Έχεις δίκιο αν καί ήδη κάνω φυσιοθεραπειες....δυστυχώς δεν έχω ούτε τον κατάλληλο χώρο ούτε τραπέζι σωστό. ..είναι κοντό. Το πρόβλημα με τον ώμο μου βγήκε μετά από 200 μπουμπουνιερες που έκανα για την αδερφή μου με το πριόνι χειροςΤο θέμα με τον ώμο πρόσεξέ το μιας και κάθεσαι αρκετές ώρες στη σέγα. Εγώ έχω την αντίστοιχη της proxxon και σε κάποιες κατασκευές που απαιτούσαν πολλές ώρες κοπών, ειχα κι εγώ ενοχλήσεις. Δες το ύψος της καρέκλας σε σχέση με το γραφείο και το αν σε βολεύει να ακουμπούν οι αγκώνες στο γαφείο ή στα μπράτσα της καρέκλας (αν έχει). Επίσης μεγάλη προσοχή στη στήρηξη της μέσης και βέβαια τακτικά διαλείμματα και τεντώματα για να μην πιάνεσαι. Ειναι παγίδα η σέγα γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να διαπιστώσεις ότι έχεις μείνει κάνα τρίωρο ακίνητος-η σε σκυφτή στάση με τους αγκώνες σηκωμένους, οπότε λογικό να πιαστείς...
όσο για το πριόνι της dremel ίσως θα έπρεπε να έδινα κάτι παραπάνω για να πάρω της proxxon το mini.....δέχεται πριονακια σπιραλ; έχω μάθει με αυτά κ ζορίζομαι να πηγαίνω μόνο ευθεία.
Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτο το θέμα! Μου αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με ξυλοκατασκευες....αλλά με λεπτό ξύλο προς το παρόν. Έχω φτιάξει κάνα δυο σχεδια για μπρελόκ και δώρα (θα βάλω αργότερα φωτο) Φέτος όμως επειδή δεν προλαβαίνα αποφάσισα να πάρω σεγα επιτραπεζια και λόγω οικονομικών πήρα της dremel. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέσα σε δύο μέρες έσπασα 4 λαμές και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί. Μέχρι τώρα έκοβα με πριονι χεριού με spiral πριονακια. ....πολύ καλά αλλά πλέον απέκτησα θέμα με τον ώμο. Μήπως επειδή δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λειτουργώ σωστά ή επειδή δουλεύω πολύ ωρα; (σήμερα έκοβα 5 ωρες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.