Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τελειωσα και το shadowbox σιγα σιγα...

Το εσωτερικο απο mdf 6mm

Tο πλαισιο απο MDF 17mm με φυσικη δρυς καμπλαμα ντυμενο με οξια 10mm.

Καπακι πισω απο κ.π. 6mm απο μεγαλο κουτι ηλεκτρολογικων προμηθειων.

Βαφη εσωτερικα με τεμπερες απο JUMBO αφου πρωτα ειχα ριξει λευκο ασταρι σε σπρει.

Εξωτερικο βερνικι σε σπρει με γκλιτερ απο περυσι στα Lidl.

Λεντοταινια 30cm με μπαταριες 3ΧΑΑΑ με 2 ευρω απο τα JUMBO (πακετο 2 σετ με 4 ευρω). Βολεψε για να μπουν ολα εσωτερικα.

View attachment 145776

View attachment 145777

View attachment 145775

View attachment 145773

View attachment 145772

View attachment 145774

Πολλή καλη δουλεια Γιάννη !
Το μονο που μπορω να εντοπίσω ειναι τα "νερα" του πλαισίου που δεν "τρέχουν" κατα μήκος της μεγάλης επιφάνειας αλλα κάθετα , λεπτομερειες "χοντροτελειοτητας"...

Πολλή καλη δουλεια Γιάννη !
Το μονο που μπορω να εντοπίσω ειναι τα "νερα" του πλαισίου που δεν "τρέχουν" κατα μήκος της μεγάλης επιφάνειας αλλα κάθετα , λεπτομερειες "χοντροτελειοτητας"...

Ηταν ενα μικρο κομματι mdf που ειχα παρει απο ενα ξαδερφο που εφτιαξε τραπεζι και εφτασε ισα ισα. Δυστυχως εδω Τριπολη για να παρεις mdf επενδεδυμενο πρεπει να αγορασεις ολο το φυλλο.

Γιάννη :worshippy: ...πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά.
Ηλία ... -bye-

Αρκα παρα πολυ ομορφη 3Δ εικονα.

Δημητρη "ασημωσε" (κιτρινισε;;;;) τις κορυφες (αστερια) γιατι απο λιγο πιο μακρυα, δεν θα ξεχωριζουν.
Μην σκεφτεσαι σαν και μας που ειμαστε "φυσιολογικοι". Υπαρχουν και οι υπολοιποι που δεν βλεπουν καλα μακρυα..(ξερεις οι προβληματικοι που δεν χρειαζονται γυαλια για κοντα.....).

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημήτρη πολύ όμορφα.

Για τυχαίες τρυπούλες με ledakia από Jubo σε ένα για δοκιμή τι λες ? ?

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δημήτρη πολύ όμορφα.

Για τυχαίες τρυπούλες με ledakia από Jubo σε ένα για δοκιμή τι λες ? ?

Ευχαριστώ Κώστα,τό σκέφτηκα μιάς πού έχω μιά σειρά λεντάκια από τό Jumbo.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Ευχαριστώ Κώστα,τό σκέφτηκα μιάς πού έχω μιά σειρά λεντάκια από τό Jumbo.

Για φτιάξε ένα να δούμε τι παίζει & μετά κάνε pdf το σκαρίφημα σου & στείλε το μας.

Μπράβο Κύριοι! Συγχαρητήρια σε όλους! Το αγαπημένο μου νήμα είναι πολύ ενεργό!
Εγώ πάλι ετοιμάζω την πρώτη μου αγιογραφία; αγιοξυλογραφία; δεν ξέρω πως να το ονοματίσω.
Παρόλο που δεν είναι έτοιμη μπαίνω στον πειρασμό να σας τη δείξω.

Επιτέλους την τελείωσα! ίσως μελλοντικά μπει και ένα τζάμι...ΓŽβ€œΓŽΒ­ΓΒΓβ€°ΓŽΒ½ ΓŽΒ ΓŽΒΏΓΒΓβ€ ΓΒΓΒΓŽΒΉΓŽΒΏΓβ€š.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Σπύρο.

Αυτό είναι που λέμε ..................αυτός ο άνθρωπος φτιάχνει αγίους ή κάνει παππάδες !!!

Τελειωσα και το shadowbox σιγα σιγα...

Το εσωτερικο απο mdf 6mm

Tο πλαισιο απο MDF 17mm με φυσικη δρυς καμπλαμα ντυμενο με οξια 10mm.

