Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό βράδυ & από τον παππού.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σπύρο, αρνούμαι να σχολιάσω τα έργα σου...
Κάθε φορά που ποστάρεις μου σπάς το ηθικό! :flipout:

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Άλλος απο κεί... Ρε βαλτοί είστε;
Δεν υπάρχει κάποιος διαχειριστής να τους μπανάρει να ησυχάσουμε; :flipout:

Κώστα....:worshippy:

& ένα γαλλικό κλειδί, που αν προλάβω αύριο θα προσπαθήσω να το πυρο-υπογράψω ή ....να το κάψω !

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σπύρο καί Κώστα πολλά μπράβο :SFGSFGSF:
Κώστα τό Γαλλικό κλειδί τί ξύλο είναι ?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

:flipout:

Επίτηδες το ρωτάς, έτσι; Δεν μπορεί...

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

:flipout:

Επίτηδες το ρωτάς, έτσι; Δεν μπορεί...

Ηθελα νά δώ άν τσιμπήσεις :flipout::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σπύρο καί Κώστα πολλά μπράβο :SFGSFGSF:

Το Γαλλικό κλειδί ξύλο είναι ......Οξυά, που όμως το έχω περάσει καπλαμά από .....Σημύδα ! ! !

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Το Γαλλικό κλειδί ξύλο είναι ......Οξυά, που όμως το έχω περάσει καπλαμά από .....Σημύδα ! ! !

Χάχάχά
Mά γιαυτό τό είδα ότι Σημυδοφέρνει καί ρώτησα,αλλά η Σημύδα έχει πλάκα τά γαλόνια ......

Εντυπωσιακό το ρολόι σου Σπύρου.
Παππού.. N.C.

No comment!

Καλημέρα.....
Για τον τοίχο του Εργαστηρίου.

Κωστας Χωστας!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Aπλα τελειο το ρολοι Σπυρο, ευγε φιλε!!

Κωστα, παρα πολυ ωραια ιδεα τα ξυλινα εργαλεια, εχεις κανει και ενα πριονακι νομιζω.
Θελω και γω πολυ καιρο τωρα να ξεκινησω να φτιαξω καμμια δεκαρια απο τα βασικα.

Aπλα τελειο το ρολοι Σπυρο, ευγε φιλε!!

Κωστα, παρα πολυ ωραια ιδεα τα ξυλινα εργαλεια, εχεις κανει και ενα πριονακι νομιζω.
Θελω και γω πολυ καιρο τωρα να ξεκινησω να φτιαξω καμμια δεκαρια απο τα βασικα.

Ευχαριστώ & πριονάκι & ένα σετάκι (σφυρί/γερμανικό κλειδί) clopy - paste από κάποια ανάρτηση κάποιου .......Χιώτη νομίζω !!!