαπάει υπερβολικά το OSB.

Είμαι της Αγίας Αμφισβήτησης εγώ!

Έλα πάνω να σε πάω μία Βουλγαρία για μασάζ!!!!

Μπα τελευταία έχω κάνει στροφή στο μασίφ ξύλο, κάνε μερικές μέρες υπομονή να δεις τι σου ετοιμάζω!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλημέρα.

Όμορφο έγινε & χαρίζει απίστευτο φως. Λωρίδα led 50 cm.

Δοκιμάστε το, είναι εύκολο & θα σας ανταμείψει στο τέλος.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλημέρα
Πραγματικά πολύ όμορφο Κώστα ! Συγχαρητήρια !

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Λες και βγήκε ο κοσμηματοπωλείο έγινε..... :grinning-smiley-043 :a0210:

Μπραβο Κωστα παρα πολυ καλο
Με τι τα κολλησες?

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ειναι παρα πολυ ομορφο Κωστα, καλυτερο του αναμενομενου, μπραβο σου!!

Με τετοια εργα πλεον νομιζω οτι πρεπει να επενδυσεις σε μια καλη φωτογραφικη η να βελτιωσεις την τεχνικη σου:))
Τα καλα εργα πρεπει να αναδεικνυονται φωτογραφικα οπως τους αρμοζει!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ειναι παρα πολυ ομορφο Κωστα, καλυτερο του αναμενομενου, μπραβο σου!!

Με τετοια εργα πλεον νομιζω οτι πρεπει να επενδυσεις σε μια καλη φωτογραφικη η να βελτιωσεις την τεχνικη σου:))
Τα καλα εργα πρεπει να αναδεικνυονται φωτογραφικα οπως τους αρμοζει!!

-bye-

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Αγγιζει την τελειοτητα γεια στα χερια σου και στο ταλεντο σου.

Ξέχασα να αναφέρω (αν & φαίνεται στις φωτο) ότι ο παππούς πήγε ένα βήμα παραπάνω την κατασκευή αυτή σε σχέση με το αρχικό.

Στο κάτω μέρος έχω στηρίξει το "ηλεκτρικό" κομμάτι σε τάπα από το ίδιο υλικό (μαόνι) έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά (κάτι καεί ή βαρεθώ τον φωτισμό αυτόν να μπορεί να βγαίνει η τάπα με τα led για να μπορώ να επεμβαίνω.

Αγγιζει την τελειοτητα γεια στα χερια σου και στο ταλεντο σου.

Ηρέμησε Κυριάκο...................................!!!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ξέχασα να αναφέρω (αν & φαίνεται στις φωτο) ότι ο παππούς πήγε ένα βήμα παραπάνω την κατασκευή αυτή σε σχέση με το αρχικό.

Στο κάτω μέρος έχω στηρίξει το "ηλεκτρικό" κομμάτι σε τάπα από το ίδιο υλικό (μαόνι) έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά (κάτι καεί ή βαρεθώ τον φωτισμό αυτόν να μπορεί να βγαίνει η τάπα με τα led για να μπορώ να επεμβαίνω.

Διαβαζα το ποστ και νομιζα οτι μιλουσε αλλος για σενα, μετα ειδα το αβαταρ σου :))))

Διαβαζα το ποστ και νομιζα οτι μιλουσε αλλος για σενα, μετα ειδα το αβαταρ σου :))))

Μια η ζέστη, μια η ηλικία, μια τα προβλήματα μην νομίζεις δεν θέλει & πολύ ένας μεγάλος άνθρωπος για να ξεφύγει !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Μια η ζέστη, μια η ηλικία, μια τα προβλήματα μην νομίζεις δεν θέλει & πολύ ένας μεγάλος άνθρωπος για να ξεφύγει !

Εκτός και αν είναι ήδη "φευγάτος" -bye-

Μπορεί να συμβαίνει κ αυτό.