Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Αντώνη. Βλέπω πως την δούλεψες αρκετά την πριονοκορδέλα σου. Έτσι πρέπει.
Ωραία κατασκευή.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Και με την 8αρα κορδελα μια χαρα ειναι. Ας μην εχει πολυ κλειστες καμπυλες, δεν ειναι και απαραιτητη προυποθεση. Με clear σατινε σπρευ το περασες;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Αντώνη. Βλέπω πως την δούλεψες αρκετά την πριονοκορδέλα σου. Έτσι πρέπει.
Ωραία κατασκευή.
Στα όρια φίλε.
Άσε μου αρέσει τόσο πολύ η κορδέλα που σκέφτομαι για καμιά μποστον
Και με την 8αρα κορδελα μια χαρα ειναι. Ας μην εχει πολυ κλειστες καμπυλες, δεν ειναι και απαραιτητη προυποθεση. Με clear σατινε σπρευ το περασες;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μελισσοκερι made by sharkovios

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πως σου φαινεται τελικα η Εinhel Αντωνη? Ευκολες οι αλλαγες της λαμας και οι αντιστοιχες ρυθμισεις?

Η πριονοκορδελα ειναι πραγματικα ενα ευελικτο και πολυ χρησιμο εργαλειο. Θες να πας στην μεσαια Boston για μεγαλυτερο υψος κοπης?

Πως σου φαινεται τελικα η Εinhel Αντωνη? Ευκολες οι αλλαγες της λαμας και οι αντιστοιχες ρυθμισεις?

Η πριονοκορδελα ειναι πραγματικα ενα ευελικτο και πολυ χρησιμο εργαλειο. Θες να πας στην μεσαια Boston για μεγαλυτερο υψος κοπης?

Μιχάλη καλή είναι η μικρή αλλά έχει κάποια θεματάκια.
1. έχει κραδασμούς
2. ο οδηγός που ανεβοκατεβαίνει έχει τρελό τζόγο με αποτέλεσμα να πρέπει να ρυθμίζεις του πύρους συνέχεια. Επιπροσθέτως το ρουλεμάν δεν ρυθμίζει σωστά.
3. Αν πάς να σφίξεις την κορδέλα εκεί όπου πρέπει να είναι συμφωνα με τα tutorials στο youtube, δεν μένει στο κέντρο της τροχαλίας με τίποτα.

Overall για τα χρήματά της καλή είναι.
Θέλω μεγαλύτερη και για το ύψος κοπής και για τα παραπάνω watt και για καλύτερο οδηγό.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ξεκινήσαμε τον στολισμό από σήμερα καιρού επιτρέποντος.

Αντώνη γειά στά χέρια σου,πολύ ωραίο τό δαχτυλίδι καί Bandsaw box :a0210:

Kώστα καί τού χρόνου μέ υγεία,καλές γιορτές.

Μιχάλη καλή είναι η μικρή αλλά έχει κάποια θεματάκια.
1. έχει κραδασμούς
2. ο οδηγός που ανεβοκατεβαίνει έχει τρελό τζόγο με αποτέλεσμα να πρέπει να ρυθμίζεις του πύρους συνέχεια. Επιπροσθέτως το ρουλεμάν δεν ρυθμίζει σωστά.
3. Αν πάς να σφίξεις την κορδέλα εκεί όπου πρέπει να είναι συμφωνα με τα tutorials στο youtube, δεν μένει στο κέντρο της τροχαλίας με τίποτα.

Overall για τα χρήματά της καλή είναι.
Θέλω μεγαλύτερη και για το ύψος κοπής και για τα παραπάνω watt και για καλύτερο οδηγό.

Αντώνη όταν λές οδηγό εννοείς τά μικρά ρουλεμάν πού κρατάνε κέντρο τήν κορδέλα,η τόν φράχτη ?,τί εννοείς δέν ρυθμίζει σωστά τό ρουλεμάν ?

Αντώνη γειά στά χέρια σου,πολύ ωραίο τό δαχτυλίδι καί Bandsaw box :a0210:

Kώστα καί τού χρόνου μέ υγεία,καλές γιορτές.

Αντώνη όταν λές οδηγό εννοείς τά μικρά ρουλεμάν πού κρατάνε κέντρο τήν κορδέλα,η τόν φράχτη ?,τί εννοείς δέν ρυθμίζει σωστά τό ρουλεμάν ?

Υπάρχει ένας οδηγος που ανεβοκατεβαίνει αναλόγα με το υλικό που έχεις για κοπή.
Αυτός έχει (όπως και κάτω απο την βάση) ένα ρουλεμάν που δεν αφήνει την κορδέλα να πάει πολύ πίσω και κάτι πύρους δεξια και αριστερά από την κορδέλα.

Δεντράκια , ελαφάκια, κτλπ. Βλέπω σας έπιασε για τα καλά το πνεύμα των Χριστουγέννων...
Εγώ τελείωσα το δοκιμαστικό κουτί των Μετεώρων (μετά από πολλά λάθη). Φτιαγμένο απόmdf 8 χιλιοστών βαμένο με πινέλο, ακρυλικά και σπρέι (μάλλον θα βαφούν κάποιες ατέλειες ακόμα). Ίσως και να βάλω μεγαλύτερη λάμπα για περισσότερο φωτισμό.
meteora.jpgmeteora2.jpgmeteora3.jpg

Σπύρο ...βοήθεια μας !

Εγώ πάλι έφτιαξα ένα parking για το Redmi Note 4X. Πρώτη μούρη το AvClub λέμε !

Με λίγο καλύτερο ξύλο από το πρωτότυπο ! ! !

https://www.etsy.com/listing/243792644/wooden-docking-station-iphone-stand

Υπάρχουν οι διαστάσεις για όποιον τις χρειάζεται.

& επειδή υπήρξαν επιπλέον "παραγγελιές" έγιναν αλλά δύο δεντράκια.
...............Δεν τα βγάζεις τελικά εύκολα πέρα με τις γυναίκες ! ! !

Για κανένα CNC το σκέφτεσαι καθόλου; -bye-
Αυτά έχουν οι γυναίκες, δίνουν παραγγελίες πόσα κομμάτια θέλουν λες και μιλάνε για φωτοτυπίες. Κι όσο βαριέμαι να φτιάχνω τα ίδια και τα ίδια τόσο ζητάνε...

Για κανένα CNC το σκέφτεσαι καθόλου; -bye-
Αυτά έχουν οι γυναίκες, δίνουν παραγγελίες πόσα κομμάτια θέλουν λες και μιλάνε για φωτοτυπίες. Κι όσο βαριέμαι να φτιάχνω τα ίδια και τα ίδια τόσο ζητάνε...

...............Έλα μωρέ Κώστα (μου) τι είναι αυτά για σένα !!!..................

Υ.Γ. μια κοπή έγινε στην κορδέλα, σε "σάντουιτς" ξύλο, με ταινία διπλής όψεως.

Δεντράκια , ελαφάκια, κτλπ. Βλέπω σας έπιασε για τα καλά το πνεύμα των Χριστουγέννων...
Εγώ τελείωσα το δοκιμαστικό κουτί των Μετεώρων (μετά από πολλά λάθη). Φτιαγμένο απόmdf 8 χιλιοστών βαμένο με πινέλο, ακρυλικά και σπρέι (μάλλον θα βαφούν κάποιες ατέλειες ακόμα). Ίσως και να βάλω μεγαλύτερη λάμπα για περισσότερο φωτισμό.
View attachment 146377View attachment 146378View attachment 146379

Πολυ ωραιο !

Ποσα επιπεδα ειναι ? 4 και τζαμι μπροστα ?