Καπακι πισω απο κ.π. 6mm απο μεγαλο κουτι ηλεκτρολογικων προμηθειων.

Βαφη εσωτερικα με τεμπερες απο JUMBO αφου πρωτα ειχα ριξει λευκο ασταρι σε σπρει.

Εξωτερικο βερνικι σε σπρει με γκλιτερ απο περυσι στα Lidl.

Λεντοταινια 30cm με μπαταριες 3ΧΑΑΑ με 2 ευρω απο τα JUMBO (πακετο 2 σετ με 4 ευρω). Βολεψε για να μπουν ολα εσωτερικα.

Γιάννη απλά καταπληκτικό

Σπύρο απίστευτο
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μια χαρα βγηκε Σπυρο. Κοντρα πλακε με καποιο stain στο μπροστινο χρησιμοποιησες; Τζαμι δε θα εβαζα σε καμια περιπτωση, θα χασει την αισθηση του αναγλυφου που εχει τωρα, εξαλλου δεν εχεις χρωματα να φοβασαι για αλλοωσεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σαν κατασκευή όντως καλή, συμφωνώ προσωπικά με τον Νίκο.

Σπύρο πολύ ωραίο!Προσωπικά δε θα έβαζα "χέρια",αλλά that's me..

Ηλίαααα!Που είσαι ρε φίλε;Ξέρεις,απο κάποιους εδω μέσα λείπεις.

Γιάννη :worshippy: ...πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά.
Ηλία ... -bye-

Πολλή δουλειά Νικολαοι (δόξα τον Θεό) !
Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2 ανακαίνισεις (η μια ριζική) σε 2 καφε-μπαρ . Μονο μπογιατζηδες και πλακαδες μπήκαν , ολα τα υπόλοιπα μόνος μου , γυψοσανιδες-μαραγκοδουλειες-ηλεκτρικα-κατασκευές-ντεκόρ........
Και ενδιάμεσα κάτι μαζεματα-μερεμετια σε ντουλάπες-κουζίνες μικροεπιπλα κλπ ..
Μπαίνω στα γρήγορα και περιορισμένα προσπαθώντας να παρακολουθήσω..ότι προλάβω και ότι κάτσει εκείνη την στιγμη .

Μπράβο Ηλία ... πάντα τέτοια !!! Στην νέα σου περιοχή επιχειρείς ή παλιούς πελάτες ?? Όπως και να έχει η δουλειά κρατάει ζωντανό τον μάστορα. -bye-

Μπράβο Ηλία ... πάντα τέτοια !!! Στην νέα σου περιοχή επιχειρείς ή παλιούς πελάτες ?? Όπως και να έχει η δουλειά κρατάει ζωντανό τον μάστορα. -bye-

Νεα πελατεία Νικόλα , πλέον δεν έχω και δεν θέλω καμία επαφη με αθηνα .
Ο κόπος και οι κινήσεις 2 χρόνων ήταν να με αποδεκτεί η εδω κλειστή κοινωνία ..!

Γειά σου Λιάκο... -bye-
Ποιά είναι "η εδώ κοινωνία"; Που βρίσκεσαι;

Ετοιμοσ ο πινακασ με φρεσκο βερνικι σκαλισμενοσ σε ξυλο ελατησ.χρησιμοποιηθηκαν σκαρπελα και διαμαντοφρεζεσ για το σκαλισμα ο μονοσ μου ενδοιασμοσ ηταν στα χρωματα εμποτισμου και το αν επρεπε να βαλω λιγοτερα τελικα αρεσε στο αφεντικο οποτε ολα καλα.Στησ τελευταιεσ φωτο η μουτσουνα μου λιγο σκονισμενη λιγο βαμενη λιγο κρυωμενη αλα τελικωσ ευχαριστημενη α και το επομενο εργο εντολη ανωθεν πιατελα χριστουγεννιατικη
d15cec84c52f925d3a916cb083050562.jpg
4449e1edb6c0ef06c4593c4680da5431.jpg
cfcb4907f4e7cead2c02374131478ba3.jpg
9ec668cf7d07e9890fce027af09bef57.jpg
d5dded1092f1dee438fdd6c1572b3975.jpg
037265cb49d8e63e7cb485263367dd83.jpg
6f3661d7d23d97dc4cbcad0b1f2a0322.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk